Lees meer; absolute krachten van Merlin en de weekendopleiding

Een groot Elohim-, en Druidisch Kosmisch Bewustzijn, de Krachten van de Kabbalah, Kennis en Magie
uit Atlantis, Egypte, India, China, Perzië en de Keltische mysteriëen vind je op vernieuwende wijze terug in Merlin`s Magische tools zonder dat je (opnieuw) hoeft te leren. Merlin-Merlijn werkt met hen die de onschuld van het hart en het speelse innerlijk kind met het grote kosmische en scheppende in zichzelf kunnen verenigen. Meesterschap en kwetsbaarheid met invoelend vermogen moeten hand in hand kunnen gaan om "kanaal" voor de hoogste Goddelijke Magie te kunnen zijn en vergen voldoende geopendheid van het kundalinikanaal. Voorbij alle niveau`s van Creatie, gebaseerd op Kosmische Wil-hoogste Intentie, heal jij als de Merlin-Merlina, met het grootste gemak. Een opleiding die je eigen patronen en blokkades zuivert, je (oeroude) Magische kanalen opent en je de Merlin-tools, met joy, schenkt.


Beperkende gezichtspunten lossen op in de toverwereld van Merlin
Opgetild in een universeel Bewustzijn door Merlin, Merlijn, ervaren we geen afgescheidenheid, maar een oneindige realiteit. Beperkende gezichtspunten lossen op in de toverwereld van Merlin. In kosmische Eénheid kan alle Magie, het toveren en Merlin healing in een handomdraai plaatsvinden. Voor hen die er aan toe zijn staan de deuren van de Hof van Eden open. Onze Ware Magische Natuur zal ontwaken. Na eigen zelfrealisatie ontstaat de hoogste vorm als Merlin healer, werkend met de hoogste Liefde-Magie!

 

De Kracht van Ether, Vuur en St Germain
Gecentreerd, goed geaard, aangesloten en met een geopend hart, zal de electricerende Kracht van Ether (Akasha) en Vuur (zuivert) ons lichaam eerst in een hogere vibratatie brengen waarna we met de Magische Krachten kunnen werken. Merlin helpt ons in Goddelijke Macht-Kracht en Wil waarbij alle magische voorbereidende rituelen niet meer nodig zijn. Hij opent direct een Hoger Liefdes-Bewustzijn en een manifestatieveld in ons. Ook St Germain helpt met de alchemie van deze Transformerende Krachten. Krachten die ons leven positief zullen veranderen en onze aura en zielelichamen zuiveren. De aartsengel Zadkiël, Krishna, St Germain, Hilarion, Quan Yin, Ra, Re, Melchizedek en Merlin zijn deel van de Absolute Krachten. Ze staan aan de bron van Creatie die werkzaam is in ons allen.

 

Michael beschermer tegen collectieve astrale krachten
Aartsengel Michael, Merlin, Vuur en Ether, helpen ons alle dimensies te belichamen voor de nieuwe Aarde. Zowel het Licht als het donker komen aan bod. Het donker toont zich soms als collectieve krachten, als entiteiten en ons eigen lagere zelf. Ze houden ons vast in steeds dezelfde kansloze patronen van miskenning, alleen voelen, manipulatie, terugtrekken, strijd, liefdeloze seks, geld te kort, beschuldiging en (on)macht. Merlin en Michael verwijderen en verbranden deze psychische en astrale vertroebelingen in onze aura, denken, handelen en verlangens en in die van de mensheid middels ons. De heldere kristallijnen stralendheid van onze lichtlichamen, chakras, ziel en Essentie blijven volop voelbaar aanwezig. Onze stralendheid neemt toe. Niet alleen Liefde is nodig om te zuiveren, maar ook GeestKracht en Helende Magie.

 

draak,goud.jpg

  Merlin's draak, blauwe en andere draken, Maria Magdalena,   Merlina,  de Violette Vlam
Quan Yin, Lady Nada, Isis en de Goddelijke Moeder (ook wel Universele Liefde, Shekinah of Pachamama genoemd) doen ons elke ervaring van afgescheidenheid verliezen.

 

 

chakradraak.jpg

Merlijn draak, blauwe en andere kleuren draken
Zij die de Kosmische-Aardse Kundalini, blauwe Merlijn Draak en alle Elementen kunnen berijden aarzelen niet om in de Power van de hoogste Intentie, Wil en Geest- Kracht te stappen. Bij hen ontwaken de Sushuma, Ida- en Pingala-kanalen tot hun volledige kracht in de wervelkolom (kundalinikanaal). Merlin kent alle kleuren Draken. Deze Draken, hun berijders (de workshopdeelnemers) en Merlin zijn aspecten van de Elohim-Scheppende engelen die alle dimensies met de kracht van Eén berijden.

 

 

 

 Quan Yin, Lady Nada en Isis
De groene Merlindraak en de hoogste Essentie of kosmische blauwdruk van Water brengen ons het geschenk van helende klanken, geneeskrachtige planten en kleurenaccupunctuur als healingstool. Merlins Gouden Intelligentie Draak, Aarde en Lucht brengen het perfecte plaatje en het perfecte orgaan over op zieke lichaamscellen. Zij die alle kleuren Draken (van de binnenkomende tools)  berijden zullen niet alleen het hoogste Bewustzijn (Geestkracht) belichamen, maar uiteindelijk ook de universele Liefde; Ann Sophie, Sekinah. Zij die alles omarmt en bijeenbrengt in Eenheids-Liefde. Maria, Maria Magdalena, Quan Yin, Lady Nada en Isis dragen delen van haar energie. Zij allen zullen met ons samenwerken tijdens deze wervelende opleiding.

 

moeder.jpg

 

Sekinah
De Goddelijke Moeder wordt ook wel Sekinah of Pachamama genoemd. Ze doet ons samen met Merlina elke ervaring van afgescheidenheid verliezen.

 

 


 

 

 


Weten welke workshop of opleiding bij jou past?

Bel ons voor gratis readingsadvies op  +31 (0) 597 541 539

Meer informatie over het Elohim Centre, de workshops en opleidingen