Heel je gezondheid en oude gewoontepatronen die steeds terug lijken te komen

Er zijn zoveel dingen waar we al lang aan gewerkt hebben en die we ook overwonnen hebben, maar toch blijven we ons leven leiden vanuit oude gewoontes. Zelfs als ze al lang al niet meer nodig zijn.

Kracht, aarde, waterval.jpg

Ze is nog steeds warm en sociaal, maar op haar tijd en manier
Zo hoorde ik laatst van een cursiste die het heerlijk vindt nu zo landelijk te wonen. Heerlijk dat haar huis niet meer door jan en allemaal bezocht wordt. Ik vraag “hoezo”? En Cyntia vertelt dat ze niet ongevraagd haar energie en aandacht wil geven aan buurtgenoten, kennissen en familie, zoals vroeger. "Zouden ze dat dan nog steeds doen als je wel in de buurt woonden", vroeg ik, waarop ze bedacht dat dat niet meer het geval zou zijn. Ze is immers zo veranderd en iedereen voelt dit en gaat anders met haar om. Zoveel zelfverzekerder en duidelijker is ze nu. Ze is nog steeds warm en sociaal, maar op haar tijd en manier en iedereen vindt dat oké. Sommige kennissen en familieleden zijn afgehaakt, met anderen is er juist een diepere, directere en intiemere relatie ontstaan. Niemand zou zomaar nog ongevraagd langskomen. Behalve haar vriendin en van haar vindt Cyntia dat juist fijn. Eigenlijk is er dus helemaal geen probleem meer. Cyntia bleef dus in haar denken automatisch op de oude patronen voortborduren. Innerlijk is het nog nodig en nuttig haar overtuiging te overschrijven.

Hoe overschrijf je oude overtuigingen en gewoontepatronen
Door te zien waar jij nog leeft vanuit je oude overtuigingen, dit bewust te maken en je vervolgens de toekomst voor te stellen waarin iets dat je wenst klaar is en goed loopt. Zo overschrijf je de oude conditioneringen die je onbewust in stand houdt. Dergelijke oude conditioneringen kun je op dezelfde wijze ook als healer in het systeem van de cliënt veranderen.

Nadat de werkdruk en stress al lang verdwenen zijn, krijgt hij nu nog steeds last van zijn maag
Nog een voorbeeld; een cliënt had het vroeger zo druk dat hij altijd gestresst rondliep en pijn in zijn maag had. Hoewel de stress en de baan al lang verleden tijd zijn, krijgt hij nu nog steeds last van zijn maag zo gauw er te veel op hem af komt. Dit gebeurt toch, ondanks dat hij nu niet meer in de stress schiet. Voor zijn maag betekent drukte dus hetzelfde als pijn. Tijdens de sessie werd zijn maag geherprogrammeerd.

Karin kreeg allergie en holteontstekingen toen het werk haar “de neus uitkwam”
Na veranderd te zijn van werk, bleef de allergie gewoon door gaan tot de conditionering van het lichaam doorbroken werd. Het lichaam moest verteld worden dat Karin nu beter naar zichzelf luisterde en dat het geen signalen meer af hoefde te geven, waarna de allergie geleidelijk aan afnam.

Als cliënt, healer of therapeutisch begeleider kun je gewoontepatronen, lichaamsignalen en overtuigingen zelf veranderen door je gedachtenkracht, voorstellingsvermogen, energiewerk en uiteraard vertrouwen.

stress-free-zone.jpgWil je inzichten in bepaald gedrag of een oud herhalingspatroon overschrijven?

Boek vandaag nog een healing-reading-coaching afspraak met een Elohim Master Healer en doorbreek je oude conditionering.

Contact en route
T: +31 (0) 597 541539
E: info@elohim-centre.org


 

Vragen en tips

1) Wil je de egoloze weg naar verlichting en Godrealisatie bewandelen en inzicht en healing krijgen bij je volgende stappen? Boek dan een Reconnection healing met Gaia, je Oorsprong en het Christusbewustzijn/Eenheidshart. T: +31 (0) 597 541 539 E: info@elohim-centre.org

2) Bezoek de Elohim Krachtplaats, de zelfrealisatie tuinen en het Lemurisch bos waar je de codes op kunt halen voor deze multidimensionale ontwikkelingsweg naar Overgave en Godrealisatie.

3) Luister de E-learning opnames voor thuis en volg regelmatig de online groepshealingen die je helpen om in de energie van je ware Zelf te blijven.

4) Als je de bio tincturen set van de krachttuinen in je huis neergezet, til je je huis (prakijk) op voorbij de ik-ruis en helpt het je naar Godrealisatie en Overgave. Je kunt de tincturen intuïtief ook innemen. De tincturen zijn ook los verkrijgbaar, niet alleen als set.

 


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin