Zijn de (Licht)vrienden of organisatie er voor jouw belang of ben Jij dienstbaar aan het wij-gevoel?

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Lichtmeesters.jpgHulp bij de grote verschuiving. We ontvangen een bombardement van kosmische stralingen en eclipsen waardoor een enorme versnelling in bewustzijn ontstaat. We worden wakker in een grotere multidimensionale werkelijkheid. We ontdekken dat we uit en in, vele lagen of dimensies bestaan. Verlichting komt binnen ons bereik. We worden ons gewaar van de Taal van verbinding, Liefde en Heilige Geometrie.
Onze aardgebonden ik-gevoel transformeert naar de zielsbeleving van een multi-dimensionale ruimtetijdseenheid.

Wij krijgen er nieuwe lichtlichamen/zielendelen bij.

Deze zieledelen voelen anders, net als je denken vanuit deze delen. We zullen geleid worden door de hogere dimensies waardoor we meer gaan samenwerken met de Licht-Wezens uit de Bovenwereld en natuurrijken. De elektromagnetische verbinding tussen alle Rijken wordt herstelt. We zullen niet langer afgescheiden zijn ten opzichte van elkaar, de  Lichtwezens en de natuur. We worden horizontaal en vertikaal uitgedaagd in een vele grotere Eenheid te functioneren. We zullen verbonden gaan leven vanuit ziel, geest, hart, buikgevoel en directe daadkracht zonder dat ons nadenkend, berekenend "ik", er steeds tussen komt.

Engel.jpgOns korte termijn geheugen zal vaker uitvallen

Als we reeds functioneren vanuit onze ziel en geest is het korte termijn geheugen ook minder nuttig en zal het uitvallen nauwelijks als lastig worden ervaren. We zullen in het moment, afgestemd op “de Flow”, helderwetend en heldervoelend, bezig zijn. Alles “klopt” dan precies en loopt synchroon. We worden een precisie instrument dat is afgestemd op een hogere Leiding. We “doen” of "laten" niet meer vanuit voornemen of denken maar vanuit “Zijn”. Als dit volledig belichaamd is herstelt ook het lichaam zich in de Goddelijke oorsprong.

Ziekte of tegenwind slaan toe

Ziekte, tegenwind in je relatie, bedrijf of werk, geen levensrichting of doel ervaren, slaan toe als de verdere groei(stap) of ontwikkeling niet begrepen of aangegaan wordt. De Kosmos is daar nu heel sterk in! Als we vasthouden aan het oude bekende aardgebonden leven gaat het mis. Dit overkomt nu velen. Ook lichtwerkers! En het Kosmisch "lik op stuk" beleid, de schoppen onder de kont,  gaan SNELLER dan ooit!

Gun jezelf alle hulp

Het Elohim Healers-Readers team heeft jaren geleden al de Sprong naar diepgaande verandering en groei, in hun privé en werkzame leven gemaakt. Ze kennen de angst om verder te groeien en de stagnatie, onzekerheid en richtingloosheid nog heel goed uit eigen ervaring. Ze hielden zich ook vast aan het leven vanuit de denker en de alledaagse zekerheid. Daarom voelen zij heel goed jouw onmacht en worsteling aan. Ze kunnen je een groter Overzicht voor jouw ziel, doel en Leven, aanbieden. Maar ook je stap voor stap begeleiden... tenminste als je ECHT wilt!


Wil je weten wat je volgende ontwikkelingsfase is, hoe je je beter kunt voelen, je gezondheid, werk of leven voorspoediger kan verlopen? Ben je er klaar voor of klaar mee?

Boek dan een Master reading, healing, coaching of doorbraak-sessie of laat je adviseren welke Elohim workshops op dit moment goed bij je passen. Van aansluitende workshops zul je niet alleen verdiepen, kennis opsteken en healing ontvangen maar ook genieten!
Maak NU een afspraak of vraag om advies

Contact en route

T: +31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org

Klik hier voor openingstijden, route en vakanties

Tip: Aliën schedels helpen je bij het leven vanuit je ziel en kosmisch zelf. Ze geven je inzicht en steun in de huidige veranderingen op de planeet.


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin