Steeds meer mensen zijn bereid hun leven te herzien en om te gooien

Niet meer blij met je werk en collega’s

wanhopig.jpgSoms doe je altijd hetzelfde werk of voel je bij collega’s onderstromen, ben je bewuster en gevoeliger dan de rest en vind je daardoor steeds minder aansluiting. Je omgeving zit niet te wachten op wat jij allemaal aan kunt voelen of op jouw inzichten. Kortom misschien komt je portemonnee niet tekort op je werk, maar wel je ziel en bestemming. Toch blijven nog veel mensen hangen in het oude werk of bij de opdrachtgever die niet klopt. Hetzelfde geldt voor het blijven hangen in de oude matrix van uitkering, levenspartner, familie of vriendschap waarbij geen innerlijke groei, uitdaging, inzet, passie en genieten mogelijk zijn. 

Toch hebben velen een gevoel en idee over wat ze WEL zouden willen

Misschien weet ook jij ergens wel hoe je zou willen werken, in wat voor sfeer en omstandigheden, en welk werk je het liefste zou willen doen? Hoe een intieme relatie zou kunnen zijn…
Misschien voel ook jij je niet langer geïnspireerd, ben je niet tevreden, heb je geen uitdagingen genoeg en wordt je moe en mat of voel je je geleefd? LEEF je steeds minder en wil je eigenlijk je leven wel/niet omgooien? Vind je een stap zetten ook zo ENG?


Weet je niet hoe hieruit te komen of hoe te beginnen?

gesprek-conult poppetjes.jpg

Is bovenstaand iets wat jij herkent en wil je raad, reading of healing?
Omdat het gaat om de rest van je leven, om geluk of ongelukkig zijn, is hulp zoeken van levensbelang. Iets wat veel mensen nu ook doen door de kosmische push. Boek daarom nu een telefonisch of live consult van 30-60 minuten met een van Elohim de master healer-readers die hier veel ervaring mee hebben!

We komen deze kwesties ook in de Elohim workshops tegen. Deelnemers proberen het echte geluk en levensdoel, in hun dagelijks bestaan te brengen. Ook daar vinden vele readings, satsangs en healings plaats die van levens betekenis zijn! Voor heel wat mensen zijn de Elohim readings al van zo grote betekenis geweest. Hun leven kreeg (met begeleiding) een positieve wending!


______________________________________________________________________________________

Steeds meer mensen zijn bereid hun leven te herzien en om te gooien

hoger zelf.jpgVooral Nederlandse jongeren en 45 plussers, maar ook buitenlandse vrijwilligers leggen contact met ons om ervaringen op te doen in onze nieuwetijds organisatie en community. Niet iedereen is geschikt voor het nieuwe werken en de openhartige omgaan zonder onderstromen. Sommigen zoeken een “relaxt-off the grid-leven” of komen gauw in onderstromen terecht door het (opgevoede) denken in 2 partijen; “de baas tegen over de vrijwilligers/werknemers”. Anderen komen alleen helpen om gratis te verblijven of zijn op zoek naar een baan/inkomen via het Elohim Centre zonder dat hun hart aansluit bij het team, zelfrealisatie, visie en nieuwetijds geest. Prima mensen verder, maar de motivatie is dan niet passend bij het blije, dynamische eenheidsvoorbeeld dat wij willen leven met elkaar. We leren daarom als team steeds selectiever te worden en de zuiverheid te bewaken nu het verlangen naar een andere leven en werk, toeneemt en meer mensen toestromen.

Met diegenen die toegewijd aanpakken en meedenken, hebben we het echter heel fijn

kampvuur 2015.jpgZij versterken op natuurlijke, moeiteloze wijze onze visie en woon-werk-gemeenschap. Deze vrijwilligers zijn van nature al leergierig, non-duaal, zacht en krachtig tegelijk en dragen als vanzelf bij aan ieders ziel en de omringende groene natuur. Hun ziel is daarmee al naar de aarde gekomen. Alleen vonden ze dat nooit in de doorsnee maatschappij. Ook het delen van ontwikkelingsprocessen, gevoelens en bewustzijn met gelijkgestemden, is lastig te vinden in de doorsnee maatschappij.

 

 

Voor de toekomst en het stromen van het Elohim Centre worden deze vrijwilligers steeds belangrijker

Door de vrijwilligers die op hun plek zijn bij Elohim kan het centrum verder groeien en bloeien. Meestromend met de tijdgeest, zullen de komende jaren ook steeds meer creatieve ondernemers, coaches, enz. naast Joke en haar huidige team, bijdragen aan de Elohim inkomsten en het dynamische wij-gevoel van de nieuwe maatschappij.

Een aantal vrijwilligers kan permanent blijven wonen en werken op de Elohim krachtplaats

Het Elohim Centre zet sinds kort de deuren open voor diegenen die reeds in eigen onderhoud kunnen voorzien en op of rondom de krachtplaats komen wonen. Ook staan de deuren open voor vrijwilligers die, na een heel aantal maanden meewerken, zichzelf een baan of inkomen als ZZP-er kunnen creëren. 

Lees meer over vrijwilligerswerk in de community

__________________________________________________________________________________

De moed die nodig is uit de oude matrixen te stappen is je vast te houden aan de enigste zekerheid die je hebt; namelijk ONZEKERHEID 


Ervaring van een vrijwillig(st)ers

samen koffie drinken 2015.jpg

"Ik werk nu een maand als participant op het Elohim Centre. Het bevalt heel goed! De werkzaamheden zijn leuk om te doen en er is veel afwisseling. Ik vind het ook leuk om met een team samen te werken en met gelijkgestemden samen te zijn. Ik merk dat iedereen zich graag inzet en vanuit het hart wil bijdragen aan alles waar het Elohim Centre voor staat. De sfeer is heel gezellig en productief! Ik zie dat vrijwilligers zich snel thuis voelen. ´s Avonds hebben we soms interessante gesprekken en wordt er samen muziek gemaakt. Op andere avonden neem ik lekker de tijd om de helende tuinen te bezoeken. Ik voel een sterke onderlinge verbondenheid. Het lijkt soms bijna als een familie!"

“Ik leerde geen perfectionist meer te zijn”

“Wat ik anders nooit doe gaat hier vanzelf; ik vraag en geef hulp, we doen het samen”

“Het is hard werken en op tijd opstaan, dat was ik niet meer gewend maar ik ben nu zo levendig, blij en enthousiast. Er is echt iets blijvend in me veranderd, dat nooit meer terug wil naar mijn oude leven!"

“Het is helemaal niet erg om schoon te maken, thuis had ik er een hekel aan maar hier doe ik het graag. Ook het tuinwerk vind ik heel leuk.” 

“Het is fantastisch dat we mogen meedenken met de organisatie en inbreng hebben!"


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin