Dagbezoek Helende Tuinen, openingstijden

Vrouw bij Lemurisch bos.jpg

Tuinbezoek is mogelijk voor verblijvende gasten. Voor dagbezoek zie de openingstijden onderaan deze pagina.

Tijdens je bezoek aan de helende Elohim tuinen en het Lemurisch bos zul je ervaren welke krachttuinen je het meeste "roepen" om in te mediteren. Je haalt er Lichtcodes op voor innerlijke groei, heling en zelfrealisatie. Een tuin ervaren duurt minimaal 10 minuten maar meestal langer. Ze voelen allemaal anders. Juist in de rust van die speciale helende zelfrealisatie tuin ontvang je vaak spontane antwoorden, opent en grond je hogere ziel en helpen de lichtcodes je te Ontwaken. Je zult in die tuinen langer zitten.

In de tuinen en op de Krachtplaats ervaar je de hogere Licht-Liefdeskracht van de Bovenwereld, die bij het Elohim Centre reeds diepgaand geankerd ligt in Moeder Aarde en de wereld van materie. Het is het Licht voor de toekomst van een nieuwe Mensheid, samenleving en bedrijfsvorm.

Naast 30 Zelfrealisatie bezoekerstuinen, waaronder 7 levensgrote geometrische vormen, vind je o.a. een spirituele winkel, bomen- en kruidenroute en verblijfsaccommodaties op de Elohim Krachtplaats.

Praktisch & entreeprijs

Bekijk hier arrow-right

Adres en route

De Helende Tuinen liggen in het prachtige Westerwolde, Zuid-Oost Groningen, op de grens van Duitsland.

Bekijk hier arrow-right

Meer over de Helende Tuinen

In de Helende Tuinen vind je een vrede zo intens, diep en stil, dat je multidimensionale ziel en levensrichting bij elk bezoek verder Ontwaken.

Bekijk hier arrow-right

Elohim Edelsteen winkel

De spirituele winkel, met honderden kristallen en edelstenen op een oppervlakte van ca. 70 m2, maakt onderdeel uit van het Elohim Centre op de Elohim Krachtplaats.

Fysieke winkelarrow-rightWebshop


Ervaringen van bezoekers

“Het regelmatig aanwezig zijn op de krachtplaats, bekrachtigd mij enorm in wie ik ben. Het heeft mij meer (zelf)liefde, bewustzijn, rust en heelheid geschonken. Het brengt mij stukje bij beetje dichter bij mijn ware zelf, hierdoor kan ik steeds meer eenheid in mezelf voelen, voel ik me meer en meer thuis op deze aarde. Regelmatig aanwezig zijn op de krachtplaats brengt je dichterbij je ware kern, het ware geluk, dat waar je werkelijk voor gekomen bent dit leven. Iedere keer weer een nieuw stukje verdieping. Het brengt je dichterbij het echte Leven. Leven met een hoofdletter! Dat is mijn ervaring en hopelijk nog van vele anderen na mij!”


"Het was en is bijzonder om op een plek te zijn waar zoveel aandacht, liefde, bereidwilligheid naar hem- en haarzelf én naar de ander is, de prachtige en krachtige natuur (ondanks het natte weer in deze periode van het jaar). Ook in de tuinen ervaarde ik veel kracht. Een aantal plaatsen heb ik iedere dag bezocht omdat ik daar zoveel positieve ervaringen kreeg!"


"Ik verbleef op de Elohim Krachtplaats omdat ik op zoek was naar de diepere verbinding met mijzelf. Ik ervoer er een enorme weldaad voor mijn lichaam en geest. Het was fantastisch om alleen, in alle rust, zo verbonden te zijn met de natuur. De helende energie van de krachttuinen deden hun werk en ik liet het toe! Het was verhelderend, intensief, rustgevend en helend!"


 “Een heel bijzondere, mooi verzorgde plek. Een inspirerend voorbeeld. Een plek voor mij om vaker terug te komen! Een plek waar aandacht is voor alle facetten en daardoor evenwichtig overkomt en dat kom ik niet zo vaak tegen.”

 “De energie van de chakratuinen en de aanvulling van de geometrische vormen zetten diepgaande processen in gang en werken helend. Heerlijk om in het eenheidsveld van de Krachtplaats te verblijven.”
"Korte feedback van mij. Vorige week had ik een hele mooi ervaring door de krachtplaatsenergie. Opeens voelde ik dat mijn innerlijk kind kon ontspannen. Dat me innerlijk kind voor een moment zijn bescherming kon loslaten, het voelde zich veilig en gezien, het kroop uit zijn holletje. Een heel fijn, vol, compleet en mooi gevoel wat voor mij alles te maken heeft met de veiligheid die de krachtplaats energie biedt. Dat je hier volledig mag en kunt zijn. Wat een geschenk!"

 

Lees hier meer ervaringen

De Helende Tuinen zijn open van woensdag t/m zaterdag van 10.30-17.00 uur open én op onderstaande zondagen.

Op deze tijden kun je een dagkaart aanschaffen in de edelsteenwinkel. Op tijden dat de winkel gesloten is, kun je aanbellen. Wij helpen je dan graag! Het is toegestaan in de tuinen je meegebrachte lunch te nuttigen en ook om daarvoor tussendoor naar de parkeerplaats te lopen.

De Edelsteenwinkel:elke donderdag, vrijdag en zaterdag open van 13.00 -15.15 uur. 

Ook op de volgende zondagen is de winkel geopend van 10.30 -12 uur en 13-17 uur in 2023

 21/5, 4/6,18/6, 2/7, 3/9, 17/9, 8/10


Overnachtende gasten kunnen op elk moment de Helende Tuinen in, ook 's avonds.


Feestdagen en vakanties:

  • Paasdagen gesloten
  • Koningsdag gesloten
  • Hemelvaartsdag gesloten
  • Pinksterdagen gesloten
  • December sluiting: vanaf ongeveer de laatste 2 weken van december. Zie onze agenda voor de exacte datum.

Voor de meest recente informatie, zie onze agenda.

 

 Feed back van een verblijvende gast

Onder alles de diepe stilte, de zinderende energie, de blijdschap en ontroering, het loslaten en uplifting,
Ook kon ik tijdens mijn 3 daags verblijf een innerlijk proces afronden met de hulp van alle Spirits en LichtKrachten.
Dankbaar dat jullie er Zijn en deze krachtige, mooie plek er IS!

 Andrisa