Ervaringen: 6-9 Dimensionale, volledige creatiekracht, seks, liefde

"Joke, ik ben diep, diep geraakt door de eenvoud en helderheid van de woorden die via jou uitgesproken zijn. Het lijkt wel alsof je woorden met elke workshop en transmissie (voor een breder publiek) toegankelijker worden. 
En dat zegt iets over mij(-n ontwikkeling), maar m.i.  vooral ook over wat er via jou naar buiten gebracht mag worden. De heelheid, het samengaan van het mannelijk en het vrouwelijke in mij is nog nooit zo helder, duidelijk en voelbaar binnen gekomen in mijn buik en hart.
 
Ik heb in het verleden vele jaren allerlei tantra cursussen gevolgd, waarin ik het voorrecht had om juist dáar terecht te komen waar het respect;  de fijngevoeligheid naar elkaar en het uiteindelijk samenvallen van het mannelijk en het vrouwelijke, zowel intern alsook extern, voorop stonden.  
Maar de fijngevoeligheid;  duidelijkheid (en vertaling naar de praktijk van alledag) voor zowel mannen alsook vrouwen waarmee jij de energieoverdracht en uitleg brengt, heb ik dáar nooit gevonden. 
 
Het voelt alsof er in mij op een heel natuurlijke manier een verdieping plaats mocht vinden op het gebied van seksualiteit, externe relaties en heelheid in mij. En ik ervaar (opnieuw) een grote dankbaarheid dat ik op mijn pad op een plek als het Elohim terecht mocht komen waar dit, en vele andere inzichten en verdiepingen, mij aangereikt worden. 
Ik voel een enorme zachtheid in mij.
Namasté."
 
Veel liefs,
J


"Ik heb gisteren de workshop 6-9 dimensionaal gedaan. Een geweldige dag.
Ga zo door met de workshops want ik ben er helemaal aan verknocht en jullie zullen mij de komende tijd veelvuldig zien. Ik voel het als echt thuis komen bij Elohim in Veelerveen."

Groetjes,

Johan


 

"Ik voelde me volledig in mijn element bij het aanhoren van je channelings. Ze voeden me tot in het bot en dat doet deugd.

Wat mij vooral bij blijft vandaag is de rust van het nu moment. Voelen wat er nu aan de orde is en meebewegen met deze flow zonder dat de stress het gaat overnemen. Hoewel pijn en verdriet om een zware diagnose, met betrekking tot mijn schoondochter, zich op de voorgrond plaatste vandaag bleef ik in een diepe rust binnen mezelf en doen wat aan de orde is. Deze rust binnen de turbulente bewegingen van de dag waren het resultaat van de workshop en de voorbije dagen in het Elohim Centrum."

Van harte dank,
L


 

"Dank weer voor de prachtige workshop afgelopen zondag, na een dieptepunt na Wesak ben ik nu in een enorme flow van liefde en dankbaarheid gekomen. Ik ga ermee naar bed en word ermee wakker…Prachtig!

De kinderen resoneren ontzettend mee op deze flow en komen veel meer in hun kracht en natuurlijke wijsheid…."

D


Klik hier om terug te gaan naar de workshop 6-9 Dimensionale, volledige creatiekracht, seks, liefde, verlichte staat