Persoonlijkheid of Christuskracht

Tijdens de workshop is er een prachtig eenheidsveld. Een openheid met onderlinge liefde en respect, hield ieder in het kristallijnen pure zelf. De intense overgave, stilte en sacrale energie, die tijdens het oefenen met healing en kristallen op elkaar, zo mooi voelbaar is, wordt plotseling verstoord als een van de deelnemers een blokkade loslaat en hard begint te gillen.


Ieders kristallijnen zelf en openstaande ziel, krijgt een schok. Sommige huilen, anderen trillen
Gedachten schieten voorbij: "ik wil hier weg, zo te schreeuwen kun je toch niet maken tegenover de anderen. Ga ik nu uit de ruimte of is dat raar". De persoonlijkheid en mind, die opgelost was in de kristallijnen Christ-energie, doet verwoede pogingen zichzelf bij elkaar te grijpen. Het is even zoeken naar zichzelf, zo diep gezakt is iedereen nog in de openheid. Krampachtig wordt het ware zelf en de Christus-eenheidsstaat aan de kant gedrukt door het opstarten van oordelen, mindverhalen en emoties. Ook de schreeuwende dame begint zich schuldig te voelen en denkt aan het verleden waar anderen haar steeds weer verlaten ...

duif.jpgIk leg uit dat we een geweldig oefenmoment krijgen
Dat we dat ook kunnen toepassen in levenssituaties waarin we ook op onze grondvesten staan te schudden. Ik zeg: " laat je lichaam maar trillen en de schriktranen stromen. Stop het niet. Het mag want het is ook niet niks voor je kristallijntje... Maar jij bent je lichaam en de schrik niet.  Grijp dat nu niet als van jezelf! Maak er geen persoonlijk verhaal van! Jij bent nog steeds dat Christuskind en Hart dat je daarnet voelde! Je kunt in een fractie van een seconde je oordelende en vluchtende verhalen in je hoofd een halt toe roepen. Maak die gedachten niet af en keer onmiddellijk terug naar de Christus-open-staat, naar dat gevoel van eenheid! Dit is je kans om het verschil te maken tussen de Christuskracht en de afgescheiden persoonlijkheid en mind.

Een wonder voltrekt zich. Satsang heeft plaatsgevonden!
Ieder stopt onmiddellijk alle gedachten over het gebeuren en keert terug in het eenheidshart!
Wat een prachtig leermoment dankzij de gillende dame.

wit licht.jpgNa afloop van de workshop bedankt elke deelnemer elkaar vanuit een diep gevoel van liefde en respect! Tranen van dankbaarheid en ontroering in de ogen spreken boekdelen! Ieder neemt een schat mee naar huis. De schat van kennis, maar nu ook ervaring, om ook in lastige levenssituaties, uit het ego-ik te kunnen blijven zodat de eenheid van ons openblijvend Christusbewustzijns-hart, altijd op de voorgrond kan blijven bestaan. De workshopdeelnemers die de Pillar of Light weg gaan  hebben een geweldige tool meegekregen die de Inwijdingsweg mogelijk maakt. Ik ben dankbaar!

Voel je de wens in je hart om je persoonlijkheid op te lossen in je Christushart
en wil je daarbij inzicht, healing of hulp hoe dit te doen in het dagelijks leven?

Vraag dan een op maat readingsadvies over welke workshops je daarbij kunnen helpen of boek een traject van 6 sessies met 20% korting.

Contact en route
T: +31 (0)597 541539
E:
info@elohim-centre.orgVragen en tips

1) Wil je de egoloze weg naar verlichting en Godrealisatie bewandelen en inzicht en healing krijgen bij je volgende stappen? Boek dan een Reconnection healing met Gaia, je Oorsprong en het Christusbewustzijn/Eenheidshart. T: +31 (0) 597 541 539 E: info@elohim-centre.org

2) Bezoek de Elohim Krachtplaats, de zelfrealisatie tuinen en het Lemurisch bos waar je de codes op kunt halen voor deze multidimensionale ontwikkelingsweg naar Overgave en Godrealisatie.

3) Luister de E-learning opnames voor thuis en volg regelmatig de online groepshealingen die je helpen om in de energie van je ware Zelf te blijven.

4) Als je de bio tincturen set van de krachttuinen in je huis neergezet, til je je huis (prakijk) op voorbij de ik-ruis en helpt het je naar Godrealisatie en Overgave. Je kunt de tincturen intuïtief ook innemen. De tincturen zijn ook los verkrijgbaar, niet alleen als set.Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin