Leef geen 2 levens

verandering.jpgIk praat niet met mijn collega's over mijn lichtwerk en inzichten want dat begrijpen ze toch niet, zo vertelde mij laatst een bezoekster. Ik vroeg wie ze dacht dat dan het massabewustzijn helpt wakker maken als wij het niet doen. Toch deed ze dat liever niet want ik wil niet uitgelachen worden en wel met ze blijven omgaan, zei ze. Vervolgens vertelde ik over een grotere verantwoordelijkheid naar de maatschappij toe, die we allemaal krijgen als we bewuster en liefdevoller worden. Dat bleek een eyeopener. Ze ging het doen zo beloofde ze!
Waarna ik haar vertel dat dat een wijs besluit is, niet alleen voor de omgeving, maar ook voor haarzelf omdat zelfrealisatie niet mogelijk is als we in 2 werelden blijven leven en 2 gezichten hebben. Ons lichtdeel laten we afgescheiden van onze persoonlijkheid, leven. We moeten daarom in de wereld van collega's en familie inbrengen wie we zijn geworden om ook zelf te kunnen ontwaken in eenheid (en geluk)!

Wat is er nodig zodat jij en je ziel ook als één kunnen leven?

Boek een live of telefonische Master Healing-Reading voor meer informatie en ondersteuning: T: +31 (0) 597 541 539

 


 

Vragen en tips

1) Wil je de egoloze weg naar verlichting en Godrealisatie bewandelen en inzicht en healing krijgen bij je volgende stappen? Boek dan een Reconnection healing met Gaia, je Oorsprong en het Christusbewustzijn/Eenheidshart. T: +31 (0) 597 541 539 E: info@elohim-centre.org

2) Bezoek de Elohim Krachtplaats, de zelfrealisatie tuinen en het Lemurisch bos waar je de codes op kunt halen voor deze multidimensionale ontwikkelingsweg naar Overgave en Godrealisatie.

3) Luister de E-learning opnames voor thuis en volg regelmatig de online groepshealingen die je helpen om in de energie van je ware Zelf te blijven.

4) Als je de bio tincturen set van de krachttuinen in je huis neergezet, til je je huis (prakijk) op voorbij de ik-ruis en helpt het je naar Godrealisatie en Overgave. Je kunt de tincturen intuïtief ook innemen. De tincturen zijn ook los verkrijgbaar, niet alleen als set.Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin