Zelfrealisatie, het ware Zelf belichamen, is niet hetzelfde als een Pillar of Light

verblindende zon.jpg

Een Pillar of Light functioneert in meerdere dimensies tegelijk. Een groter overzicht, inzicht, bewustzijn, hart, gevoeligheid, (groeps)verantwoordelijkheid en Gaven zijn de kenmerken van een Pillar of Light. Hij/zij ontwikkelt zich als een geestelijk en kosmisch Mens. Bovenstaande hoeft helemaal niet van toepassing te zijn op een persoon die het ware zelf belichaamt (zelfgerealiseerd is). Bij zelfrealisatie (leven vanuit het ware zelf (hart en mind)) is de ik-kern in relatie met alle bekenden, het werk, herinneringen, teleurstelling of (toekomst)verlangens, opgelost. De mind is dan in het (Christus-) Hart gezakt en er één mee. We spreken dan over een zelfgerealiseerde Pillar of Light. Pas als deze staat permanent is belichaamd, kunnen we waarlijk spreken van het geven van zelfrealisatie sessies of satsang.

Beroepsopleiding Healer Reader Coach "Volledig potentieel, zelfrealisatie"
Vragen en tips

1) Wil je de egoloze weg naar verlichting en Godrealisatie bewandelen en inzicht en healing krijgen bij je volgende stappen? Boek dan een Reconnection healing met Gaia, je Oorsprong en het Christusbewustzijn/Eenheidshart. T: +31 (0) 597 541 539 E: info@elohim-centre.org

2) Bezoek de Elohim Krachtplaats, de zelfrealisatie tuinen en het Lemurisch bos waar je de codes op kunt halen voor deze multidimensionale ontwikkelingsweg naar Overgave en Godrealisatie.

3) Luister de E-learning opnames voor thuis en volg regelmatig de online groepshealingen die je helpen om in de energie van je ware Zelf te blijven.

4) Als je de bio tincturen set van de krachttuinen in je huis neergezet, til je je huis (prakijk) op voorbij de ik-ruis en helpt het je naar Godrealisatie en Overgave. Je kunt de tincturen intuïtief ook innemen. De tincturen zijn ook los verkrijgbaar, niet alleen als set.Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin