Icosaëder, Inwijdingspad geometrische vormen

 

Icosaëder Universele Liefde en healing, Gouden samenleving. Element Water

Deze geactiveerde Elohim Icosaëder Inwijdingsplek maakt van de mens, een Mens met universele (Sekinah) Liefde en Bewustzijn. Ze ankert de oorspronkelijke goedheid, kosmische Vreugde en onschuld in je. Ze brengt overvloed en vertrouwen. Zo gauw je deze krachten belichaamt brengt zij steeds meer gezondheid< God-Godinnenkrachten, de Aarde Moeder en zuivering! De geactiveerde Elohim Icosaëder Inwijdingsplek verbindt je met de natuur, planten, deva’s, ziel, klank, gevoel en je maankwaliteiten. Je krijgt oervertrouwen in wat je voelt en wat er met je gebeurt.

 icosaeder.jpg

Je innerlijk kind opent zich verder naar non-dualiteit en kracht. Onschuld en puurheid verschijnen in je leven nu je zo op je ziel, magische kind en essentie vertrouwt. Ze brengt je de Boeddha-natuur, innerlijk  vrede en verantwoordelijkheid over emoties, roddelen, oordelen of onderstromen maken. Deze geactiveerde Elohim Icosaëder Inwijdingsplek zorgt ervoor dat je pure en kwetsbare kristallijnen zelf steeds vaker op de voorgrond komt doordat je opstaat voor de wij-liefde en je subtiel gevoel en intuitie.

Je voelt en benoemd onderstromen en zorgt ervoor dat je aura, huis en contacten zuiver blijven. Je neemt je verantwoordelijkheid voor je puurste engelen-wezen en haalt de oogst van je leven(s) binnen. Je zult meer genieten en in eenheid met de ongeziene werelden leven. Je kunt samenwerken met aartsengel Gabriël, natuurspirits en de totemkracht van de wolf en wordt een zuivere en zorgzame hoeder voor jouw omgeving.

 


1 dag(deel) bezoek is soms niet genoeg

Wil je van alle 30 Helende Tuinen (het hele Inwijdingspad) spontane healingen en inzichten ontvangen, dan red je dat niet op 1 dag. Zeker niet als je "open" bent en veel kunt voelen.

Lees meer over de Helende Tuinen

Wil je langer komen, boek dan één of meerdere overnachtingen met maaltijden. Je kunt tijdens de maaltijden in het huiskamerrestaurant dan nog extra genieten met gelijkgestemde gasten.

Het is ook mogelijk om een chakra kristallegging, intuïtieve massage of healing te boeken op de Elohim Krachtplaats. Reserveer dan van tevoren T: +31 (0)597 541 539.

Wil je de Krachtplaats en werking van de Tuinen dieper leren voelen d.m.v. een Gids-Healer-Reader?
Boek dan een Helende Rondleiding tijdens je bezoek of verblijf. Maak een afspraak van te voren zodat je zeker weet dat de gids-Healer-Reader een plek in haar/zijn agenda vrij heeft.

Joke 2016.JPGBen je benieuwd hoe de Elohim Krachtplaats en Zelfrealisatie Tuinen zijn ontstaan?
Klik hier om meer te lezen
.

 


Ervaring van een bezoeker

"Ik was onlangs op het Elohim Centre en de geometrische vormen zijn echt prachtig !! Een 'update' van mijn systeem door de icosaëder (bij de voorhoofdchakra-tuin) heb ik enkele dagen duidelijk gevoeld! 
Voor wie ze nog niet heeft ervaren..... EEN AANRADER om het Elohim Centre weer eens te bezoeken. Al dan niet in combinatie met de workshop of een langer verblijf."

Gerda

 


Verdere ondersteuning voor dit thema:

 

Alle Elohim producten zijn multidimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats

 


 

Contact en route
T1: +31 (0) 597 541 539
T2:
+31 (0) 597 522 308
E:
info@elohim-centre.org

 

Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.