Octaëder, Inwijdingspad geometrische vormen

 

De Octaëder, denken, Ontwaken, Merkivah. Element Lucht


Deze geactiveerde Elohim Octaëder Inwijdingsplek activeert zelfreflectie, je reuk en organisch, intuïtief functioneren. Hij helpt je je mindcontrole los te laten en te leven vanuit je hart. Je leert je gedachten beheersen. Hij helpt je naar je ontwaakte staat en Kosmisch Meesterschap waarbij je alle hogere dimensies van je ziel en lichtlichamen meeneemt in je leven. De geactiveerde Elohim Octaëder Inwijdingsplek, ook wel Merkivah, brengt je je zielelichtlichamen en de samenwerking met de Bovenwereld. Hij helpt je je hoogste levensbestemming en kristallijnen zelf, te realiseren. Ook helpt hij je persoonlijkheid en ikje te overstijgen om zelfrealisatie te bereiken. 

octaeder nieuwsbrief formaat.jpg

 

Deze geactiveerde Elohim Octaëder Inwijdingsplek leert je in vrede te zijn en alles te aanvaarden wat is, niet te kleven aan situaties of gevoelens en niets persoonlijk te maken. Hij laat je leven vanuit je innerlijke, wijze, grote zelf. Hij opent je kundalinikanaal waardoor je vol levensenergie en prana zult zijn. Je zult samenwerken met de kwaliteiten van je voorouders, zielengroep, de buffel als totemdier en aartsengel Rafaël.

 

 


1 dag(deel) bezoek is soms niet genoeg

Wil je van alle 30 Helende Tuinen (het hele Inwijdingspad) spontane healingen en inzichten ontvangen, dan red je dat niet op 1 dag. Zeker niet als je "open" bent en veel kunt voelen.

Lees meer over de Helende Tuinen

Wil je langer komen, boek dan één of meerdere overnachtingen met maaltijden. Je kunt tijdens de maaltijden in het huiskamerrestaurant dan nog extra genieten met gelijkgestemde gasten.

Het is ook mogelijk om een chakra kristallegging, intuïtieve massage of healing te boeken op de Elohim Krachtplaats. Reserveer dan van tevoren T: +31 (0)597 541 539.

Wil je de Krachtplaats en werking van de Tuinen dieper leren voelen d.m.v. een Gids-Healer-Reader?
Boek dan een Helende Rondleiding tijdens je bezoek of verblijf. Maak een afspraak van te voren zodat je zeker weet dat de gids-Healer-Reader een plek in haar/zijn agenda vrij heeft.

Joke 2016.JPGBen je benieuwd hoe de Elohim Krachtplaats en Zelfrealisatie Tuinen zijn ontstaan?
Klik hier om meer te lezen
.

 


Verdere ondersteuning voor dit thema:

 

Alle Elohim producten zijn multidimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats

 Contact en route
T1: +31 (0) 597 541 539
T2:
+31 (0) 597 522 308
E:
info@elohim-centre.org

 

Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.