Kubus, Inwijdingspad geometrische vormen

 

De Kubus: scheppend vermogen, aarding van je Goddelijke Vonk en ware Zelf. Element Aarde

 

Deze geactiveerde Elohim Kubus Inwijdingsplek brengt aarding, moed, daadkracht, orde, beheersing, bescherming en scheppend vermogen. Hij maakt je nederig en vrij van spirituele arrogantie. Natuurlijk helerschap en Sjamanisme ontluikt in je. Hij helpt het steeds naar buiten gericht zijn naar je binnenkant te brengen en laat je vanuit je kernkracht opbloeien. De kracht van het aardmagnetisme en de elektriserende kosmische krachten kun je gebruiken bij healing zo gauw je ze in je lichaam kunt houden.
Juist door de activatie van Joke als Ingewijde, zullen de onderstaande inwijdingskrachten werken.

kubus nieuwsbrief formaat.jpg

 

Als je vanuit je Licht in de grofstoffelijkheid en te midden van de dualiteit kunt leven, draag je het zwart-witte Pentagram van Sananda (de Christuskracht). Dan ben je een Drakenruiter die de omgeving optilt in zuiverheid, duidelijkheid en bloei. 

Deze geactiveerde Elohim Kubus Inwijdingsplek helpt je je Goddelijke Vonk te aarden, praktisch en dienstbaar te maken. Je verkrijgt bewustzijn over materie en je lichaam vanuit je Geest. Je Geest functioneert vanuit je hele organisme en buikgevoel. Niet langer zit je mind daartussen. Je kunt samenwerken met aartsengel Jophiël en de totemkracht van de Beer.

 


1 dag(deel) bezoek is soms niet genoeg

Wil je van alle 30 Helende Tuinen (het hele Inwijdingspad) spontane healingen en inzichten ontvangen, dan red je dat niet op 1 dag. Zeker niet als je "open" bent en veel kunt voelen.

Lees meer over de Helende Tuinen

Wil je langer komen, boek dan één of meerdere overnachtingen met maaltijden. Je kunt tijdens de maaltijden in het huiskamerrestaurant dan nog extra genieten met gelijkgestemde gasten.

Het is ook mogelijk om een chakra kristallegging, intuïtieve massage of healing te boeken op de Elohim Krachtplaats. Reserveer dan van tevoren T: +31 (0)597 541 539.

Wil je de Krachtplaats en werking van de Tuinen dieper leren voelen d.m.v. een Gids-Healer-Reader?
Boek dan een Helende Rondleiding tijdens je bezoek of verblijf. Maak een afspraak van te voren zodat je zeker weet dat de gids-Healer-Reader een plek in haar/zijn agenda vrij heeft.

Joke 2016.JPGBen je benieuwd hoe de Elohim Krachtplaats en Zelfrealisatie Tuinen zijn ontstaan?
Klik hier om meer te lezen
.

 


Verdere ondersteuning voor dit thema:

 

Alle Elohim producten zijn multidimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats

 Contact en route
T1: +31 (0) 597 541 539
T2:
+31 (0) 597 522 308
E:
info@elohim-centre.org

 

Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.