Kubus, Inwijdingspad geometrische vormen

De Kubus: scheppend vermogen, aarding van je Goddelijke Vonk en ware Zelf. Element Aarde

Deze geactiveerde Elohim Kubus Inwijdingsplek brengt aarding, moed, daadkracht, orde, beheersing, bescherming en scheppend vermogen. Hij maakt je nederig en vrij van spirituele arrogantie. Natuurlijk helerschap en Sjamanisme ontluikt in je. Hij helpt het steeds naar buiten gericht zijn naar je binnenkant te brengen en laat je vanuit je kernkracht opbloeien. De kracht van het aardmagnetisme en de elektriserende kosmische krachten kun je gebruiken bij healing zo gauw je ze in je lichaam kunt houden.
Juist door de activatie van Joke als Ingewijde, zullen de onderstaande inwijdingskrachten werken.


kubus nieuwsbrief formaat.jpg


Wat haal je op in deze helende Zelfrealisatie tuin:

Als je vanuit je Licht in de grofstoffelijkheid en te midden van de dualiteit kunt leven, draag je het zwart-witte Pentagram van Sananda (de Christuskracht). Dan ben je een Drakenruiter die de omgeving optilt in zuiverheid, duidelijkheid en bloei. 

Deze geactiveerde Elohim Kubus Inwijdingsplek helpt je je Goddelijke Vonk te aarden, praktisch en dienstbaar te maken. Je verkrijgt bewustzijn over materie en je lichaam vanuit je Geest. Je Geest functioneert vanuit je hele organisme en buikgevoel. Niet langer zit je mind daartussen. Je kunt samenwerken met aartsengel Jophiël en de totemkracht van de Beer.


Verdere ondersteuning voor dit thema:

 

Alle Elohim producten zijn multidimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats

 

Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.