Tetraëder, Inwijdingspad geometrische vormen

 

Tetraëder: vreugde, groei, tegenstellingen overstijgen. Element Vuur


De geactiveerde Elohim Tetraëder Inwijdingsplek helpt je de volgende stap te maken en brengt balans tussen mannelijk en vrouwelijk, aards en kosmisch, ik en wij. Hij brengt je steeds meer bewustzijnsverruiming waardoor je innerlijk kind een meester krijgt en dualiteit en geschillen zich steeds sneller oplossen en minder gaan voordoen. Hij helpt je vol vuur, inspiratie, passie, liefde en zonnigheid te leven en meer eenheid met de Bovenwereld te ervaren.

tetraeder.JPG

Hij zorgt dat je niet alleen leeft in de materiële, praktische en fysieke wereld maar ook de subtiele wereld erbij betrekt en andersom. Hij helpt je geestelijk en kalm te functioneren. Je voelt je steeds meer medeschepper, krijgt vaker visioenen en openbaringen en zult een grotere manifestatiekracht aangaan. Je zult vaker vertrouwen op je ziel en intuïtie. Individueel-, zielengroep- en voorouder karma helpt hij oplossen. Ego-verlangens, seksuele remmingen en emoties veranderen.

De geactiveerde Elohim Tetraëder Inwijdingsplek brengt ook samenwerking met aartsengel Metatron en de totemkracht van de adelaar en daarmee een groter inzicht, overzicht, leiderschap en verantwoordelijkheid voor je groep.

 


1 dag(deel) bezoek is soms niet genoeg

Wil je van alle 30 Helende Tuinen (het hele Inwijdingspad) spontane healingen en inzichten ontvangen, dan red je dat niet op 1 dag. Zeker niet als je "open" bent en veel kunt voelen.

Lees meer over de Helende Tuinen

Wil je langer komen, boek dan één of meerdere overnachtingen met maaltijden. Je kunt tijdens de maaltijden in het huiskamerrestaurant dan nog extra genieten met gelijkgestemde gasten.

Het is ook mogelijk om een chakra kristallegging, intuïtieve massage of healing te boeken op de Elohim Krachtplaats. Reserveer dan van tevoren T: +31 (0)597 541 539.

Wil je de Krachtplaats en werking van de Tuinen dieper leren voelen d.m.v. een Gids-Healer-Reader?
Boek dan een Helende Rondleiding tijdens je bezoek of verblijf. Maak een afspraak van te voren zodat je zeker weet dat de gids-Healer-Reader een plek in haar/zijn agenda vrij heeft.

Joke 2016.JPGBen je benieuwd hoe de Elohim Krachtplaats en Zelfrealisatie Tuinen zijn ontstaan?
Klik hier om meer te lezen
.

 


Verdere ondersteuning voor dit thema:

 

Alle Elohim producten zijn multidimensionaal geopend en geactiveerd op de Elohim Krachtplaats

 Contact en route
T1: +31 (0) 597 541 539
T2:
+31 (0) 597 522 308
E:
info@elohim-centre.org

 

Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.