Astrale (ziele)familievelden komen nu in ons omhoog en maken ons zwaar

Marlisa, Willeke en Luuc geven de laatste tijd geregeld healingen op collectieve matrixen van cliënten. Zo ook bij Astrid (is niet de echte naam). Ze voelt zich geregeld down, leeg en moe. Tijdens de healing zien we dat het grote astrale raster van haar incarnaties binnen haar zielegroep en ouderlijn, nu doorsijpelt in haar lichaam en persoonlijkheid. Haar verleden levens dienen zich aan om geschoond te worden nu ze zich verder ontwikkelt in wie ze werkelijk is op ziels- en essentie niveau.


Bij de reading en het gesprek blijkt dat drank, psychische problemen, angsten en depressies bij diverse leden van de familie en zielegroep voorkomen in het huidige leven en de vroegere incarnaties

depressie.jpegAstrid heeft last van die karmische invloed van de verbondenheid op zielsniveau met de groep waarmee ze steeds opnieuw incarneert. Astrid heeft nu ook vrienden en kennissen die drinken of geestelijke spanningen hebben, sommigen hebben psychoses gehad. Ze heeft vanaf haar kindertijd angsten en voelt zich vaak onzeker tegenover anderen. Ook neemt haar aura snel van alles op uit haar omgeving wat haar vaak moe maakt. Ze wist daar de afgelopen jaren redelijk goed mee om te gaan maar nu lijkt alles weer erger te worden. Dit komt omdat ze zich opent voor haar (hogere) zieleweg in haar gewone leven. Daarmee ankert ze haar zielelichamen met hun subtiele vermogens en gaven, maar ook het karma dat daarbij hoort.  Haar subtiele zielelichtlichamen verbinden haar met verleden levens en met de zielegroep waartoe ook haar ouders, voorouders en sommige vrienden behoren.  Zelf is ze een poos geleden al gestopt met roken, drinken en zijwegen bewandelen. Ze is er aan toe te luisteren naar haar subtiele ziel en gevoeligheid en dit te tonen aan de wereld, ondanks haar onzekerheid hierover. Ze voelt dat ze anders is en hiermee verder wil.
Tijdens de 3-daagse doorbraak sessies met healing, reading en coaching, worden haar zielelichtlichamen dieper in haar lichaam en buik gebracht wat veel meer veiligheid aan haar gevoelige ziel geeft

vrijheid.jpgHaar eigen kern begint te gloeien als een kracht van binnenuit. Haar onderste chakra's vullen zich met haar eigen ziel, licht en essentie waardoor er minder astrale aanzuiging is en haar aura en lichaam niet van alles opnemen. Haar vermoeidheid neemt daardoor af. De dagen na de doorbraaksessies meldt Astrid dat ze zich ook sterker voelt. Ze is blijer en levendiger en voelt zich minder beïnvloedbaar. In de weken daarop boekt ze nog een traject van 6 sessies waar haar lichtlichamen en de hele matrix van haar zielegroep en ouderlijn verder worden gezuiverd. Daardoor kon er ook duidelijkheid ontstaan over de richting van haar werk en de bedoeling van haar ziel.

Astrid meldt dat ze zich nu pas echt sterk en vrij voelt om haar levensweg te kiezen en volgen

je eigen pad belopen.jpgEerder bleef ze er alleen maar over denken en twijfelen. Ook over ander werk. Ze voelt zich op andere wijze verbonden met haar vrienden. Er komt een andere Astrid tevoorschijn die zich minder aanpast aan wat de omgeving allemaal doet en van haar verwacht. Ze wordt directer en duidelijker. Astrid laat ons weten dat ze zich steeds beter laat zien, ook in het subtiele en onuitgesprokene. Ze benoemt het nu op positieve wijze als ze onderstromen of slachtofferhoudingen voelt op haar werk en bij haar vrienden, en hoe dat voor haar is. Ze hoeft het zich niet langer aan te trekken in haar auraveld en er moe van te worden. Ze kiest voor haar eigen ziel en heeft ook minder angst om in de steek gelaten te worden en geen erkenning te krijgen van haar familie en (licht)vrienden. Alles voelt schoner, vrijer en ruimer in haar.
Astrid is sinds kort ook begonnen met de master Healer Reader Opleiding waar ze leert haar, sinds de jeugd, weggestopte gevoeligheid te gebruiken als kracht

Ze wil daardoor leren anderen te helpen zoals ze zichzelf heeft kunnen helpen en daarnaast nog kan blijven werken aan haarzelf.
Herken jij jezelf hierin?

Kom dan langs voor een doorbraak arrangement! We horen van veel mensen dat het na afloop voelt alsof er een pak van hun schouders is gevallen.

Klik hier voor meer informatie over een doorbraakarrangement
Ervaringen van andere deelnemers:

"Ik heb het doorbraakarrangement ervaren als iets totaal nieuws. In m'n zoektocht naar mezelf heb ik vele healingen, readings, retraites enz. gehad, maar niets kan aan het Elohim Centre tippen.

Al vrij snel werd ik meegenomen in een lichte flow, waarbij m'n nogal donkere kant a.h.w. oploste. En als hij opspeelde was het ook goed, niemand kijkt je raar aan. Het totaalplaatje, de sfeer, de liefdevolle en zorgzame begeleiding, alles klopt en straalt liefde uit. 

Het stemt me droevig dat er zo weinig plekken als deze zijn, terwijl het zo hard nodig is op aarde. Vooralsnog heb ik m'n oplaadplek gevonden en kom ik gauw weer langs!"

S

 


tip.jpgVerdere tips:

 


E-channeling en healing voor thuis "op jouw zielengroep en relatiekarma"

Er vindt healing plaats op alle lijnen die je hebt met je zielengroep en bekenden. Het wordt hersteld, losgelaten en je komt dichter bij je ware natuur. Karma, en alle levens voor en achter je laten los waar nodig. De verlichte staat wordt voelbaar binnen gebracht tot diep in je lichaam. DNA en celstructuren herstellen zich naar je Goddelijke oorsprong!

dna2.jpg

Lichtlichamen die nog niet mee konden tijdens het incarneren komen merkbaar bij je terug. Een dieper gevuld zijn van binnen uit wordt voelbaar. Contact met het buikgebied en je onderste chakra’s wordt permanent binnen gehaald. Je ontvangt met terugwerkende kracht door al je levens heen een Goddelijk mannelijke steun die je letterlijk zult voelen in je rug. Dat wordt uitgelijnd als een volledigheid. Nooit meer alleen maar Al-een!

Klik hier om deze channeling voor thuis te bestellen
Vragen en tips

1) Wil je de egoloze weg naar verlichting en Godrealisatie bewandelen en inzicht en healing krijgen bij je volgende stappen? Boek dan een Reconnection healing met Gaia, je Oorsprong en het Christusbewustzijn/Eenheidshart. T: +31 (0) 597 541 539 E: info@elohim-centre.org

2) Bezoek de Elohim Krachtplaats, de zelfrealisatie tuinen en het Lemurisch bos waar je de codes op kunt halen voor deze multidimensionale ontwikkelingsweg naar Overgave en Godrealisatie.

3) Luister de E-learning opnames voor thuis en volg regelmatig de online groepshealingen die je helpen om in de energie van je ware Zelf te blijven.

4) Als je de bio tincturen set van de krachttuinen in je huis neergezet, til je je huis (prakijk) op voorbij de ik-ruis en helpt het je naar Godrealisatie en Overgave. Je kunt de tincturen intuïtief ook innemen. De tincturen zijn ook los verkrijgbaar, niet alleen als set.


 


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin