Ervaringen: Natuur stilte retreat

"Tijdens de 8 dagen zakte ik bijna onmerkbaar steeds dieper in de stilte en de subtiele afstemming van de natuur van het Elohim centrum. Mijn cellen gingen zich meer en meer ontspannen vanuit een weten dat het hier volledig veilig is om vanuit eenheid en mijn ware zelf te zijn.
De natuur en de tuinen ontroerde me dieper en dieper. Ik mocht veel loslaten op persoonlijk niveau, vanuit mijn innerlijk kind en op ziele niveau. Mijn DNA liet zich zuiveren door de natuur, de tuinen, moeder aarde en alles wat leeft, met ondersteuning van de inzichten die ik mocht ontvangen. Van hieruit heb ik “diepte” punten mogen ervaren, die het mogelijk maakte om ook “hoogte” punten te ervaren. Zoals een moment van totale eenheid met de tuinen, bomen en planten. Alles viel weg en alles was een. Dit heeft me ontzettend diep geraakt en een onuitwisbare anker aangebracht in mijn gehele systeem. Ik ben diep dankbaar voor deze ervaring.

Op de 8ste dag realiseerde ik me ineens hoe anders de energie op het Elohim terrein is ten opzichte van de “buitenwereld”. Dit raakte me onverwacht en diep. Hoe mijn geopende lichamen op een veilige manier mee te nemen? In het afrondende gesprek kwam hier een geruststellend antwoord op ;)"

In liefde en vanuit dankbaarheid, Bas

 "Ik kwam na 5 uur aan en het was fijn dat de sleutel en wat informatie in de brievenbus klaar lagen. Zodat ik direct naar de caravan toe kon. De indruk van het centrum was goed. Een uitgebreide info map met achtergronden, mogelijkheden en praktische zaken lag in de caravan. Heel fijn.

Het verblijf in de caravan was super en comfortabel. Alles is er wel in het kleine huisje. Iedereen van de woon/werk gemeenschap en andere gasten waren heel vriendelijk en toegankelijk. (Al zat ik het grootste gedeelte van mijn verblijf in stilte retraite). Heerlijk rustige omgeving waarin magische dingen gebeuren!

De helende tuinen waren super mooi, met veel fijne plekjes. Fantastische energie en zo verschillend per plek. Fijn om er gewoon helemaal in de stilte zijn. Magisch, wonderlijk en bijzonder. De kristalwinkel, ook een bijzondere plek met super veel moois. En Jordy die iedere keer met volle aandacht met iedere klant bezig is. Voelt heel welkom!

Ook heb ik drie sessies gehad. Heb er zeker wat aan! Voelt als gezien worden in wie ik ten diepste ben en wat mijn essentie is en wat ik er praktisch aan kan doen, om er beter toegang toe te hebben. Fijn ook dat het wordt opgenomen zodat ik het later kan terugluisteren.

De service was top! Het ontvangst bloemetje in de caravan is geweldig!

Ook fijn de schone laken service bij een langer verblijf."

A.

 "Ik heb de retraite als "Wonderbaarlijk-magistraal" ervaren. De Helende Tuinen doen wat ze beloven. Helen! En je optillen."

Daphne

 "Dank jullie wel voor een heerlijke week. Een week van stilte, mooi weer, prachtige kleine beestjes, ruizende bomen, tjilpende vogeltjes, een snorrende poes, een hippende eekhoorn, een prachtig zwevende roofvogel, springende kikkertjes en schitterende libelles en vlinders.

Maar vooral een week van in mijzelf keren, niet labelen of analyseren, weten dat ik kwetsbaar mag zijn (het harnas laat ik hier achter). Dat ik goed ben zoals ik ben. Ik weet nu dat ik een goed vriendinnetje van mezelf ben en dat we het makkelijk samen uit kunnen houden."

Marion

 


 

"Ik heb de retreat als heel rustgevend, helend en verhelderend ervaren. Ik voel me lichter en beter geaard."

Samantha

 

Vrouw in dodecaeder.jpg
"De consulten voor- en achteraf de stilteretreat heb ik als bijzonder noodzakelijk ervaren, wat het heeft me belangrijke handvaten meegegeven voor tijdens en na de retreat."

Johan
“Nu ik hier zo lang en in stilte was heb ik heb contact gemaakt met de verschillende plekken, planten, dieren en energieën. Met zoveel liefde en zorg omringd. Dankbaar.”

A

 "De retreat was prachtig. Dank voor het creëren van de wonderlijke tuinen. Ik voel een hele sterke verbinding en merk dat diverse plaatsen waar ik kom aan (willen) haken op het kristallijnen veld en de Elohim krachtplaats. Wonderlijk om te zien hoe alles steeds meer samenwerkt om eenheid te realiseren."

C

 "Tijdens mijn retreat moest ik in het beginnen even wennen. Helemaal geen muziek, had niets te lezen, enkel zijn met mezelf. Na 2 dagen voelde in de onrust verdwijnen en kon ik meer opgaan in de natuur. Genieten van het niets doen en alleen zijn. Rust, stilte en steeds weer mijn eigen gedachten doorzien.

Heel mijn systeem voelde ik steeds meer opengaan. Het voelen werd steeds sterker en het was alsof mijn aura mega groot werd. Innerlijk voelde ik steeds naar welke tuin ik moest gaan en iedere tuin gaf weer nieuwe inzichten en healing.

Na de retreat voelde ik eerst wat angst om weer de wereld in te gaan. Ik voelde me zo sterk geopend in al mijn lagen. Dit bracht ook verdriet omhoog. Door het uiten van het verdriet voelde ik daarna ook weer meer de kracht en het vertrouwen dat het oke is.

Nu na de stilte retreat voel ik me weer meer heel en bekrachtigt. Meer verbonden met mijn eigen zijnsgevoel. Voel me van binnen heel dankbaar en blij dat ik mijzelf dit heb gegeven."

Liefs, M.

 


Vrouw bij lem bos.jpg

 "Van 5 tot 12 juni heb ik de stilte-retreat gedaan op het Elohim Centre. Dat was een bijzondere ervaring. Op bepaalde momenten, vooral aan het begin van de week, heb ik het zwaar gevonden. Maar wat overheerst is de dankbaarheid en de vreugde voor wat er die week met mij heeft kunnen gebeuren. De verbinding met het universum was heel sterk en mijn ervaringen op de verschillende plekken in de chakratuin waren intens.

Tijdens de vier sessies voorafgaand aan de retreat is er veel duidelijk geworden en kon er al veel getransformeerd worden. Een beeld van een sneltrein verscheen hierbij. En werkelijk waar, dat beeld is helemaal waar gebleken. Tijdens de retreat heb ik gebruik makend van de TGV ook zelf veel kunnen doen.

Wat is er allemaal gebeurd:
- mijn aarding is veel sterker geworden. Het was een zilveren koord van mijn basischakra naar het hart van moeder Aarde. Het is nu een pijplijn van mijn hartchakra naar de kristallen kern van Gaia.
- Oude angst en oude schuld is getransformeerd. Bij de plek van het keelchakra en bij het voorhoofdchakra hebben spectaculaire transformaties plaatsgevonden met veel hulp van natuurwezens, engelen, draken en nog veel meer. De afgelopen week heb ik een grote ruimte en rust in mijzelf ervaren.
- Ik heb de bevestiging gekregen van mijn taak voor de nieuwe aarde: bijdragen aan de transformatie van organisaties naar de Gouden Tijd. Dat wist ik al wel maar het inzicht was nu zo sterk dat ik er niet meer aan twijfel en er niet meer omheen kan.
- De angst om het aan te gaan is grotendeels verdwenen.

Ik heb ervaren hoe de krachtplaats zich steeds verder uitdiept, met uiteenlopende kwaliteiten op de verschillende plekken in de tuin. Ik werd geleid naar de plek waar ik op een bepaald moment tijdens de retreat moest zijn. Dat begon bij de onderste chakra's en het eindigde bij het kruinchakra."

Kees Anker

 "Ik wil nog even laten weten dat ik met dankbaarheid terugdenk aan mijn 9-daagse stilteretraite; ik had laatst zelfs heimwee/soort ontroering. Hetgeen ik afgelopen tijd heb mogen ophalen, maakt dat ik steeds lekkerder in mijn veel zit; steeds meer in alle eenvoud durf te zijn wie ik ben, me uitspreek, kwetsbaarheid neerzet zonder echt kwetsbaar te zijn... in mijn werk, in het contact met mijn vader... Ik ben gecombineerd ontroerd, blij en energiek en meer! En dat heeft niet met de liefde te maken. Dat wilde ik toch even met jullie delen, omdat jullie dit faciliteren en mogelijk maken."

Lieve groet, Mariette 

 


 

"Wat heb ik toch een fijne tijd gehad op de krachtplaats! Er is een sacrale stilte, elke tuin heeft zijn/haar eigen energie. Vooral het Lemurisch bos is zo mooi en krachtig. Er staat een hangmat midden in de bos, dat was wel een favoriete plek voor mij. In de hangmat voel ik me als een baby in de wieg, die zachtjes heen en weer schommelt. Een heel veilig en geborgen gevoel. Je hoort de bomen bewegen, vogels die voor je zingen en ook nog die mooie zonsondergang. Daarnaast kwam ik tot 2 keer toe 3 reeën tegen! Ik voelde me diep ontroerd, ik kan het niet helemaal uitleggen hoe ik me op dat moment voelde. Het was in ieder geval heel bijzonder. Ik heb nooit zo'n fantastische week hebt gehad en ik heb mezelf weer gevonden, de rust en stilte maar vooral een band opgebouwd met de moeder natuur... ik zeg volgend jaar weer!!"

 

Mijn dankbaarheid gaat uit naar de krachtplaats , de deva's en de de healers!
Liefs, Yee Man

 


man-in-tuin.jpg

Klik hier om terug te gaan naar Natuur stilte retreat