Diepgaande Inwijdingsplek met giga veel energetische informatie

De Elohim Krachtplaats en zelfrealisatietuinen activeren het multidimensionale volledig potentieel, het ware zelf en de nieuwe tijd op aarde.

 

lem bos met engelnevelHet is heel bijzonder hoe veel deze plek, die van buitenaf op een 'gewoon' centrum met bezoekerstuinen lijkt, biedt aan ondersteuning op het pad naar verlichting. Als ik mij afstem op de energie van de zelfrealisatie tuinen kan ik voelen hoe een diepgaande inwijdingsplek elke individuele tuin is. Zo veel lagen, zo een gigantische hoeveelheid aan energetische informatie. Deze informatie sijpelt heel geleidelijk aan, precies op het tempo dat voor jou goed is, je systeem binnen. Elke keer dat ik in een van de helende tuinen kom kan ik voelen dat de energie op een andere manier mijn systeem binnenkomt en andere veranderingen teweeg brengt.

Als ik mij dan afstem op de hele krachtplaats voelt het echt óngelooflijk

Alsof iemand op één plek de hele plattegrond voor de ontwikkeling van de mens naar zijn oorspronkelijke staat heeft klaargezet, om deze vervolgens, stukje voor stukje, weer op te halen. Elke helende tuin voelt als een complete handleiding voor een 'hoofdstuk' van je innerlijke ontwikkeling, en samen brengen ze je naar de volledig belichaamde staat van verlichting en Godsrealisatie.

En het lijkt alsof dat maar het begin is van wat deze plek de mensheid biedt!

Naast de Sekinah, kristallijnen, natuur- en sterrenlijnen lichtcodes-ankering, helpt de Intelligentie van de tuinen en Elohim Krachtplaats ook bij het tot stand komen van de nieuwe Aarde, de eenheid van alle Rijken en het grote evolutie Plan. Ik kan dat nog lang niet allemaal in mijn lichaam gewaar worden, zoals Joke, maar ik "weet" het gewoon.
Luuc

Klik hier voor meer informatie over de Elohim Krachtplaats en de helende tuinen.
Contact en route

Tip:

 


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin