Nieuwetijds bedrijfsvoering

Nieuwetijds bedrijfvoering

Nieuwe aarde.jpgWil je werken vanuit Eenheid? Ben je benieuwd hoe je het op jouw werk anders zou kunnen doen? In bedrijven wordt werken vanuit passie en je taken op je eigen manier doen steeds belangrijker. Door medewerkers te stimuleren en hun kwaliteiten naar boven te halen hopen organisaties een positieve, motiverende samenwerking binnen de organisatie te creeëren. Maar er wordt vaak nog iets cruciaals over het hoofd gezien. Ben je benieuwd wat?

Het moet van twee kanten komen

In een nieuwetijdsorganisatie geeft de werkgever zijn/haar werknemers de ruimte om hun unieke essentie in het werk te leggen. De werkgever nodigt de werknemer uit om zich medeverantwoordelijk te voelen. Er wordt vaak alleen gekeken naar deze kant van het verhaal. Wat vaak vergeten wordt is dat de werknemers in plaats van passief, zich actief verantwoordelijk maakt voor de organisatie. En dat zijn doel en liefde voor het werk aansluiten op het doel van de organisatie. De onderlinge sfeer, kosten en baten en time-management zullen gedragen worden alsof de organisatie van de werknemer zelf is. Door te denken vanuit de portemonnee van de organisatie ontstaat er een wederzijds vertrouwen tussen de werkgever en werknemer. Hierdoor komt een nieuwetijds organisatie tot bloei. Bij het Elohim Centre werken wij sinds jaren volgens deze nieuwe bedrijfsvoering, waarbij ook de functie aangepast wordt naar de kwaliteiten van de werknemer. Er is ook sprake van een transparante communicatie, waarbij het Elohim Team inclusief Joke als werkgeefster, op weg is naar een zelfsturend team vol co-creatiekracht en passie. De do's en dont's over nieuwetijds organisatievoering, die wij door de jaren heen verworven hebben, kunnen worden overgedragen door individuele consulten en meewerkend participeren.

Wil je je werkplek optillen in deze hogere eenheidsenergie?crystal home office healer.jpg

Schaf dan een Home & Office Healer aan! Deze zal op jouw werkplek of organisatie ervoor zorgen dat alles moeitelozer en lichter gaat. Als er zware of afgescheiden energie hangt wordt dit opgeheven. Zo zullen de plek, het bedrijf en de mensen nog meer stralen en tot hun recht komen!

Contact en route


Ben je benieuwd naar veranderingsmogelijkheden binnen jouw werk?

Spreek dan een readingsconsult af. In een readingsconsult (live of op afstand) kun je vragen stellen over hoe je meer voldoening uit je huidige werk kunt halen. Ook kijken we waar je tegen aan loopt en hoe je dit kunt transformeren. Als je een praktijk hebt die niet goed loopt kunnen we kijken waar dit door komt en wat je er aan kunt doen.


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin