Van ik, naar waarnemer, naar Overgave

Bte veel voelen.jpgoos werd Edith als het niet ging zoals zij wilde. Ze maakte iedereen dat duidelijk en zat overal bovenop. Niets deugde er. Op Egbert had ze het helemaal begrepen, die was zo gevoelig en pakte nooit zijn verantwoordelijkheid. Zij zag dat allemaal, had overzicht, maar was ook heel bewust en intuïtief, zo dacht Edith van zichzelf. Ook vond ze zichzelf een Pillar of Light doordat ze al aan zoveel cursussen had meegedaan.

 

Langzaam aan wordt ook Edith wakker

Ze begint steeds vaker in te zien hoe het leven slechts een toneelstuk is om van te leren. Haar identificatie met strijd, werkdruk, controle en onvrede verminderen. Ze wordt zachter en betrekt alles minder op zichzelf. Dat Egbert een deel van haar zelf laat zien dat nog niet erkend is door haar zelf,wordt ook helderder. Ze moet niet kwaad worden op Egbert maar haar innerlijk deel helpen. Edith ziet dat dit deel van haar nog te onveilig is. Net als Egbert die onveiligheid aan zijn buitenkant is, doet zij dat diep van binnen. En beiden staan niet op.  Ook ziet ze dat ze sterke karaktereigenschappen heeft opgebouwd om maar niet bij die zielsgevoeligheid en onveiligheid te komen. Ook haar vader en dienst vader waren zo strijdbaar. Ze wilden alles naar hun hand zetten. Een nieuw bewustzijn ontstaat in Edith. Ze ziet hoe haar krampachtige overtuigingen en gedrag zelf in haar genen en bloed zitten! Hoe groot en collectief dat is en lastig te onthechten. Edith wil ervan af. Het dient niet langer. Doorbraaksessies volgen.

 

Voor het eerst ziet Edith dan haar prachtige wezen, haar essentie

Ze is er helemaal van ontroerd. Na elke sessie krijgt ze tips mee voor het dagelijks leven om te oefenen niet in het oude gedrag te vallen. Edith begint naar haar ikje te kijken als van een afstand. Ze ziet hoe het soms weer op kan gaan in de waan van alledag of de aanval op Egbert en hoe dat ten koste gaat van haar innerlijke vrede, haar hogere ziel, genieten en lichtheid. Steeds sneller keert ze terug in de positie van de waarnemer en vrede.

 

Niet het gevoel dat alles klaar is waarvoor je naar de aarde komt

We zien Edith een half jaar niet. Het gaat goed met haar. Op een dag keert ze terug naar het Elohim Centre en zegt tijdens de sessie; “ik voel dat ik bijna alles doorzie, wakker ben, vanuit mijn kosmisch zelf leef,  en toch heb ik niet het gevoel dat ik nu alles klaar heb waarvoor ik naar de aarde kom. En voor het eerst begrijpt Edith echt wat het gaan van de hele Weg betekent. Ze ziet in, door de Master reading/healing van Marlisa en later van Joke, dat ook de positie van de waarnemer nog op mag lossen en ze voelt ten diepste dat het DAT is waarom het gaat. De hele weg die daarvoor nodig is wil ze lopen! Ze weet ten diepste en voelt dat dat leidt tot leven vanuit Overgave en zich deel voelen van de Al-Eenheid, deel van het grote LIEFDESVELD. Daar gevoel kent de waarnemer niet… Dat was ook de ontroering van haar essentie.

 

Het oplossen van de ik-kern en waarnemer zijn nog nodig begrijpt Edith nu diep van binnen uit

Krachtplaats zelfrealisatie tincturen helpen haar daarbij, net als sessies. Direct spreken en handelen, angstloos meedoen, midden op het speelveld van het Leven in de eenheid met de Bron die ze nu zelf is en ook voelt te zijn…. Tijdens een aantal workshops had ze daar eerder ook al wel eens momenten van gevoeld, toen had ze ook geweten; DIT IS HET! Maar het was in de jaren daarna weer weggezakt in de waan van alledag... Hoe pijnlijk dat inmense Licht van verlichting te zijn vergeten! Dat Al-Eenheidslicht…  Geregeld zien we Edith nu voor een verblijf of sessie op de Krachtplaats. Het is zo mooi te zien hoe stil haar mind en zelfbeeld aan het worden zijn, hoe vol vrede ze wordt, maar ook hoe ze werkelijk opstaat vanuit kwetsbaarheid! Hoe weinig haar leven nog om haar ikje draait, hoe intens ze alles voelt en beleeft en toch bijna nergens meer wat van vindt. Haar nabijheid is rustgevend en heel fijn. Bedankt Edith, fijn dat ik je ken! Je bent een lichtend voorbeeld!


 

Activeren van ik naar verlichting?


healing-hand.jpgWil je ook verblijven in de eenheidsenergie van de Elohim Krachtplaats en de zelfrealisatie tuinen die je activeren van ik naar verlichting?

Denk je aan een weekje vakantie
of een arrangement met sessies?


Graag helpen wij je bij het verkrijgen van diepgaande inzichten
over jouw levensweg, oorspronkelijk Zelf, relaties, terugkerende thema’s en de brandpuntverschuiving  van 'ik' naar je oorspronkelijk gevoel van Al-Eenheid. 

Voor vragen of een boeking bel  T: +31 (0) 597 541539 of mail E: info@elohim-centre.org 

Vragen en tips

1) Wil je de egoloze weg naar verlichting en Godrealisatie bewandelen en inzicht en healing krijgen bij je volgende stappen? Boek dan een Reconnection healing met Gaia, je Oorsprong en het Christusbewustzijn/Eenheidshart. T: +31 (0) 597 541 539 E: info@elohim-centre.org

2) Bezoek de Elohim Krachtplaats, de zelfrealisatie tuinen en het Lemurisch bos waar je de codes op kunt halen voor deze multidimensionale ontwikkelingsweg naar Overgave en Godrealisatie.

3) Luister de E-learning opnames voor thuis en volg regelmatig de online groepshealingen die je helpen om in de energie van je ware Zelf te blijven.

4) Als je de bio tincturen set van de krachttuinen in je huis neergezet, til je je huis (prakijk) op voorbij de ik-ruis en helpt het je naar Godrealisatie en Overgave. Je kunt de tincturen intuïtief ook innemen. De tincturen zijn ook los verkrijgbaar, niet alleen als set.

 


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin