Elohim bewustzijn, natuurwezens en de nieuwe Aarde

Geschatte leestijd: 2 min - Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Natuurwezens (1).jpg

Zo gauw je hoger bewustzijn en zuiverheid gaan samenwerken met je (verlicht) innerlijk kind, met haar/zijn gevoeligheid en je magisch kind-creatiekracht, ontstaat eenheid in jezelf én met de natuur. Dit is het belichamen van je Elohim bewustzijn tot in je 2de chakra!

Je resoneert dan vanuit je pure wezen, op dezelfde vredevolle, zachte en subtiele (kristallijnen) trilling als de elfen, natuurwezens en engelen. Terwijl je daarnaast ook (non-duaal) krachtig kunt optreden of creëren vanuit je basisrust. De subtiele wezens voelen zich tot je trilling aangetrokken en verschijnen in je aura.

Co-creatie tussen natuurwezens en mensen die functioneren op de Christus Straal

Alle Spirits zullen je bijstaan en je wensen en doelen dienen. Ongemerkt worden jij, je huis en mensen door hen beschermd. Zeker als je ideeën en je verfijnde uitstraling, helpen de maatschappij en natuur te verlichten. De evolutielijn van jou als verlichte engelen-mens en de evolutie-natuurlijn komen dan samen onder de overkoepelende Christusstraal van puurheid, onschuld en goedheid. Dit versterkt de creatie-kracht voor algeheel welzijn, enorm!

Eens waren de natuurrijken, engelenrijken en mensen verlicht en één

Daarna heeft de mens tot aan heden de natuur misbruikt. Het evolutieplan voor de natuurspirits is haar angst en afgescheidenheid van mensen te transformeren naar een paradijselijke samenwerking en vereniging met bewuste en gevoelige mensen die leven vanuit hun buik! Het evolutieplan van de mens is te leven in eenheid met alle Rijken. Dit is het 9 dimensionale niveau van je ziel en Oorspronkelijk Zelf. Dat wil zeggen de pure, engelenstaat in je geest, hart en 2de chakra. De Elohim Krachtplaats activeert en ankert die beide evolutielijnen en de Christusstraal voor iedereen in de wereld die met deze ontwikkeling resoneert.

Eenheid met de natuurwezens

Wanneer jij de natuurwezens, het land en water weer aanvoelt, eert en verstaat, zal er een golf van veiligheid en heling door het collectief natuurbewustzijn gaan tot aan de oorsprong! Ook zullen de natuurdeva’s/natuurengelen, je aan alle kanten helpen. Deze paradijselijke samenwerking zal uiteindelijk tot in het subtiele buikgevoel doordringen. Dit zal innerlijke tevredenheid, vrede en uiteindelijk, als genoeg mensen dat permanent belichamen, volledige wereldvrede en wereldwelzijn brengen.

Bezoek de Elohim Krachtplaats om dit prachtige gevoel in Jou te versterken, of volg een van de Elohim opleidingen die allemaal de Christuskracht, natuureenheid en multidimensionaliteit in zich dragen

Voor verdieping van de verbinding met Moeder Aarde en natuurwezens kun je denken aan:

  • belichamen van je ware Natuur, zachtheid en onschuld
  • loskomen van identificaties, zorgen en astrale velden
  • van hoofd naar buik, minder serieus, oplossen nek-schouderpijn
  • het leven lichtvoetig, genietend kunnen ervaren als een spel van moment tot moment
  • vertrouwen op je intuïtie en gevoelsantennes vanuit je kracht. Er naar handelen
  • je creatieve stroom laten ontwaken
  • stromende seksualiteit

Klik hier voor meer informatie over de elfentuin tinctuur


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin