Cliënt ervaringen doorbraak arrangement

"Ik heb het doorbraak arrangement gedaan. Het verblijf in de krachttuinen en de sessies waarin reading en healing plaatsvond hebben mij opengemaakt. Ik voel me zachter, liefdevoller en in mijn centrum. Het eten is voortreffelijk, de slaapplek prima en het aanbod in de kristalwinkel is enorm. Een fijne plek om te verblijven. Er wordt goed onderling op elkaar afgestemd als je 3 dagen lang consulten hebt. Daardoor vallen er puzzelstukjes op hun plek. Iedere healer heeft zijn eigen specifieke talenten. Het is wel prijzig allemaal maar het is van goede kwaliteit. Kom zeker nog eens terug. De teksten van Joke resoneren ook enorm. Haar taalgebruik is nieuw en van de nieuwe tijd. Bedankt!"

Anouk


"De sessies zijn 'wow'! Zo bijzonder om te voelen wat er in je systeem gebeurd tijdens een behandeling. De energieen volgen in een veilige ruimte. De zachtheid waarmee je wordt benaderd. De doorbraak is er!"

Patricia


"Bedankt voor een prachtig arrangement. Het heeft mij ontzettend goed gedaan. De aanpak van de verschillende healers werkte voor mij erg prettig. Nu na het arrangement voel ik me steviger, heb weer meer energie en voel weer meer vertrouwen. Echt mega bedankt! Ik vind jullie kanjers!"

Els


 "Ik heb het doorbraakarrangement ervaren als iets totaal nieuws. In m'n zoektocht naar mezelf heb ik vele healingen, readings, retraites enz. gehad, maar niets kan aan het Elohim Centre tippen. Al vrij snel werd ik meegenomen in een lichte flow, waarbij m'n nogal donkere kant a.h.w. oploste. En als hij opspeelde was het ook goed, niemand kijkt je raar aan. Het totaalplaatje, de sfeer, de liefdevolle en zorgzame begeleiding, alles klopt en straalt liefde uit. Het stemt me droevig dat er zo weinig plekken als deze zijn, terwijl het zo hard nodig is op aarde. Vooralsnog heb ik m'n oplaadplek gevonden en kom ik gauw weer langs!"

S.


"Ik heb een heel goed verblijf gehad op het centrum en me gezien en welkom gevoeld. Kamer en bed bij aankomst waren prima, maar wel fijn dat ik mijn kamer niet hoefde te delen omdat het rustig was. De sessies heb ik alle 3 als heel bijzonder ervaren en ik heb het gevoel dat ze nog wel even blijven doorwerken. Ook hierin heb ik mij heel gezien gevoeld, en had ook het idee dat we snel op de essentie zijn gekomen."

Onno


"Ik heb het doorbraak arrangement gedaan. Het verblijf in de krachttuinen en de sessies waarin reading en healing plaatsvond hebben mij meer open gemaakt. Ik voel me zachter, liefdevoller en in mijn centrum. Het eten is voortreffelijk, de slaapplek prima en het aanbod in de kristalwinkel is enorm. Een fijne plek om te verblijven. Er wordt goed onderling op elkaar afgestemd als je 3 dagen lang consulten hebt. Daardoor vallen er puzzelstukjes op hun plek. Iedere healer heeft zijn eigen specifieke talenten. Het is wel prijzig allemaal maar het is van goede kwaliteit. Kom zeker nog eens terug. De teksten van Joke resoneren ook enorm. Haar taalgebruik is nieuw en van de nieuwe tijd. Bedankt!"

Anouk


"Ik wil jullie met een heel warm hart en erg hartelijk bedanken voor de fijne tijd bij jullie in het 'verre' Groningen... Ik heb heel wat gehad aan mijn verblijf bij jullie en in het bijzonder aan de sessies... Ook was 't ongelooflijk fijn om zo'n lieve mensen te ontmoeten waar ik me echt wel thuis bij voelde...

Erg gesterkt ben ik weer naar huis gereden..."

S.


Bedankt voor een prachtig arrangement. Het heeft mij ontzettend goed gedaan. De aanpak van de verschillende healers werkte voor mij erg prettig. Nu na het arrangement voel ik me steviger, heb weer meer energie en voel weer meer vertrouwen. Echt mega bedankt! Ik vind jullie kanjers!

Els


"Ik heb een goed verblijf gehad tijdens mijn doorbraaksessie. Wat ik als zeer aangenaam heb ervaren is de kwaliteit van het eten en de manier waarop 't gepresenteerd werd. Voor mij zeker van toegevoegde waarde tijdens een verblijf bij jullie. Natuurlijk kom je voor jezelf en je proces. Maar dat extra doet net even iets meer. Ik voelde me in ieder geval zeker verwend. Dank jullie wel hiervoor.

Nu de doorbraaksessie nog even: Tijdens t verblijf zelf vond ik 3 sessies wel wat veel. Zoveel informatie. De dagen vlogen ook om en ik heb niet eens in alle tuinen gezeten en ook niet heel lang. Maar nu ik thuis ben voelt t heel goed en waardevol. Er is echt een stuk last uit mijn systeem aan het verdwijnen. En achteraf ben ik juist blij met de hoeveelheid info die ik kreeg tijdens de sessies. Thuis kon ik alles op mijn gemak terug luisteren, doordat ik van elke sessie een audio opname heb ontvangen."

 Judith


Na een mooi doorbraak arrangement ben ik weer thuis. Wat is er veel gebeurd! Bijzonder wat er heeft mogen veranderen. Voel mij nu echt een ander mens. Zelfs mijn man zei ook dat ik een andere uitstraling heb gekregen, meer zacht en minder gespannen. Yess!! Dat was nou ook wat ik wilde. Ik ben weer een stap verder en zal zeker nog eens terugkomen.

P.


"Ik was laatst bij jullie voor een doorbraakarrangement, al een aantal jaar kom ik regelmatig op jullie website terecht als ik iets intyp op google. Ik werd steeds nieuwsgieriger hoe het hier 'in het echt' zou zijn. Ik ben heel blij dat ik de ruimte heb gevonden om hier dan ook voor een paar dagen naartoe te komen. Wat een bijzondere plek hier en wat een fijne sfeer en fijne mensen. Ik heb hier heerlijk (en veel) geslapen, ontbeten en gewoon kunnen 'zijn'. De sessies waren bijzonder, veel herkenning en dat doet mij goed en dat ik ze later terug kan luisteren is voor mij echt een meerwaarde. De tuinen en het lemurisch bos zijn prachtig en het voelt heerlijk om er te zijn. Ik ben onder de indruk, ook van de prachtige kristalwinkel. 

Al met al, ik dank jullie allemaal hartelijk voor alles."

Sylvia


"Ik zat nogal vast op verschillende gebieden en kwam toen op jullie site terecht en dus ook bij jullie doorbraakarrangement. Veel van wat ik daar las had ook op mij betrekking. Ik wist niet precies wat ik kon verwachten maar het was boven verwachting. De sessies  hebben mij veel gebracht en duidelijkheid gegeven. Op de laatste dag de sessie kreeg ik de tools om alles naar de praktijk te kunnen vertalen. Ik kan weer vooruit. Verder heb ik mij erg welkom gevoeld. Genoten van de tuinen en het bos. Veel gemediteerd en heerlijk tot rust gekomen. Ik kom zeker binnenkort terug. Wat een geweldige plek met lieve mensen."

Gea


"Toen ik vrijdagmiddag op de krachtplaats aankwam voelde het weer als een warm welkom, een thuiskomen. Ik denk dat dit te maken heeft met de energie van het Elohim centrum. In mijn eigen omgeving is de energie veel zwaarder, dus de hogere trilling van het centrum en de tuinen raakt mij echt.

Ik wilde graag oude patronen van onveiligheid doorbreken en weten waar mijn vermoeidheid vandaan komt. In de sessie werd er herkend dat er nog veel oordelen naar mijzelf zijn. En dat ik nog niet voldoende liefde voor mijzelf kan voelen. Omdat deze liefde en geluk ook weer kan verdwijnen is liefde en geluk eng om voor mij om te ervaren. Nu is er voelbaar meer ruimte voor mijzelf gekomen om mezelf meer liefde te geven en deze verkramping los te laten.

Tijdens deze twee healingen is er energetisch veel gebeurd er werd een zware energie losgemaakt, een pijnlijke blokkade, ontstaan door het slechte doorstromen van de energie in mijn heupen en knie. Mijn buik en benen voelen nu weer als onderdeel van mijn hele lijf. Ook was er een schaduwenergie van vorige levens waarin ik niet mocht zijn wie ik was en wat ik graag wilde mocht er niet zijn. De pijn van het misbruikt zijn werd vrij gemaakt en ook deze energie kon weer naar mijn vermoeide benen doorstromen.

Ik kreeg inzicht dat mijn manier om naar situaties kijken, deze juist vastzetten. Dat ik ze los kan laten, door te voelen en te erkennen maar er geen verhaal omheen te maken. Veel verdriet kon ik laten gaan. De innerlijke beschadigde kinddelen hoefden zich niet meer groter voor te doen dan ze waren en door dit te accepteren werden ze weer onderdeel  van mijn Zelf.

Ik ben heel blij dat ik grote delen van mijn Zelf weer terug gevonden heb.

A.


 


Klik hier om terug te keren naar de pagina Doorbraakarrangement