Cliënt ervaringen doorbraak arrangement

Afgelopen weekend had ik voor een doorbraak arrangement geboekt en had ik een sessies bij Marlisa en twee bij Willeke. Graag wil ik jullie laten weten hoe ik het ervaren heb.
Toen ik vrijdagmiddag op de krachtplaats aankwam voelde het weer als een warm welkom, een thuiskomen. Ik denk dat dit te maken heeft met de energie van het Elohim centrum. In mijn eigen omgeving is de energie veel zwaarder, dus de hogere trilling van het centrum en de tuinen raakt mij echt.

Mijn eerste sessie was vrijdag middag bij Marlisa. Ik wilde graag oude patronen van onveiligheid doorbreken en weten waar mijn vermoeidheid vandaan komt. Marlisa herkende dat er nog veel oordelen en veroordelen naar mijzelf is. En dat ik nog niet voldoende liefde voor mijzelf kan voelen. Omdat deze liefde en geluk ook weer kan verdwijnen is liefde en geluk eng zelfs om voor mij om te ervaren. Marlisa werkte op deze thema’s en aan de oorsprong van mijn overtuigingen nu is er voelbaar meer ruimte voor mijzelf gekomen om mezelf meer liefde te geven en deze verkramping los te laten.

Op zaterdag en zondag ochtend had ik sessies bij Willeke.

Tijdens deze twee healingen is er energetisch veel gebeurd er werd een zware energie losgemaakt, een pijnlijke blokkade, ontstaan door het slechte doorstromen van de energie in mijn heupen en knie. Mijn buik en benen voelen nu weer als onderdeel van mijn hele lijf. Ook was er schaduw energie van vorige levens waarin ik niet mocht zijn wie ik was en wat ik graag wilde mocht er niet zijn. De pijn van het misbruikt zijn werd vrij gemaakt en ook deze energie kon weer naar mijn vermoeide benen doorstromen.

Ik kreeg inzicht dat mijn manier om naar situaties kijken, deze juist vastzetten. Dat ik ze los kan door te voelen en te erkennen maar er geen verhaal omheen te maken. Veel verdriet kon ik laten gaan. De innerlijke beschadigde kinddelen hoefden zich niet meer groter voor te doen dan ze waren en door dit te accepteren werden ze weer onderdeel  van mijn Zelf.

Ik ben heel blij dat ik grote delen van mijn Zelf weer terug gevonden heb.

Liefs van A


 

'Er zijn op dit moment drie mensen voor een arrangement. Tijdens de lunch zat ik met hen aan tafel. En ik vond het zo mooi om te zien hoeveel er kan en mag gebeuren in een paar dagen tijd. Echt ongelooflijk. Ik zie veel meer rust, maar ook kracht en licht en bij de mensen. Wat 2 nachten op de krachtplaats en en een aantal sessies wel niet kan doen voor de mensen!'

Jordy

 


 

"Enorm onder de indruk van het doorbraak arrangement dat ik gedaan heb. Grote stappen gemaakt en heel gemotiveerd voor het nemen van mijn volgende stappen! Met speciale dank aan Luuc en Marlisa! En de leuke crew die altijd druk doch ontspannen bezig is en ervoor zorgdraagt dat alles prettig verloopt. Het was top!"

Caroline A

 


 

"Toen ik hier kwam waren mijn lippen in een bittere streep getrokken...

Mijn gezicht was letterlijk vertrokken van spanning, verdriet, pijn, bitterheid, woede en haat. Ik heb nu tijdens mijn week op de Krachtplaats 5 sessies gehad en krijg vanmiddag de laatste. Ik ben op zoveel vlakken geheeld en ondersteund. Ik weet nu waar ik geweest ben in vorige levens, en stukjes vallen nu op hun plek. Mijn huis en tuin hebben ook een grote schoonmaak en healing gekregen tijdens een huishealing, waardoor mijn voor- en achtertuin klaar zijn om mini krachtplaatsen te worden. Ook zijn de schuur en ik nu klaar om een eigen praktijk op te starten. Ik keek vanmorgen in de spiegel en dacht, meid wat ben je nu mooi! Mijn gezicht is nu vol vreugde, rust, veiligheid en gewoon sereen. Ik dank jullie uit de grond van mijn wezen."

In Liefde en Licht, Aïsha

 

 


 

"Ik voelde me heel erg welkom ontvangen. Het verblijf heb ik als plezierig ervaren. Ik kon mijn eigen gang gaan. Ontbijt, lunch en diner perfect geregeld en uitstekend verzorgd. Het heeft mij heerlijk gesmaakt.

De sessies tijdens het arrangement heb ik als heel bijzonder en zeer treffend ervaren. Ik begrijp mijn reacties in bepaalde situaties beter. Ik zie in waarom ik oude gedragspatronen niet kon doorbreken. Het is zo mooi dat de dames mijn ziel hebben gezien en verwoord naar mij. Heel waardevol! Het gevoel dat ik het opgehaald is niet in 1 woord te vatten, je moet het gewoon ervaren!"

Omie

 


 

"Ik heb het doorbraakarrangement ervaren als iets totaal nieuws. In m'n zoektocht naar mezelf heb ik vele healingen, readings, retraites enz. gehad, maar niets kan aan het Elohim Centre tippen.

Al vrij snel werd ik meegenomen in een lichte flow, waarbij m'n nogal donkere kant a.h.w. oploste. En als hij opspeelde was het ook goed, niemand kijkt je raar aan. Het totaalplaatje, de sfeer, de liefdevolle en zorgzame begeleiding, alles klopt en straalt liefde uit. 

Het stemt me droevig dat er zo weinig plekken als deze zijn, terwijl het zo hard nodig is op aarde. Vooralsnog heb ik m'n oplaadplek gevonden en kom ik gauw weer langs!"

S

 


"Ik vond het bijzonder, de sessies ! Deze twee dagen hebben me heel goed gedaan ik voel het nog.
Ik zit er nu weer anders bij, dan voor ik ging. Kort gezegd voel ik dat er meer ruimte is gekomen.
De sessies sloten ook heel mooi als vanzelf op elkaar aan, ik bedoel dat Jullie voor mijn gevoel gewoon precies gedaan hebben wat passend was/is en in die volgorde ook. Dat is zo fijn hoe jullie zijn afgestemd."

Over een paar maanden neem ik weer contact op voor nieuwe afspraken."

Irene"Ik heb een heel goed verblijf gehad op het centrum en me gezien en welkom gevoeld. Kamerbedaankomst waren prima, maar wel fijn dat ik mijn kamer niet hoefde te delen omdat het rustig was.

De sessies heb ik alle 3 als heel bijzonder ervaren en ik heb het gevoel dat ze nog wel even blijven doorwerken. Ook hierin heb ik mij heel gezien gevoeld, en had ook het idee dat we snel op de essentie zijn gekomen."

Onno

 


"Ik heb het doorbraak arrangement gedaan. Het verblijf in de krachttuinen en de sessies waarin reading en healing plaatsvond hebben mij meer open gemaakt. Ik voel me zachter, liefdevoller en in mijn centrum. Het eten is voortreffelijk, de slaapplek prima en het aanbod in de kristalwinkel is enorm. Een fijne plek om te verblijven. Er wordt goed onderling op elkaar afgestemd als je 3 dagen lang consulten hebt. Daardoor vallen er puzzelstukjes. Iedere healer heeft zijn eigen specifieke talenten. Het is wel prijzig allemaal maar het is van goede kwaliteit. Kom zeker nog eens terug. De teksten van Joke resoneren ook enorm. Haar taalgebruik is nieuw en van de nieuwe tijd. Bedankt!"

Anouk

 


"Ik wil jullie met een heel warm hart en erg hartelijk bedanken voor de fijne tijd bij jullie in het 'verre' Groningen... Ik heb heel wat gehad aan mijn verblijf bij jullie en in het bijzonder aan de sessies bij Marlisa... Ook was 't ongelooflijk fijn om zo'n lieve mensen te ontmoeten waar ik me echt wel thuis bij voelde...

Erg gesterkt ben ik weer naar huis gereden..."

S


Bedankt voor een prachtig arrangement. Het heeft mij ontzettend goed gedaan. De aanpak van de verschillende healers werkte voor mij erg prettig. Nu na het arrangement voel ik me steviger, heb weer meer energie en voel weer meer vertrouwen. Echt mega bedankt! Ik vind jullie kanjers!

Els

 


"Ik heb een goed verblijf gehad tijdens mijn doorbraaksessie. Wat ik als zeer aangenaam heb ervaren is de kwaliteit van het eten en de manier waarop 't gepresenteerd werd. Voor mij zeker van toegevoegde waarde tijdens een verblijf bij jullie. Natuurlijk kom je voor jezelf en je proces. Maar dat extra doet net even iets meer. Ik voelde me in ieder geval zeker verwend. Dank jullie wel hiervoor.

Nu de doorbraaksessie nog even:
Tijdens t verblijf zelf vond ik 3 sessies wel wat veel. Zoveel informatie. De dagen vlogen ook om en ik heb niet eens in alle tuinen gezeten en ook niet heel lang.
Maar nu ik thuis ben voelt t heel goed en waardevol. Er is echt een stuk last uit mijn systeem aan het verdwijnen. En achteraf ben ik juist blij met de hoeveelheid info die ik kreeg tijdens de sessies. Thuis kon ik alles op mijn gemak terug luisteren, doordat ik van elke sessie een audio opname heb ontvangen."

 Judith

 


Na een mooi doorbraak arrangement ben ik weer thuis. Wat is er veel gebeurd! Bijzonder wat er heeft mogen veranderen. Voel mij nu echt een ander mens. Zelfs mijn man zei ook dat ik een andere uitstraling heb gekregen, meer zacht en minder gespannen. Yess!! Dat was nou ook wat ik wilde. Ik ben weer een stap verder en zal zeker nog eens terugkomen.

P

 


"Lang heb ik zitten twijfelen, doe ik het wel of niet. Mijn gevoel zei me het wel te doen maar vond het ook wel erg spannend. Met wie ben je daar dan? Ben ik alleen? Ga ik mij niet vervelen? Het was voor mij toch wel een hele onderneming.

Uiteindelijk besloten te gaan en daar heb ik geen spijt van. De heenreis verliep vlot en werd heel warm welkom geheten. Al snel voelde ik mij op mijn gemak en de tuinen zijn echt geweldig! Daar kan ik wel uren zitten, zoveel te voelen!

De sessies waren heel diepgaand. Ook was ik wel even ontroerd in wat er mocht gebeuren. Eindelijk voelde ik mij bevestigd en gezien. Ik merkte toen pas hoe erg ik hiernaar heb verlangd en dat heb gemist. Dank jullie wel allebei. Ieder hielp mij op zijn eigen manier maar beide heel aanvullend.

Nu eenmaal thuis voel ik meer vertrouwen. Voel dat ik meer aankan en meer durf. Minder angstig en bang om iets fout te doen.

Heel erg bedankt."

Gea

 


"Hallo Arie en Marlisa,

Ik wil jullie graag laten weten wat ik ervaar, een kleine week na de sessies die ik bij jullie heb gehad.
De eerste 2 dagen dat ik thuis was voelde ik me als het ware naast mezelf staan - niet prettig. Ik moest om alles huilen. Ik heb het toegelaten en ik heb geprobeerd om door de emotie heen te voelen wat eronder zat. Vaak lukte dat.
 
De laatste dagen ervaar ik meer veiligheid. En op momenten dat ik toch nog angst ervaar, is dit niet allesoverheersend (zoals ik het gewend was), maar minder heftig. Ik kan de emotie herkennen en benoemen, waardoor ik er beter weg mee weet. De blinde paniek of apathie die ik wel eens kon ervaren, heb ik niet meer gehad de afgelopen dagen. Het voelt 'ruimer'. Ik kan ook - zonder moeite - opener zijn tegen andere mensen. Ik durf mezelf te laten zien, zonder de angst neergesabeld te worden. Dat is héél erg fijn!!

In de relatie met mijn man kan ik meer vreugde ervaren. Ik heb veel behoefte eraan om hem in mijn buurt te hebben, maar dit voelt niet als een afhankelijkheid uit angst. Het voelt oke, ik ben blij als hij er is en ik kan van ons samenzijn meer genieten. Ik was altijd al blij met hem, maar dit voelt nu als een meer zorgeloze vreugde. Heel fijn om te voelen.
 
Fysiek heb ik veel last van mijn buik, soms zelfs zo erg dat ik er slecht door slaap. Mijn ontlasting is ook niet oke. Ik ga ervan uit dat dit te maken heeft met de vertering van oude pijn, dus ik maak me er niet al te druk om.

Ik ben onder de indruk wat er allemaal kan gebeuren op tijd van twee sessies! Hartstikke bedankt!!"

E

 


"Mijn ontvangst heb ik als warm en liefdevol ervaren. Tijdens mijn verblijf heb ik drie sessies gehad, allemaal totaal verschillend en toch goed op elkaar afgestemd. Het heeft besef voor eigen verantwoordelijkheid en HEALING opgeleverd."

Paul uit Spijkenisse

 "Ik wil graag Marlisa, Arie en het hele Elohim-team bedanken voor het prachtige doorbraak-arrangement. Het was genieten van de eerste tot de laatste seconde."
 
Monique


'Wat een geweldige plek de krachtplaats. Ik heb echt letterlijk ervaren dat verloren zieledelen van mij zijn opgehaald en geïntegreerd. Ook heb ik nu een veel beter besef wat zelfrealisatie is. En ben ik niet meer bang om te geven, want eerst dacht ik dat ik leeg zou lopen als ik geef, maar als het vanuit de Bron in je buik gebeurd is de flow oneindig.'


 

"Ik was laatst bij jullie voor een doorbraakarrangement, al een aantal jaar kom ik regelmatig op jullie website terecht als ik iets intyp op google. Ik werd steeds nieuwsgieriger hoe het hier 'in het echt' zou zijn. Ik ben heel blij dat ik de ruimte heb gevonden om hier dan ook voor een paar dagen naartoe te komen. Wat een bijzondere plek hier en wat een fijne sfeer en fijne mensen. Ik heb hier heerlijk (en veel) geslapen, ontbeten en gewoon kunnen 'zijn'. De sessies waren bijzonder, veel herkenning en dat doet mij goed en dat ik ze later terug kan luisteren is voor mij echt een meerwaarde. De tuinen en het lemurisch bos zijn prachtig en het voelt heerlijk om er te zijn. Ik ben onder de indruk, ook van de prachtige kristalwinkel. 

Al met al, ik dank jullie allemaal hartelijk voor alles."

Liefs, Sylvia


 

"Ik heb het verblijf als héél fijn ervaren. Er waren weinig andere gasten waardoor ik me rijk met de rust voelde, en toch mensen om me heen had. Ook in de sessies is er veel uitgediept tot de kern en daar ben ik heel blij mee. Ik voel me ruimer en vooral blij, en zie weer creatieve uitdagingen!"

Trees


 

"Ik zat nogal vast op verschillende gebieden en kwam toen op jullie site terecht en dus ook bij jullie doorbraakarrangement. Veel van wat ik daar las had ook op mij betrekking. Ik wist niet precies wat ik kon verwachten maar het was boven verwachting. De sessies met Willeke en Marlisa hebben mij veel gebracht en duidelijkheid gegeven. Op de laatste dag de sessie met Helen gaf mij de tools om alles naar de praktijk te kunnen vertalen. Ik kan weer vooruit Verder heb ik mij erg welkom gevoeld. Genoten van de tuinen en het bos. Veel gemediteerd en heerlijk tot rust gekomen. Ik kom zeker binnenkort terug. Wat een geweldige plek met lieve mensen."

Liefs Gea


Klik hier om terug te keren naar de pagina Doorbraakarrangement