Ervaringen: Merlin - Gaia - Christ healingen brengen verlichting in buik- en basischakra

"Zoveel voorbij gekomen en zoveel gebeurt en gezegd, wat niet in woorden te vangen valt. Zó een intense healing en zuivering vond plaats op de krachtplaats..een geweldige vortex heeft zich geopend en dit zó gevoeld en gezien. De leylijnen met een voortstuwende kracht Open zien gaan en het Universum legde zich Open..enorme stilte van verwondering en Vreugde was daar. Om samen het Krachtwiel te mogen leggen, voor de Nieuwe Gouden Tijd...Samen, voor Gaia, voor ons zelf, voor de mensheid en alle rijkenen een ieder zat in zijn juiste element..wonderlijk en toch ook niet. Zo ook ik, die bevestigd kreeg, dat ik bij het Vuurelement hoorde ( altijd al gevoeld en ben een Pitta type/ayurvedisch) en dat de Verlichte Meesters bij/met ons en mij werken...het ontroerde me, omdat ik al enige tijd -na een andere online transmissie - de Meesters in mij zijn gaan staan...om stil van te worden. Nog stil van alles en zo dankbaar en genietend voel ik na..in de stilte gonst er krachtig I'm Present.
Een dankbare omhelzing Joke!"

Andrisa den Hartog

 

"Dank je wel voor de Aardehealing, het was weer heel bijzonder en heb er intens van genoten, weer kleine stukjes opgelost. Ging weg met een vreemd gevoel in de buik. Is dus stevig aan gewerkt bij me. Heel hartelijk dank voor het samen een zijn allemaal!"

 

"Wat een grandioze dag was het. Enorm krachtig healingsveld was voelbaar. Echt bijzonder wat er allemaal mocht gebeuren. Voelde hoe heel mijn bewustzijn meerdere keren flink door elkaar werd geschud met enkel 1 doel... meer eenheid en liefde! Had prachtige inzichten en vond het heel fijn om erbij aanwezig te zijn."

Veel liefs, J.

 


 

Diamond_earth_grid.jpg

"Dag Joke, ben nu nog aan het bijkomen maar vond de aarde healing erg mooi. Voelde van alles gebeuren in mijn buik maar ook mijn hoofd voelde zo nu en dan apart. Nu voelt alles weer goed aan en voel me veel ruimer. Alsof verkrampingen hebben losgelaten. Sta weer anders in de wereld en kijk er weer anders tegenaan."

Liefs, Maaike.

 
"Allereerst hartelijk dank voor de prachtige dag gister! Het voelt als een groot geschenk aan mezelf dat ik de workshop heb gevolgd. Woorden schieten tekort om te beschrijven wat ik gister - en ook vandaag - heb beleefd. Eindelijk voel ik me thuis! In mezelf en op aarde. Het voelt alsof er een einde is gekomen aan een jarenlange zoektocht. Wat een heerlijk, ontspannen gevoel geeft dat!

Ondertussen begint het ook te borrelen: wat ga ik vanaf dit punt doen? Waar geeft ik mijn energie aan? Wat kan ik doen om de wereld mooier te maken? Ik ben erg benieuwd!

Hartelijk dank dat jullie dit mogelijk hebben gemaakt!"

 


 

"Voor mij heeft deze dag veel bevestiging gebracht en een krachtigere fundering in mezelf!"

 

"Enkele weken geleden kwam ik voor het eerst bij jullie voor een 'doorbraak-arrangement'.

Afgelopen weekend heb ik twee workshops bijgewoond, waaronder de 'Merlin- Gaia - Christ healing brengt verlichting in je buik'.

De wijze waarop jij de samenhang van het Al-een zijn kan overbrengen op de groep, doe je met zoveel passie vanuit je hart, wat diep bij mij is binnengekomen. Tijdens de tranmissies heb ik heel veel liefde mogen voelen, wat mij tot tranen roerde.

Wat is er in zo'n korte tijd veel in/met mij gebeurd. Er heeft in mij echt grote een transformatie/healing plaatsgevonden! Ik voel me meer gegrond, blij en gelukkig (wat door mijn direkte omgeving al werd opgemerkt). Verder merk ik dat ik meer in het moment/het nu leef.

Héél veel dank daarvoor! Natuurlijk ook mijn dank aan de Lichtwereld en moeder Aarde! Ik kijk alweer uit naar een volgende workshop. Tot gauw!"

Helga

 

"Dank je wel voor de fantastische workshop Merlin - Gaia - Christ Evolutionaire groepshealingen voor je relatie- + basischakra en de nieuwe Aarde! Aan deze dag kan ik weer met prachtige gevoelens terug denken.

De Godsrealisatie in de buik is goed ingedaald en ben mij nu volledig bewust dat we goed voor onze Aarde moeten zorgen en blijven zorgen voor de volgende generaties."

Liefdevolle groetjes voor jullie, Leonie

Klik hier om terug te gaan naar de Workshop "Merlin - Gaia - Christ healingen brengen verlichting in buik- en basischakra"