Ervaringen: Kosmisch vuur 1

Ervaringen van deelnemers:

Na kosmisch vuur is er een hoop veranderd. Geen nagelbijten meer, gestopt met roken, en een hele fijne diepe rust.


Het is heel waardevol om na een sessie een nacht op de krachtplaats te verblijven en niet direct de 3d wereld weer in te gaan. Hierdoor ervaarde ik dat mijn lichtkracht veel langer behouden bleef. Normaal zou dat 2 weken zijn en nu voelde ik me zeker 4 weken lang heel goed en vitaal.


3 weken gelden deed ik mee aan Kosmisch Vuur en ik merk enorm veel veranderingen in mezelf. Mijn hoofd is stiller, ik loop savonds niet meer naar de koelkast om van alles te eten, voel me veel stabieler, krachiger, heb zoveel meer overzicht en mijn bewustzijn is veel meer verruimd. Ik had laatst een heftige ruzie met mijn vriendin en normaal zou ik daar dagen lang mee rond lopen en nu liet ik het zo los! Zo is er nog veel meer veranderd maar hier laat ik het even bij. Enorm bedankt!

Ilse uit P


 

"Hele fijne goeie cursus. De meditaties worden op een fijne manier opgebouwd. Veel inzichten ontvangen. Vol liefde neemt Joke de tijd om de vragen te beantwoorden van de cursisten. Dank je wel!"

Vera


 

"Deze workshop was voor mij heel fijn, mooi en verrijkend. Zo dankbaar voor alle lichtwezens die er zijn om te helpen, je veilig te laten zijn. Wat een wonderlijke ervaring. Ik ervaar nu thuis veel meer verdieping en voel van binnen dat ik zo veel sterker, mooier en liefdevoller ben dan ik dacht! Ik maak ook andere keuzes binnen mijn werk en relatie. Ik sta er nu meer in vanuit liefde voor mijzelf, in plaats van liefde voor de ander. Wat een mooi geschenk deze workshop, ik kom zeker terug!"

Tineke


Adelheid buiten in de wind.jpgLieve mensen van het Elohim-team,

Vanuit mijn hart een groot dank je wel dat het mogelijk was om bij jullie weer zo'n mooi, rijk weekend mee te maken. Wat liep het allemaal weer lekker, althans in mijn beleving, wat stond alles weer geweldig voor ons klaar, wat een feestje om aan te schuiven aan de gedekte tafels, de liefde en zorg voor alles, ook in de winkel. En dank je wel Joke voor zoveel zachtheid en rust en liefde die je weer over ons uitgeschonken hebt via je woorden, via veel teerheid in je stem.

Het gaf zo'n geruststellende, lichte sfeer, die me helpt diep te ontspannen, onder ogen te zien, los te laten, nieuwe inzichten en ook vermoeidheid toe te laten en me gevoed te voelen om mijn ware zelf weer dieper te belichamen in mijn dagelijks leven thuis!

Het is toch de diepe ontspanning en me veilig voelen die de weg opent voor mij om me nog meer over te geven aan wat in en door mij heen zich wil voltrekken en geleefd wil worden.

Nogmaals dank je wel allemaal!

Warme groet,

Adelheid

 


 

"Lieve Joke,

Normaal begin ik nooit zo met z’n aanhef maar het moest zo. Wat ik de laatste 1½ week voel is anders dan voor mij gebruikelijk. Als eerste kwam ik thuis met een boeket aan liefde om me heen en de volgende dag kreeg ik meteen van Marion “mijn vrouw” te horen dat ik vaker een weekend weg mag als ik zo lief terug kom. Ik zit rustiger in mijn vel en maak me over heel veel dingen minder druk. Ik ben een manager in een supermarkt en van de week viel een container met wijn om, normaal kon ik daar best geïrriteerd over zijn maar nu niet, met een lach heb ik hem geholpen. 

Ik heb me nu opgegeven voor kosmisch vuur 2 en daarbij hoop ik op nog meer ontwikkeling zodat ik mensen of iets anders kan gaan helpen. Waarschijnlijk heb je vaker van dit soort verhalen gehoord maar ik vond het prettig om het aan je door te geven."

John

 


"Voorafgaand aan KV1 had ik enorm veel energie, wat me verwonderde omdat ik mezelf niet zo herken in dat energieke zonder zwaarte. De workshop zelf was heel bijzonder en heel intens. Ik heb het gevoel dat er veel in gang is gezet en los is gelaten, en dat er tijd nodig is om alles langzaam op z'n (nieuwe) plaats te kunnen laten vallen."

IreneZondagochtend fietste ik in het zonnetje naar Elohim voor de 2de workshopdag van Kosmisch Vuur, toen in mijn binnenste werd gezegd: dit wordt de mooiste dag van je leven. En ik voelde me al zo blij na die mooie zaterdag. En dan volgende de prachtigste zondag die je maar kunt bedenken ook nog. .. Wat heb ik hier lang naar verlangd. Zo mooi dat het nu zover is, niet in woorden te omschrijven!

 Ik ben je onbeschrijfelijk dankbaar dat jij alle dimensies en de hele ontwikkelingweg voor ons vertaald naar begrijpelijke woorden en Zijn. Ik voel me met een autosnelweggrit van twee en een half uur nog steeds in bless. Lieve groet Lida

 


"Hoi Joke, workshop kosmisch vuur 1 was heerlijk! We voelen ons liefdevoller, meer in balans en lekker in de energie! Weer stapje dichter bij onze bron. Bedankt!"

Liefs Jos en Sandra

 


"Het was prachtig afgelopen week… ik zeg altijd thuis dat ik Herboren thuiskom van jullie, maar nu ben ik opnieuw Geboren. Ongelooflijk was 't en t tintelt nog na in al mijn cellen. Ik kijk uit naar deel 2!"

Liefs Petra

 


"Afgelopen weekend de workshop Kosmisch Vuur 1 herhaald bij het Elohim Centre en wat was die weer prachtig; zo groots en zo bijzonder! Er was heel veel voelbaar en zo’n mooie liefdevolle en toch zo’n krachtige energie die zo diep in alle lagen doorwerkt. Ik voel me heel dankbaar en ontroerd voor wat er allemaal heeft mogen gebeuren en nog steeds gebeurt. Voel me veel krachtiger en meer verbonden, completer, liefdevoller en nog meer bewust."

 


"Precies een jaar geleden was dit de eerste workshop die ik daar deed. Wow, wat is er veel gebeurd in dat jaar, in de weg naar heelheid, bewustwording en openheid. Steeds meer word ik wie ik werkelijk ben. Steeds meer puurheid, liefde, verbondenheid en kracht.

Het verlangen wat toen werd aangewakkerd om mijn eigen praktijk op te starten voor healing-reading-coaching en het werken met kristallen. En nu het daadwerkelijk neerzetten hiervan, het leven van mijn passie.

Dank je wel, Joke voor de prachtige workshops van het afgelopen jaar en voor alles wat ik al heb mogen ervaren en leren als healer-reader-coach."

Lieve groet, Hermine

 


"Afgelopen weekend weer een prachtig mooie workshop Kosmisch Vuur I gehad! Met een gevoel van dankbaarheid en volheid voel ik het vandaag natrillen in mijn lijf. De ervaringen van eenheidsbewustzijn zakken weer een stukje verder naar binnen. Benieuwd hoe dit de komende maanden weer door zal werken in mijn leven... Maar het weekend voelde in ieder geval weer als krachtvoeding!"

Ellen

 


"Door de transmissies tijdens Kosmisch Vuur is de connectie met de Merlin energie verder uitgebouwd. Ik kan nu plots mezelf sterke healings geven met verschillende edelstenen! Ik heb een Merlin Amethist gekocht die dit proces versterkt."

M

 


"Ik vind het leuk om even te laten weten dat ik me weer veel krachtiger voel na afgelopen workshop. Lastige gevoelens kunnen gemakkelijker en zachter door me heen stromen, merk ik. Ik herinner me nog dat er tijdens sessies wel eens is gezegd dat je ook kunt genieten als er lastige gevoelens zijn, dat ervaar ik nu sterker. Er is meer aanvaarding en berusting voel ik. Ook in m'n praktijk stroomt het deze week weer, een paar nieuwe clienten erbij en meer zelfvertrouwen hierbij. Fijn."

Inge

 


"Lieve Joke, woorden kunnen niet omschrijven wat ik wil zeggen. Dus zeg ik het zo: Nogmaals dank voor de prachtige workshop Kosmisch Vuur 1 van afgelopen weekend! Het heeft zo moeten zijn, ik moest gewoon daar zijn. Zo voelt het. Ik voel prachtige zachte, lichte & zuivere energieën in mijn lichaam, vooral rondom mijn hart! Zo mooi, zo vol Liefde! Vandaag moest ik werken en ik droeg (en draag vanaf nu) alles wat er het weekend gebeurd is gewoon met me mee. Heel bijzonder om te ervaren!"

Arien


"Bedankt voor een prachig weekend Joke. Vond het heel intens en bijzonder om mee te mogen maken. Voel me nu veel completer, heler en heb meer kracht/ energie. Had niet verwacht dat er zoveel in een weekend kon gebeuren. Bedankt dat je dit doet en graag tot ziens."

Liefs, E


"Via deze weg wil ik je nog even heel erg bedanken voor de mooie workshop Kosmisch Vuur 1 afgelopen weekend. Bij aankomst op de vrijdag voorafgaand aan de workshop voelde de krachtplaats voor mij weer als thuis komen, heerlijk! Thuis had ik via de site een kaartje getrokken van Metatron. Vrijdag heb ik de Metatron spray gekocht, die n.m.m. ook goed bleek aan te sluiten op de workshop. De wijze waarop je de groep begeleidt, met zoveel geduld en rust in je stem voelt voor mij heel fijn.
 
Meestal voel ik iets, b.v. dat mensen het gevoel kunnen krijgen dat ze langer worden en vervolgens benoem je het, wat mijn gevoel bevestigd (en zelfvertrouwen).
De binnenkomende energieën waren een ervaring waar ik stil van werd, zo mooi, zo ruimtelijk.  
Tegelijkertijd kwamen er bij mij heel wat emoties los, m.n. rond het 2e chakra. Fijn om op deze wijze weer wat opgeruimd te hebben. Ook mijn dank aan Liny (weet niet of ik haar naam goed schrijf), die mij op de 2e workshopdag heeft getroost en natuurlijk alle engelen, lichtmeesters/lichtwezens en Metatron.
 
Op zondagavond heb ik nog wat rondgelopen/gezeten in de mooie tuin. De rozenbottels trokken het hele weekend mijn aandacht (stonden er prachtig bij) en herinnerden mij aan de wandelingen met mijn opa in de duinen jaren geleden. Die avond waren er zoveel libelles in de tuin, waarvan ik hun mooie/tere vleugeltjes hoorde fladderen.  Onderweg naar huis voelde ik in de auto al veel meer gronding. Ook thuis voel ik dat ik dieper in mijn onderlichaam ben ingedaald.
 
Iedere keer wanneer ik terugdenk aan het eind van de Kosmisch Vuur  workshop, waarbij je aangaf dat de letters EHL in de handpalmen en voetzolen werden geschreven voel ik direkt een sterke stroming door mij heen gaan. Heerlijk gevoel."
 

Helga
 

Een ervaring in combinatie met het DNA healing pakket en de workshop:

Mijn lever ontgift, mijn milt voel ik meer, mijn maag ontspant zich met de dag meer, betere darmtransit.Ik kan mijn dromen beter meenemen naar waakbewustzijn.  De brug tussen waak en slaapbewustzijn is meer verhelderd. Ik heb meer energie, heb minder het gevoel ‘er alleen voor te staan’, meer begrip voor anderen hun onkunde en onmacht en angst voor verandering, heb minder zin in alcohol en voedsel met lege calorieën. Ik sta weer een beetje meer positief bewuster in ‘ t leven. Ik ben weerbaarder emotioneel.  Ben meer geassocieerd met lichaam. Voel me mentaal meer leider ipv lijder. Mijn innerlijke gekwetste kind toont zich meer aan me en ik kan in dialoog gaan en laten stromen wat zich aandient. Ik zie meer het mooie in elke dag. Ik heb een algemene boost gekregen op het veerkrachtig verder aan de slag te gaan met wat ik droom te realiseren.“Na de workshop Kosmisch vuur ervaar ik een enorme verandering. Ik voel mij nu bestaan terwijl ik me voor de workshop zo verloren voelde, ik had het gevoel het leven van een ander te leven. Dit geeft veel rust en ik voel mij positief met mijn omgeving verbonden en met het centrum. Ik ervaar de rust thuis te zijn, ik ben zelfs gisteren met een kinderlijk plezier creatief bezig geweest zoals je vroeger als kind zijnde je omgeving vergat en ergens helemaal in op kon gaan. Een hele fijne ervaring en een verrijking van mijn leven want de creativiteit miste ik juist zo. Ik beleef de wereld positiever en zie ook meer positieve dingen en kies daar vervolgens ook meer voor. Nu voel ik dat ik gezakt ben en een bestaansrecht ervaar terwijl vorige week ik een overtuiging in mezelf voelde van ‘waardeloos’ te zijn of te zijn gevonden.
Dank jullie wel voor de geweldige ervaring en helende werking!”

Saskia“Laatst heb ik meegedaan met de workshop Kosmisch vuur 1, dit heeft voor mij grote veranderingen teweeg gebracht niet alleen spiritueel, maar ook praktisch. Inmiddels ben ik gestopt met roken en met nagelbijten. Daarnaast ervaar ik innerlijk een hele fijne diepe rust.”

J.

 

Klik hier om terug te gaan naar de workshop:
Kosmisch vuur 1