Ervaringen: 6 Dimensionaal Magisch Kind en Creatiekracht. Vrij van tekorten, onmogelijkheden, onzekerheid

Feedback cursisten


Wat een prachtige workshop was het gisteren. Vooral de ochtend-transmissies kwamen diep bij me binnen, en gaven me het gevoel even van de wereld te zijn. Veel dank hiervoor!

Ik ben er van overtuigd, dat de transmissies en healings me de komende tijd nog het nodige zullen openbaren en mijn groeiproces zich voortvarend zal mogen voortzetten.Het is een onvergetelijke ervaring voor mij geweest. Ik kon het toen niet in woorden omschrijven, wat ik ervoer en voelde. Dat komt nu allemaal.

Het werkt nog steeds door mij heen, voel dat er nog van alles in mijn nek en bovenste wervels gebeurd.

Voel me dieper in mijn buik gezakt, ben rustiger,kan alles beter waarnemen zonder er in te gaan. Mijn ego-tje is strijdbaar,ik hoor er niet bij, ze begrijpen het toch niet. Voel dit heel intens, maar hoor dan meteen de zin die Mano zei: ga de strijd aan met jezelf.....en alles zakt weg, omdat ik er niet in ga maar wel toe laat.

Mijn innerlijk kind heb ik altijd gezien als een mollig kindje van ongeveer 8 mnd.oud, zittend met horizontaal stromend water, ik weet dat dit mijn verdriet weerspiegeld, maar zie nu het water zakken, zie haar gezichtje ze lacht, til haar op en het water loopt via haar voetjes uit haar lichaam. Voel me intens gelukkig..

Iets wat ik nog niet helemaal begrijp is dat ik beelden heb dat ik mezelf zie, maar ik herken mezelf niet. Ik weet dat ik het ben. En ik drijf in een soort rond bad met goud water, dat zich samen trekt, zoals kwik dat doet. Voel me één met alles,en ben niet alleen. Voel een licht bal in mijn buik.

De aarde voelt weer mooi, dat ik er stil van wordt van binnen. Heel blij, wil dansen van plezier. Voel een soort van omarming, mijn hart wordt er warm van.

Mijn nieuwetijds gezin golft met mij mee, ook hun pijn plekken willen gezien worden en laten los. En ik blijf rustig.......wat een verandering!!

Ben intens dankbaar dat dit allemaal mag gebeuren.

Met heel mijn hart zeg ik, dank je wel aan jou Joke en alles wat daar aan bij heeft gedragen.

Warme groet, Brigitte Arts


Antw. Joke:
Wauw Brigitte wat een prachtig gevolg en hoe helder heb je het als inzicht nu ook!!! Dit is de Diamante Helderheid, Waarheid waarin je zit! Daarin kunnen alle verschijnselen van het leven zich voordoen zonder al teveel ego-identificaties met die verschijnselen! This is IT!Dag Joke,
Wat voel ik mij dankbaar dat ik mee heb mogen doen aan deze prachtige dag. De healingen waren zo diepgaand, zo liefdevol en krachtig. Heb me nog niet eerder zo thuis gevoeld in mijzelf. Gelijk de volgende dag al prachtige inzichten gehad en voel dat ik meer in mijn lichaam zit. Dank je Joke! Graag tot ziens.

Liefs, K.


 

creatie kracht.jpg

 

Klik hier om terug te gaan naar de workshop:
6 Dimensionaal Magisch Kind en Creatiekracht. Vrij van tekorten, onmogelijkheden, onzekerheid