Ervaringen: Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind

Ervaringen van cursisten:


"Wat voel ik een intense dankbaarheid en blijdschap door deze workshop. 
Zo’n prachtige verbondenheid met de natuur en daarbij zoveel kunnen en mogen voelen en ervaren; natuurwezens, de planten, het water. Steeds subtielere lagen laten zich zien, zowel in de natuur als in mijzelf.

Dank je wel Joke, voor deze geweldige workshop. Je wist hier zoveel en geïnspireerd over te vertellen. Ik voelde me er helemaal in meegenomen. Zo bijzonder!

Ook het praktische gedeelte in de tuinen van de krachtplaats was zo fijn om mee te maken. Wat is het prachtig om de natuur zo ten diepste te kunnen ervaren. Ook thuis zal ik dat nooit meer kwijt kunnen raken!
Zo leuk; ik voel de natuurwezens nu ook in mijn eigen tuin! Ik heb een leuk plekje voor ze gemaakt en er komen er steeds meer. De hele tuin voelt anders! 

… wat heeft het ons te bieden, waar kan het ons mee helpen en wat kunnen wij voor de natuur betekenen... Zo mooi om te onderzoeken en op die manier met de natuur om te gaan.

De tijd vloog om... Ik ben thuis nog helemaal aan het nagenieten en voel wat ik hier allemaal mee kan in mijn praktijk!
Dat wordt een feestje…"
Hermine


"Ik maakte de medicijnkamer op mijn werk schoon en daar stond een pul met bloemen ik dacht laat ik ze wat water geven en ik voelde dat die bloemen een enorm licht verspreidde. Ik begreep dat ze neergezet waren voor de cliënten door een bepaald persoon. Zij kwam later binnen en ik begon over de bloemen en zij zei dat ze eerst in de koffiekamer stonden en zij ze daar neergezet had en met de intentie van liefde er bij. Dus ik vertel haar dat ik dat enorme licht gezien en ervaren had en zij zei maar dat heb ik toch niet gedaan. Dus ik zei weer je vergis je hoor, je hebt dat echt gedaan. Wat bijzonder toch Joke dat ik dat nu opeens voel. Ook in het park waar ik altijd loop had ik altijd al contact met de grootste boom in het park. Soms een hele uitwisseling en nu begreep ik opeens dat hij de grote deva van het park is. En op het weggetje langs de weilanden voelde ik dat daar een leylijn loopt mijn voeten werden enorm de grond ingetrokken. En toen ik buiten in mijn tuintje zat voelde ik heel diep in de grond water.


Ik heb ook met de wichelroede in mijn slaapkamer beneden gelopen. Ik kan al tijden niet meer daar slapen en slaap boven en ik zei al tegen mijn vriend er zitten misschien wel aardstralen. De wichelroedes sloegen uit en volgens mij zit er ook een waterader daar. Dat schijnt nog meer straling te geven.
Ik merk een enorme eenheid in alles. Ook naar mijn vriend toe voel ik dat ik hem meer liefde kan geven. Even aandacht voor elkaar hebben. Eigenlijk bewust de ander liefhebben."

Veel liefs van Debbie


"Na de eerste dag van de workshop werd ik 's ochtends anders wakker: ik voelde mezelf meer in mijn lijf, mijn onderste chakra's voelen veel 'steviger'. Ik ervoer een oervertrouwen dat ik volgens mij nog nooit echt ervaren heb in mijn leven.

Een hoogtepunt van het weekend was voor mij de transmissie in het Trollenbos: er viel ontzettend veel vermoeidheid van me af, een vermoeidheid waarmee ik al een kleine 20 jaar rondliep, dus dit voelt héél erg bijzonder. Dank je wel voor deze prachtige workshop!"

 Groetjes, E

 


"Diepe dankbaarheid heb ik ervaren na de workshop leren comuniceren met de natuurwezens. De bezieling waarmee Joke haar kennis overbrengt op de cursisten raakt me diep in mijn eigen natuur, in wie ik ben. Ook de praktische kennis in de tuinen zijn zo waardevol, zodat je het thuis meteen kunt toepassen. Geweldig om te zien hoe de natuur uit mijn eigen omgeving hier op reageert, maar ook hoe mijn eigen natuur zachter en liefdevoller wordt. Mijn hart is nog meer geopend.
 
Ook wil ik mijn dankbaarheid uitspreken naar mijn mede cursisten. De gebiedshealing die ik mocht ontvangen van Joke en de groep voor de straat waarin ik woon was geweldig. Nu weet ik dat de oorspronkelijke energie van dit gebied hoort bij mijn magisch kind. Ik voel het nu steeds vaker. Het bruist, ik wordt er heel blij van. Toen ik na de workshop thuis kwam voelde ik duidelijk een nieuwe energie in de straat. De deva's van de drie eikenbomen komen hoog boven de bomen uit en als ik een healing geef voor dit stukje aarde hier in de straat, staan ze hand in hand en werken samen met mij.
 
Ook de kinderen in de straat worden automatisch hierin meegenomen. Er zijn al duidelijke verbeteringen in hun gedrag, hoor ik terug van hun moeders. Er is een soort samenwerking ontstaan. Als je voor de aarde werkt, neem je alles mee. Je krijgt er zoveel voor terug....
 
Dank je wel allemaal, het was een hart verwarmende workshop."
 
Warme groetjes, Brigitte

 


"Dank je wel, Joke. Er gaat een nieuwe wereld open en soms voel ik zoveel liefde dat ik even moet bijkomen."

Veel Liefs, Bianca


 

10,20
Klik hier om terug te gaan naar de workshop:
Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind