Ervaringen: Liefdes-relaties, passie, seksualiteit, Heilig Huwelijk bekrachtigen tijdens Beltane

Feeback van cursisten

 

"Ik voel me na de workshop veel meer in balans en in evenwicht. Het lijkt alsof er van binnen een mannelijke kant is geactiveerd, die al mijn (zelf)twijfels en gepieker beantwoord met 'En nou stoppen met miepen!' ;) Een innerlijke kracht die volgens mij heel goed gaat helpen om meer voor mezelf te gaan staan en goed voor mezelf te zorgen, zonder alle twijfels die er voorheen waren."

A.

 

"Tijdens de prachtige channelings heb ik een grote stap gemaakt, mijn Hart ging volledig open, en liet het laatste stukje gehechtheid los, volledige voelde ik het Ware Zelf, dit totaal oplossen van het Ik, een gevoel dat alles verdwijnt, was thuis al vaker kort gebeurt maar nu lukte het mij om Volledige overgave te hebben doordat we met zovelen waren. Opgaan in Eenheid, geen grenzen meer, geen angst. Alles omarmen in je Hart. Geweldig om met zovelen als Kanaal te mogen fungeren en dit Nieuwe bewustzijn neer te zetten. De eenheid met alle rijken was duidelijk voelbaar, even voelde ik nog een stuk pijn en verdriet wat geheeld mocht worden naar de Natuurwezens.
De dagen hierna is de wereld een totaal andere ervaring.
Als ik ergens binnen stap, wordt alles automatisch aangevuld in Liefde,  edelstenen voel ik direct via mijn hart, dat nu heel open en groot voelt. Ook de planten kan ik direct ervaren.
Alle energie, edelstenen, werelden etc. voel ik nu van binnen in mijn lijf, niet meer zozeer 'erbuiten' een brandpuntsverschuiving is dus heel duidelijk. Een heerlijk gevoel van Zijn, Heelzijn en vrijheid.
Langzaamaan bouwt de energie op van onderuit (shakti) en kruipt omhoog...
nadat dit voltooid is, begint mijn kristallijnen, openheid, en licht weer door alles heen te stralen. Wat een grootste processen zijn er op gang gebracht.. wat een prachtig weekend."

Peter van der Meulen

"Wat een prachtig en intens weekend was het Joke, ben heel blij dat ik erbij kon zijn.
Gisteren voelde ik een soort rouw/verdriet en oude stukken die los kwamen.
Daarnaast voel ik ook meer overgave, ook voor de angst, de onzekerheid of ergens helemaal in mee gaan. Ik voel ook de boodschap dat ik zelf krachtig genoeg ben en kan vertrouwen. Ook voel ik dat ik nu mijn geloof in tekort overboord kan gooien en iedere keer weer terug kan keren naar verbinding en vertrouwen."

 

"Dank je Joke voor alle mooie inzichten. De dag heeft mij diep geraakt en het voelt dat er blijvend iets is veranderd in mij. Voel meer verbondenheid en het voelt rustiger in mijzelf. Ook het medicijnwiel leggen vond ik erg bijzonder. Bedankt." Hartelijke groet, M.

 

"Gisteren de workshop Medicijnwiel, Beltane.. gevolgd. Ik voelde dat deze deze workshop belangrijk voor mij zou zijn. Vanmorgen begreep ik waarom. Vanuit het niets voelde ik opeens dat ik mijn man vergeving wilde vragen voor alles wat ik hem als vrouw had aangedaan in dit leven (.. ik kan nogal een bitch zijn!!) en in voorgaande levens. Tegelijkertijd voelde ik dat dit verder ging dan mijn persoontje. Ik besefte dat ik ook vergeving vroeg voor het leed wat alle vrouwen hem in dit en vorige levens hadden aangedaan. L.J voelde dit precies zo. Door dit uit te spreken voelde ik dat ik nu ook in staat was om hem te vergeven en daarmee al het leed wat mij als vrouw door mannen is aangedaan. Het was zo mooi wat er tussen ons gebeurde, zo helend voor ons maar tegelijk ging het ook niet over ons... Het was alsof het "ikje" er even niet meer toe deed. Een moment was er volmaakte Eenheid.... Dank je Joke en het Elohim team voor het werk wat jullie doen" ♥ Liefs, Ingrid

 

"Wat voel ik me ontroerd en in diepe dankbaarheid na het prachtige weekend tijdens Beltane. Veel meer innerlijke rust en balans in mijn innerlijke man - vrouw. Voel dat er iets wezenslijks is veranderd wat me verder gaat helpen. Enorm dankjewel. Ook voor de mooie ontmoeten deze dag." Dankje Joke. 

"Lieve Joke, bedankt voor het mooie weekend. Heb veel ervaren en veel nieuwe inzichten gekregen. Het was ontroerend mooi." Bedankt Geert

 


 

Extern Heilig Huwelijk.jpgKlik hier om terug te gaan naar de workshop:

Liefdes-relaties, passie, seksualiteit, Heilig Huwelijk bekrachtigen tijdens Beltane