Ervaringen: Heling bij psychose, astrale beïnvloeding, verslaving, angsten, depressie en stervensbegeleiding

Feedback cursisten

 

"Wat was dit weer een prachtige workshop. Zoveel kennis meegekregen door het geïnspireerde verhaal van Joke. Wat gebeurt er als iemand overlijdt, wat is er daarna en hoe kun je nu je leven leiden. Daar is voor mij absoluut meer duidelijkheid over gekomen. Ook onderwerpen als begraven worden of cremeren, donor-codicil, reading en verlichting kwamen aan de orde en hebben voor mij een nieuw licht geworpen op deze onderwerpen. Er was een hele fijne liefdevolle sfeer tijdens de workshop, waarin alles ten volle ervaren kon worden. Ook als je niet als professional te maken hebt met stervensbegeleiding is het een hele mooie en waardevolle workshop. Voor je eigen levensweg en voor anderen."

Veel dank voor deze bijzondere ervaring!
Hermine


"Ik ben geweldig blij met de reading over mijn overleden moeder. Ik weet nu dat het goed met haar is en alles klopte zo goed van wat je vertelde over haar. Zo is ze precies! Ik zie nu hoe ze verder gaat daar in de sferen!"

Reuze bedankt JS


"Heel blij ben ik dat ik heb meegedaan. Geweldige mooie inzichten heb ik door deze workshop gekregen over het sterven, wat je hierin kunt doen maar ook hoe je eigen ontwikkeling verder gaat wanneer je overlijdt. Verder voel ik dat er in mijn bewustzijn veel is veranderd. Het voelt alsof alles veel meer is verruimd, ik het grotere plaatje beter begrijp en overzie. Ook geeft het me veel kracht voor de hele weg te gaan. Super dankjewel Joke. Vond het een prachtig en verdiepend weekend."

Liefs, M.


Wat zijn de drie belangrijkste dingen die je op hebt gehaald dit weekend?

1 De reis van het sterven, de hemelen en inwijdingsweg die ook hierbij komt kijken.
2 Wat je wel en niet moet doen bij psychoses en wat het maakt dat iemand zo wordt.
3 De inwijdingsweg en de groei van het 'ik' denken naar Goddelijkheid.

De lezing van Luuc vrijdagavond sloot heel goed aan bij de weekendworkshop psychose, enz..
Door Luuc had ik al meer inzicht gekregen in het verschil tussen persoonlijkheid-ziel-kosmisch mens-christuskracht-godrealisatie. Ik bleek te denken dat alles buiten de persoonlijkheid "ziel" heet. Deze inzichten waren voor de workshop van Joke weer heel handig, toen ze de 4 wachters uit legde. En hierbij heb ik weer inzicht gekregen in welke overgang ik mezelf nu bevind en daar sloot weer de transmissie bij de christuskracht bij aan.Wat ik ook zeer verhelderend vond waren de voorbeelden van Joke over bijna stof geworden emoties of gedachten. Hoe de mens door gedachtenkracht vanalles kan creëren, ook in donkere zin. Ik realiseer me nu dat ik dat allemaal al wist, diep vanbinnen.
Bedank Luuc en Joke!

Janneke

 

1 Het dieper weten en inzicht in oorzaak van psychoses en depressies;  en wat er gebeurt in  het proces van 'sterven'.
2 Weer nog meer doorvoelen hoe belangrijk het is om naar je ziel te leven en dat het 'goddelijke' de ware natuur van ons is. En daarmee ook de gevolgen die er zijn in het aardse leven als je je zielen-taak / licht niet toelaat.
3 De ingangen /aanknopingspunten die er zijn, hoe je mensen daarin wel kunt begeleiden. Realiserend dat er veel oertrauma's zijn die meegekomen zijn door al die levens heen, het een langer durende weg is om dit te helen en dat mensen hier ook van binnen echt voor moeten kiezen, dat ze geholpen en geheeld willen worden. Hoe erg het ook is, iedereen loopt hierin zijn eigen weg.

Barbara

 

1 De reis van het sterven, de hemelen en inwijdingsweg die ook hierbij komt kijken.
2 Wat je wel en niet moet doen bij psychoses en wat het maakt dat iemand zo wordt.
3 De inwijdingsweg en de groei van het 'ik' denken naar Goddelijkheid.

Peter

 

1 Gewoon Zijn
2 Inzichten in psychiatrische karmische werking en de healing,
3 Sterke verbinding & eenheid voelen met het centrum (ook nu op afstand)
En een interessant toetje over het stervensproces.

Joliet

 

1 Antwoorden die ik nodig heb om weer vertrouwen te krijgen dat wat er nu in mijn leven gebeurd precies het juiste is.
2 Veel informatie over het stervensproces, erg interessant.
3 Dat het belangrijkste is dat je je zieleplan volgt. Dus doen wat goed voelt. En dat ik geen keuzes hoef te maken, dat alles als een puzzel in elkaar mag vallen.

Floortje

 

Klik hier om je aan te melden voor de workshop