Ervaringen: Workshop 4 windrichtingen

Feedback cursisten:


Het was heerlijk om het mee te maken.

De sneeuw maakte dat de energie in de tuin zo goed en heerlijk aan voelde.
 
De reactie op de transmissie  was overweldigend.
Zeker toen ether in beeld kwam  dat was heel bijzonder.
Dat kwam  doordat Joke zo heftig vertelde dat door het vuur alles verbrandde en daar reageerde ik heel duidelijk op.
Vrijdag tijdens de sessie  kwam ook het etherisch zenuwstelsel in beeld dus er was al iets gaande.
 
Maandag al mijn kristallen in het midden van de kamer gezet en een soundhealing gedaan.
Het was goed om ze allemaal een keer bij elkaar te hebben.
Moet ik meer doen.
 
Heel bijzonder is, dat ik goed in mn energie blijf zitten zelfs in de stad.
Woensdag kreeg ik wel erge pijn in mn onderbuik dat de hele dag aan hield. 
Ik vermoedde dat het met het weekend te maken had.
Dit heeft de hele dag geduurt maar donderdag was het weer gewoon.
Verder gaat het erg goed.
 
JosienWouw, wat een prachtige workshop met diep doorwerkende transmissies! Ik voel voortdurend mijn chakra's gloeien.
Gisteren en vandaag lijkt het alsof de tijd anders is gaan werken: ik kan twee keer zoveel doen in dezelfde tijd. Gebeurt dus een heleboel!

MaureenHallo lieve Joke en team,

De workshop heeft ontzettend veel in beweging gezet. Er zijn zoveel oude verbindingen weg, en de pijn daaronder wordt nu zichtbaar.

Zie nu nog beter het geheel en voel eenheid, maar nu meer gedragen vanuit het grote geheel. En ik ben daar onderdeel van, voelt enorm groot.

En tegelijkertijd voel ik diepe eenzaamheid van mijn persoontje, mijn gedachten zijn niet meer dragend. Net of ik geen thuis meer had, innerlijk kind stukken kwamen voorbij van niet gezien zijn, het missen van een arm van mijn moeder om mij heen die zegt dat ik oke ben…… tot ik besefte,……. ik ben THUIS….IK BEN. Er is zoveel meer en dat is nu meer bij me . De dolfijnen zwemmen dan door me heen, wat maakt me dat blij. Ik hoef het alleen maar toe te laten en ze zijn er. En dan komen mijn kinderen me een enorme knuffel geven, en zeggen dat ik lief ben, zo mooi…het groepsgevoel.

De eerste dagen had ik een duidelijke verbinding met het element water, het water van de aarde en in mijzelf, zag waar de emoties vandaan kwamen, en begrijp het verband.

Had erge spierpijn aan de linkerkant van mijn lichaam en er werd nog een paar dagen aan mijn achterhoofd gewerkt. Beelden van vorige levens trokken voorbij.

In de relatie is het voor mij nu ook duidelijk geworden dat de liefde voor elkaar groter is dan de behoefte aan elkaar. Elkaar aanvullen in plaats van opvullen. Lief hebben zonder verwachtingen.

Er wordt nu meer duidelijk wanneer ik please en manipuleer, omdat ik nog niet genoeg vertrouw op mezelf en denk daar een ander voor nodig te hebben.

Alsof er een nieuwe wereld open gaat, zo raar om gewaar te worden. Deze workshop gaat nog veel voor me betekenen, alsof er een oude korst aan het loslaten is en het licht langzaam door sijpelt.

De energie stroomt zo uit mijn handen zo warm, dat ik het heet krijg in mijn hele lichaam.

Dankbaar…

Liefs, BrigittePrachtige workshop! De transmissies en inwijdingen in de 4 windstreken en de elementen waren zeer diepgaand. Voelde veel loskomen en loslaten. Voel me nu krachtiger en vitaler. Ook heel mooi hoe ik de soundhealing kan toepassen. Was erg ontroerd door alles wat er mocht gebeuren en voel me nu erg dankbaar. Blij dat ik heb meegedaan. Bedankt Joke!

Liefs, L.compass.png [1]
Klik hier om terug te gaan naar de workshop:
Inwijding i.d. 4 Windrichtingen, 5 Elementen, je Divine Being+ Soundhealing opleiding