In elke Elohim tuin ontstond een andere helende energie

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Pillar of Light 2010.jpgEn nog weet ik na 19 helende tuinen en 19 zelfrealisatie tincturen daarvan,  niet of het klaar is na al die jaren van samenwerking met de Bovenwereld en moeder Aarde voor de Krachtplaats. Elke helende tuin is ontstaan zonder dat ik dat had bedacht. Mijn missie, hart en kracht geven aan de Elohim Krachtplaats met de codes voor individuele en planetaire verlichting, is ook niet iets wat ik bedenk. Het gebeurt voor de wereldziel en mijn geluk, zolang het bedoeld is en mijn lichaam het aan kan.

Atijd heb ik de liefde voor moeder Aarde en de natuur heel diep gevoeld
Geesten van bergen waar ik ben geweest, de Deva van de Noordzee en de Geest van de Wouden (Cernunnos) die op de Krachtplaats samenwerken, zijn voor Mij als oude Bekenden. net als de faunen, eenhoorns, Lemurische engelen, trollen en feeën. Ze ontroeren me soms veel dieper dan mensen.
Ook al zie ik ze niet met het zichtbare oog toch kan ik cursisten in verbinding brengen met al deze natuurspirits waardoor de magische wereld en eenheid die elk mens diep van binnen kent, zich voor hen opent. net als de communicatie met de natuur.

Daardoor kan ieder als Pillars of Light prachtig energiewerk doen bij alles dat door hen wordt aangeraakt.  Mensen kunnen in hun huis en zichzelf een Lichtvortex (of krachtplaats) doen ontstaan na de integratie van al hun zielelichtlichamen en Gaven en het voldoende oefenen hiermee. Hiervoor bestaat de workshop Kosmisch Vuur 1 en 2

Wil je info wat jou specifiek kan verder helpen
dan kun je zelfs een gratis 5 minuten readingsconsult vragen (T: +31 (0) 597 541539).  Dit alles opdat ook de Rijken zich weer verenigen tot één grote samenwerkende Kracht en de cursist haar subtiele vermogens en gaven in deze, weer ontdekt.

Alle gebouwen bij het Elohim Centre hebben een huiselementaal
Nooit werden er bij het Elohim Centre bomen gezaagd of planten verplant zonder dat ze tevoren op de hoogte werden gesteld en bedankt waren. Alle gebouwen bij het Elohim Centre hebben een huiselementaal en elk soort materiaal dat daarin verwerkt is kent een eigen spirit die door de huis-elementaal wordt overkoepeld. Ik heb al deze spirits altijd gevraagd eenheid te vormen en samen te werken voor het belang van allen. Zo zijn in 1989 al de eerste vormen ontstaan van samenwerking tussen mens en natuur. Die aandacht kan, ook al is er een bedrijf te runnen. Het bepaalt de Elohim sfeer en tilt de Krachtplaats in het licht. Dat kun je thuis ook zelf doen of je kunt hierover meer leren in bovengenoemde workshop.

Als klein kind wist ik al over deze dingen net zoals zo vele Pillars of Light dat ook in zich dragen
Vele Pillars of Light of menselijke (subtiel voelende) engelen zullen het grote Werk voor een paradijselijke nieuwe Aarde voortzetten. Ik kan me afstemmen op de Oorspronkelijk energie van een land, gebied, stad, dorp, natuurplek of mens en de bedoeling daarvan. Daardoor kan ik vaak, na verkenning, ook voelen (en healen) wat het is dat het oorspronkelijke (of Goddelijke) in de weg staat. Ook voor de Pillars of Light en hun missie kan ik dat zien.

Ik geef, samen met het Elohim Team al de kennis vanuit heel mijn hart nog steeds graag door o.a. via de nieuwsbrieven, (nieuwe)workshops, audio-opnames voor thuisstudie en de vele teksten die je kan vinden op de site.

Ik hoop dat jullie onze Elohim organisatie en mij blijven ondersteunen bij al het werk
en vooral door mond op mond reclame zodat ik genoeg tijd overhoud en we samen werken voor ieders welzijn en groei en voor het evolutieplan en de nieuwe maatschappij! Bedankt!


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin