Zelf heb ik al enkele maanden last van een middenoor ontsteking

De oorzaak ligt in de vrouwelijke onmacht van mijzelf en de vrouwenlijn bij onderstromen, geen oprechtheid of een sfeer van ondergronds verzet. Van mooi en aardig praten maar ondertussen…

Lees meer

 

 

Ik wist er nooit wat aan te doen, ging erom heen, bleef in mijn gerealiseerde staat van licht, maar dat maakte het van kwaad tot erger. Onbewust veroorzaakte het omgevingsgedrag van de mij bekende mensen, toch diepe pijn en teleurstelling in mijn hart die er nu uit mag. 

Ik dacht de afgelopen jaren al veel geleerd te hebben en beter mijn mannetje te staan bij omgevings-onderstromen. Ik dacht geleerd te hebben niet in het verlichte hart, waar alles goed is zoals het is en er alleen maar begrip bestaat, te blijven zitten. Ik moest vanuit het eenheidshart ook in mijn buik en boosheid zien af te dalen en  ego-gedrag en onderstromen veel sneller openbreken en afronden met diegene die het aangaat. Dat opnieuw afdalen in de persoonlijkheid was voor mij een volgende fase in het verlichtingsproces, net als het innemen van colloidaal zilverwater en onze bio weegbree tinctuur, om de oude mannelijke-vrouwelijke onmachtpatronen van de familieziel, te doorbreken!


Tijd voor diepergaande schoonmaak van opgeslagen verdriet
Toen ik voor mijn oorontsteking 3 belangrijke matrix healingen ontving, bleek het ook tijd voor diepergaande schoonmaak van opgeslagen verdriet hier van. Tevens vroeg het, zo bleek uit de sessies, om nog meer mannelijke oplettendheid op mijn te zorgzame en afwachtende houdingen. Het vroeg ook om nog directer optreden. Ook vuurervaringen van flinke boosheid kwamen na de healingen naar boven. Door de ervaring toe te laten en niet alleen in het begrip voor de omgeving en "erboven" in de Boeddha-staat te blijven, is mijn middenoorontsteking na 4 maanden gelukkig bijna over (zonder synthetische antibiotica).
Niet alleen ikzelf maar ook de Elohim Master Healers zijn ook  hun eigen thema’s en familiematrixen tegengekomen en weten wat het vraagt om steeds bereid te zijn de hele Weg te gaan.

Een sessie bij hen betekent ook bereid zijn om geconfronteerd te worden zodat je los kunt laten om jezelf te Ont-dekken. Soms worden er vanuit het Hart dingen gezegd die je liever niet wilt horen. Ook in de workshops en satsangs, gebeurt dit. Loop of blijf dan niet weg als er weerstand in je omhoog komt, maar ga verder voor je realisatie en erken aan jezelf en de healer of leraar, je angst- onmacht of je gevoel van verzet.

 

Lees meer bij de Elohim workshops en satsangs met Joke en de sessies met de master healersVragen en tips

1) Wil je de egoloze weg naar verlichting en Godrealisatie bewandelen en inzicht en healing krijgen bij je volgende stappen? Boek dan een Reconnection healing met Gaia, je Oorsprong en het Christusbewustzijn/Eenheidshart. T: +31 (0) 597 541 539 E: info@elohim-centre.org

2) Bezoek de Elohim Krachtplaats, de zelfrealisatie tuinen en het Lemurisch bos waar je de codes op kunt halen voor deze multidimensionale ontwikkelingsweg naar Overgave en Godrealisatie.

3) Luister de E-learning opnames voor thuis en volg regelmatig de online groepshealingen die je helpen om in de energie van je ware Zelf te blijven.

4) Als je de bio tincturen set van de krachttuinen in je huis neergezet, til je je huis (prakijk) op voorbij de ik-ruis en helpt het je naar Godrealisatie en Overgave. Je kunt de tincturen intuïtief ook innemen. De tincturen zijn ook los verkrijgbaar, niet alleen als set.Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin