We zien nu vaker spanningen tussen het hogere Lichtleven en de emoties

healing-hand.jpgWil (naam is veranderd om privé-reden)  ziet altijd op de eerste plaats de hogere dimensies of de mooie ziel van anderen. Toen ze kwam voor een doorbraaksessie werd het duidelijk dat haar gevoeligheid en aardig zijn haar comfortzone en overleving is. Wil komt naar de praktijk voor een doorbraaksessie hierop maar ook voor haar fysieke problemen, het beter kunnen creëren van geld en een verbetering van haar relatie.

Tijdens de reading wordt zichtbaar hoe Wil steeds uit is op liefde en harmonie

Ze voelt veel aan van iedereen, kent ook de subtiele lichtsferen en wil altijd harmonie in haar omgeving. Maar Wil is bang voor duidelijkheid, keuze en kracht, bang om anderen pijn te doen of boosheid te laten merken.

Op negatieve wijze had ze mannelijke kracht leren kennen

Haar vader en eerste man konden hun gevoelens vooral laten zien als dominantie, agressie, dreigen of weglopen. Tijdens de healing blijkt dat Wil op negatieve wijze mannelijke kracht had leren kennen. Haar eigen mannelijkheid en daadkracht zijn er voor haar omgeving maar worden niet op positieve wijze ingezet voor zichzelf waardoor ze zichzelf emotioneel, financiël en in het kiezen voor haar eigen ontwikkeling, te kort doet. In de healing wordt eraan gewerkt dat ze eerst voor zichzelf zorgt en kiest. Ze laat nu anderen minder  voorgaan omdat ze inziet dat ze hun bevestiging niet nodig heeft. Na de doorbraakhealing op haar basischakra, buikgebied en jeugdjaren verandert er nog iets. Wil was van buiten aardig en kwetsbaar maar ondergronds boos en oordelend naar zichzelf en anderen, maar dat verandert nu nog meer naar zelfzorg, onafhankelijke eigen keuzes en zelfbekrachting.

Nek- en rugpijn flink verminderd

Omdat Wil als prachtige Pillar of Light  al een hele weg afgelegd heeft blijken 3 sessies voldoende om haar innerlijke man te integreren, aarden en achter haar eigen hartverlangen te zetten. Pas vanuit die compleetheid is ze er nu voor anderen. Niet eerder. De sessies geven een hele omkeer. Het is ook wennen voor het thuisfront. Ook aan eigenwaarde en het makkelijker omgaan met dominantie of onmacht heeft Wil veel gewonnen. Ze durft haar nek uit te steken en neemt anderen niet meer op haar rug waardoor de nek- en rugklachten beduidend minder zijn.

Nu maakt ze een doorbraak in het veranderen van nog meer subtiele comfortzones en gewoontepatronen.

Ze laat het geloven in te korten en het omgaan met vrienden die ook niet zoveel hebben aan manifestatiekracht, doorzettingsvermogen, geld en zelfvertrouwen achter zich en zet zich in voor haar Droom. Ze is liefdevol, ferm, manifesterend, duidelijk maar ook zakelijk opkomend voor zichzelf, tegelijk. Geld creëren op een nuchtere vanzelfsprekende manier gaat haar steeds beter af en Wil begint er aardigheid in te krijgen.

Andere cliënten aantrekken die gemakkelijker lijken te kunnen betalen

Wil gelooft  nu veel  meer in haar zelf, is veilig bij zichzelf nu haar innerlijke mannelijke kracht haar draagt en steunt. Ze vindt het nu juist fijn met krachtige mensen om te gaan, zelfs als ze boos of teleurgesteld in haar zijn. Wil merkt een poosje na de doorbraaksessies bij het Elohim Centre, dat ze net zo gemakkelijk boos als zacht kan zijn tegen over haar omgeving en haar angst voor autoriteiten en dominantie verliest. Ze heeft gemerkt hoe ze dominantie altijd projecteerde op haar meerdere en op leiders in het algemeen.
Ze merkt door haar veranderingen dat ze andere cliënten aantrekt die gemakkelijker lijken te betalen en haar beter op waarde lijken te schatten zoals ze nu ook zelf doet. Wil geeft nu ook meditatie-avonden voor een toenemende groep mensen, hetgeen een leuke kruisbestuiving en extra inkomstenbron blijkt te zijn.

Audio opnames doen Wil nog sneller groeien en opstaan voor haarzelf

Een half jaar na haar doorbraaksessie volgt Wil nog steeds de Elohim audio opnames. Ze werken als krachtige healingen en helpen haar de ingeslagen weg voort te zetten doordat ze gemakkelijk thuis te beluisteren zijn.

Aantrekken wat ze waard is en waarvoor Wil naar de aarde komt!

Het hogere lichtdeel, het gevoelige in haar valt steeds meer één met haar aardse deel waar het eerst 2 werelden waren in haarzelf en in haar vriendenschappen en familie. Ze voelt dat ze na jaren weer verder kan en in een versnelde ontwikkeling zit. Ze begrijpt nu beter wat haar volledig potentieel inhoud. Ze kan nu  aantrekken wat ze waard is en waarvoor ze naar de aarde komt!


 Wil je ook een doorbraak healing van 3 dagen?

lees meer over de doorbraaksessies van het Elohim Centre


online-channeling-5.jpgAudio opnames met helende workshop channelings thuis beluisteren?

De afgelopen weken hebben Luuc, Ferry en ik hard gewerkt aan het ordenen van alle te bestellen audio opnames.


Neem een kijkje, lees meer of bestel hier


Contact en route
E: info@elohim-centre.org


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin