Chakra healing, kristalhealing, deva-healing, inwijdingen v.d. zelfrealisatie tuinen en Elohim Krachtplaats

Audio healing met de Diamanten Codes voor de Nieuwe Mensheid

Channeling - healing - E-learning,  bestel de audio opnames voor thuisstudie, klik op de gewenste reeks uit het blokkenschema hieronder. 

 

Inwijdingsweg vanuit de Helende tuinen

E-learning, healing en channelings opgenomen in de Helende Tuinen. De Elohim tuinen activeren je innerlijke codes voor je Inwijdingsweg. Dat laat je steeds meer van je eigen Goddelijkheid ervaren in het dagelijks leven.

Klik hier voor de opnames vanuit de Helende Tuinen

Chakra healing

Krachtige chakra healingen. Achterliggende thema's en pijnstukken laten voelbaar los. Je leert al je chakra's beter kennen en wordt volledig in Eenheid uitgelijnd, zodat je energie weer kan gaan stromen.

Klik hier voor onze opnames over de chakra's

Kristallen & Edelstenen healing

E-Learning - healing met kristallen en edelstenen op 13 dimensies. Ontvang multidimensionale healing (op al je lagen) en leer de edelstenen diepgaand kennen. Doordat je de werking  leert kennen in je gevoel kun je ze gemakkelijk toepassen, privé of in je eigen praktijk.

Klik hier voor onze opnames over kristallen en edelstenen

Natuurwezen Deva, Gaia Kruiden-tinctuur

De Elohim audio's van Moeder Aarde zijn samengesteld om meer prachtige, 13 dimensionale healingen en (kosmische) kennis te ontvangen van de natuurrijken.

Klik hier voor onze opnames over natuurwezens, Deva's en natuurspirits

Krachtplaats & Lichtwesen tincturen E-learning

E-Learning - healing met Elohim krachtplaats & Lichtwesen tincturen, op 13 dimensies. Healing met aartsengelen, zonnelogos, kosmische krachten en je kristallijne zelf. Ontvang de energie en leer ook de producten diepgaand kennen om te adviseren in je praktijk.

Klik hier voor de helende Elohim & Lichtwesen tinctuur e-learning