Elohim Master Healer Reader

Gratis advies bij healer- en consultkeuze

We kunnen je, indien nodig, helpen de juiste soort consult- en healer-keuze te maken.
T: 0597 541539. E: info@elohim-centre.org.
Vertel of mail ons kort en bondig de grote lijnen van je situatie.
Omdat we op dat moment niet ingaan op vragen of inhoud, is dit gratis.

 


Soorten consulten en sessies - de mogelijkheden

1) Kort (telefonisch) consult 15-30 minuten:

Heldervoelend advies / healing / reading in de vorm van een kort consult waarin wordt ingegaan op je vraag of situatie (voorbeelden van thema's zie link). Via de afstemming en het bewustzijn van de Elohim healer/reader brengt dit consult je meestal ook directe healingsoverdracht.

 


2) Master Healing / Master Reading / Coaching 40-60 minuten:

Master Reading

Een masterreading kan met of zonder vragen en wordt voor je opgenomen en per mail naar je toegestuurd.

Master Healing
Materhealing of zelfrealisatie-healing gebeurt op de diepere lagen van je onderbewustzijn, je hart, ziel en karmische, genetische en collectieve patronen.


3) Essentie Massage

Via je lichaam, huid en cellen worden aangeraakt tot in het diepste van je Wezen. Intuïtieve massage en fysieke aanraking met op jou afgestemde oliën en Krachtplaatstincturen, waardoor al je lagen worden gevoeld en geheald. Je ultieme goedheid en integriteit, je diepste Wezen zal zich weer helemaal veilig, ontspannen en geliefd in je lichaam kunnen voelen. Tip; boek 90 i.p.v. 60 min. en vermeldt dat het om een Essentie Massage gaat. T: 0597 541539 E: info@elohim-centre.org


4) Doorbraak of maatwerk arrangament

Het arrangement bestaat uit reading-healing-coachings-combinaties van elke dag 50-60 min. Hierdoor kun je in een keer heel diep door een proces gaan en dit op zoveel mogelijk lagen transformeren. Door je meerdaagse verblijf op de krachtplaats loop je thuis of op je werk niet meteen weer in de oude groef. De energie van de krachtplaats en Helende Tuinen versterkt je healing, reading, zuivering en integratie enorm. Het arrangement wordt aangeboden met overnachting in de B&B Happiness.


5) Helende Rondleiding met Healer-Reader

Gids-healer-reader mee in de Helende Zelfrealisatie tuinen. Een healer-reader-gids gaat met je/jullie mee door de helende tuinen. Je kunt een gids boeken voor een individueel tuinbezoek of met een groep.


6) Master Healing met kristallen / Kristal chakra legging

Door een geactiveerde kristallegging wordt zowel de fysieke, etherische, emotionele, mentale, astrale, geestelijke en karmische aura gezuiverd. De kristallen ankeren je stevig in je lichaam waardoor hogere staten van bewustzijn binnen komen.


7) Praktijk-bedrijfverbetering en therapeuten coaching

Het Elohim Centre is gespecialiseerd in het opleiden, begeleiden en coachen van (ervaren) healers, therapeuten en spirituele docenten bij het goed lopen (en starten) van de eigen praktijk en bedrijfsvoering. Dit houdt tevens coaching van de eigen innerlijke groeiprocessen, spirituele ontwikkeling, Meesterschap en het pad naar zelfrealisatie in.


8) Kristal programmering

Bij het Elohim Centre bestaat de unieke mogelijkheid je edelsteen of ander product voor jouw wens en/of innerlijke groeiweg, te laten programmeren. Je ontvangt tevens reading waarom het kristal/product naar je toekomt, hoe het jou gaat helpen en hoe je het beste ermee kunt samenwerken.


Tarieven 
 

Klik hier voor een overzicht van de tarieven


Route en contact


 De Gouden Tijds-energie van de Helende zelfrealisatietuinen en Elohim Krachtplaats, versterken je consult, geven rust, integratie en brengen je een stap verder naar zelfrealisatie en meesterschap


Verblijfsaccommodaties, B&B en minicamping op de Krachtplaats

Afspraak maken of vragen:

T +31 (0) 597 541 539

E info@elohim-centre.org


Healingen zonder healer in de Helende Zelfrealisatie en Meesterschaps Elohim Krachtuinen
Bezoekers ontvangen vaak healingen en "wondertjes" in de Tuinen. De Krachttuinen brengen zuivering, inzicht en healing op weg naar zelfrealisatie voor slechts entreeprijs. Denk ook aan een langer verblijf met grote transformatie.   
Zie de energieplattegrond van de Helende Tuinen.


Zelf Master - Healer - Reader - coach opleiding volgen?


 

 Disclaimer 

 Auteursrechten