Je lichaam en hoofd lopen sneller vol door omgevingsvelden

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

licht.jpgHet is ongelofelijk hoeveel cliënten en workshopdeelnemers aangeven de laatste tijd veel sneller moe te worden van de verhalen en het gedrag van collega’s, sommige vrienden of familie.

Je lichaam en hoofd lopen sneller vol met velden die nu niet meer aansluiten bij je bewustzijn en de hogere frequenties van je lichaam. Eigenlijk is dit een geschenk van het universum dat de mensheid versnelt naar het ware Zelf wil voeren. Het ware Zelf of Goddelijke Zelf is vrij van opvoedingsregels en volgt wat dienend is aan het hoogste goed van hetZelf en anderen.

Je persoonlijkheid kan zoals altijd nog steeds dienend willen zijn door een luisterend oor te hebben voor verhalen die nergens over gaan of die alleen het ego versterken. Dat zijn de mensen om je heen immers zo gewend en jij ook. Je denkt dat je dat behoort te doen voor elkaar. Maar ben je zover dat  je luistert naar een subtiel weerstandgevoel in jezelf dat aangeeft hiermee te stoppen? Volg je je hoogste waarheid en kristallijnen Zelf of volg je elkaar en de verwachtingen? Ben je bereid patronen te doorbreken?

Je persoonlijkheid kan collega’s of vrienden willen helpen. Mensen die, als je ze niet zou helpen, soms meer kans hebben om te groeien naar meer verantwoordelijkheid of aandacht voor zichzelf, het werk of elkaar.


Het universum zet nu de juiste poppetjes op het speelbord van het leven


loslaten.jpegHet ware Zelf leert je alleen aandacht te geven aan wat je wil doen groeien of in stand houden. Het universum is zuinig op jouw energie en vaardigheden en vraagt nu aan jou : “doet datgene wat je op dit moment doet of zegt, recht aan jouw ziel en ware Zelf (-vaardigheden)?” Jij hebt iets in huis wat een ander niet in huis heeft omdat hij/zij niet zo bewust is of dezelfde ontwikkelingsweg heeft bewandeld, als jij. Hoe en bij wie komt dat het meest tot zijn recht?

Het universum zet nu de juiste poppetjes op het speelbord van het leven

Het universum zet op dit moment de juiste poppetjes op het speelbord van het leven en kijkt of JIJ beschikbaar bent? Kun je op dit moment je energie beter besteden? Wat wil je ware Zelf en het universum dat jij door jouw aandacht en vaardigheden doet groeien? Zit je op de juiste plaats en besteed je je energie aan de juiste mensen en zaken waarvoor jij je grotere vaardigheden hebt gekregen? Heb je al voldoende geleerd je ik-gedachten en gevoelens niet te volgen maar juist je ware Zelf gevoel en bewustzijn te volgen? Pas dan zul je op de juiste plek op het speelbord worden gezet en begint je ware Zelf rol, je functioneren vanuit de verlichte staat van Eenheid en de flow van delen.

Overheerst je ik-hart de grotere Waarheid, je universele verantwoordelijkheid nog

Juist de verantwoordelijke mens vindt het lastig zijn mensen en aardse plichten in de steek te laten, want zo voelt hij/zij dat. Toch kan het universum zorgen dat er, op het juiste moment, ook weer zorgzame anderen komen voor jouw naasten. Mits je de intentie van afbouwen hebt en kiest voor Overgave aan je ware Zelf weg en wat het universum als rol van jouw verlangt. Of overheerst je ik-hart de grotere Waarheid, je universele verantwoordelijkheid nog?

kwetsbaar, openstellen, zeepbel.jpeg

Laat je los dan kom je eerst bij angsten uit

Verlatingsangsten, alleen zijn, je niet gezien en nodig meer voelen… Vertrouw je al genoeg op de grote regisseur en de liefde van de Bron voor jou, om hier overheen te stappen? Kortom de onthechtingsproeven van het ware Zelf-leven zijn begonnen indien je brandpunt verschuift van ik naar de verlichte staat van het ware Zelf. Het ware Zelf zend je boodschappen via fysieke pijn en vermoeidheid als er iets veranderen moet. Ook op relatiegebied kunnen er veranderingen plaatsvinden op weg naar zelfrealisatie. Ook dat kan, naast Geluk, flinke radeloosheid en pijn opleveren. Begeleiding hierbij kan daarin heel wat rust brengen., dat zien we heel regelmatig in onze healing-reading praktijk.


Verlichting is hetzelfde  als het ware Zelf worden
Verlichting is niet hetzelfde als een Pillar of Light zijn


Begeleiden van de Pillars of Light naar verlichting


vreugde, 2e chakra, vrij.jpgNa alle jaren gewerkt te hebben voor het bewustzijn van de Pillars of Light, maakt het me heel blij dat een hele groep Pillars of Light, nu wakker wordt en verder gaat op de verlichtingsweg. Eindelijk is de tijdgeest zover! Daar heb ik al die jaren op gewacht! Deze mensen en het hiermee gemoeide planetaire proces, voelen als de kroon op mijn jarenlange missie.

De top van deze groep komt nu bij me voor persoonlijke sessies.

Bij een individuele sessie met mij kijken we samen, vanuit reading en coaching, naar wat nog vast zit in het dagelijkse-leven-  aan oude ideeën, houdingen, hechtingen, patronen en valkuilen en wat meegenomen kan worden om aan te werken. Ook vindt er alvast een healing op plaats. En als diegene dan na 1-2 maanden weer terug komt voor een vervolgsessie is het ongelofelijk wat een vooruitgang er is geboekt! Samen stralen we dan omdat de brandpuntverschuiving van ik naar het ware Zelf zo voelbaar is en blij maakt.

Universele Christuskracht en staat van verlichting worden zichtbaar in diverse chakra's
De chakra’s laten bij een volgende reading dan ook steevast meer zien van de universele Christuskracht en staat van verlichting. Zelfs een langer verblijf op de Elohim Krachtplaats laat zien hoe prachtig de aura en het gevoel van de gasten in korte tijd veranderen.


Wil je ook weten hoever je bent op de verlichtingsweg en waar op te letten?


Maak dan een afspraak met het kantoor voor een sessie van 1 uur bij Marlisa. Marlisa werkt dan verder met je aan je oude patronen en gehechtheden en krijgt innerlijk te horen wanneer het goed is bij mij (Joke) een sessie af te spreken of bij Arie die je dieper door de buik, oude trauma’s en aarding heen kan “halen” zodat verlichting ook kan plaatsnemen in het lichaam en de onderste chakra’s.

Ook tijdens de Elohim workshops komt er veel healing en informatie voor je ontwikkelingsweg vrij. Het is wonderbaarlijk hoe de Bovenwereld via mij en de deelnemers deze staat van verlichting er nu gewoon in mag schuiven ondanks dat het pittig is!


Wil je alle gaten blijven vullen omdat je persoontje erkenning nodig heeft?


Elohim is er voor de Pillars of Light en nieuwetijds samenleving


Het is duidelijk dat de mensen die kiezen voor het Elohim Centre bewust of onbewust dus ook kiezen voor het stap voor stap ontwikkelen van het ware Zelf/verlichte Zelf. Inclusief de verlichting van het innerlijk kind, de relatie, seks, ziekte, geld, ik-overtuigingen en angst voor macht, gezag en regels. In de Elohim workshops en sessies worden nog steeds de intuïtie, het leven vanuit het (buik)gevoel, de heldere Gaven of beroeps- en praktijkvaardigheden en de Pillar of Light geactiveerd. Maar daarnaast wordt ook de verschuiving van het ego-ik naar het ware Zelf, op alle lagen en dimensies, actief (voor zover als dat de cliënt dat kan toelaten).

Het rad van karma en wedergeboorte laat los

Langzaam begint door steeds opnieuw in de Elohim energie te zijn en vragen te stellen, het verdere doorzien, helen en onthechten. Onthechten van steeds subtielere egohaakjes, projecties en needings op relatie- en werkgebied, de ik-denkbeelden of oordelen. Pas daarna is het tijd voor de laatste inwijdingsproef; het onthechten van de bevestiging van de lichtvriendengroep, de familiematrix en de zielepartner(s). Dan laat ook het rad van karma en wedergeboorte los.

Als de Bovenwereld en Mens EEN zijn geworden volgt de nieuwe aarde

Diamond_earth_grid.jpgNa die ontwikkeling volgt een Leven vanuit de  kristallijnen PUURHEID, de Eenvoud, Kracht en de onschuld van het verlichte kind.
De Bovenwereld en Mens zijn dan EEN geworden. Het Oorspronkelijke of Eeuwige Zelf dat zich deel voelt van de oneindige Liefde en Al-eenheid, is wie we daarna voelen te zijn. Uiteindelijk zijn we hiervoor geboren, voor die staat van oneindige Liefde en hebben we hiervoor alle levens geleefd. Vanuit deze staat zullen we een verlichte nieuwe maatschappij oprichten met en voor elkaar. Voor elkaar, de hele Melkweg en natuur. Dit Bewustzijn en stappenplan ligt geankerd in de Elohim Krachtplaats en trekt mensen aan die dit onbewust aanvoelen omdat het met hun ontwikkeling resoneert! 


Bescherming e.a. tips


Home healer.jpgNaast een persoonlijk consuIt, workshops of verblijf, raad ik je aan je aura, werkplek en huis te beschermen tegen velden en zware energie die je afmat, ziek, boos of verdrietig maakt. Je kunt dit doen door een door mij geprogrammeerde Home & Office Healer en een Wesakkristal aan te schaffen. En daarnaast een aurabescherming buisje met kristalletje bij
je te dragen zodat je in je eigen Lichtkern blijft. Neem ook de druppels in van de transformatie tinctuur (4 in één) van de krachtplaats!
Verder raad ik je aan E-satsangs aan te schaffen om thuis te luisteren zodat je inzicht en tips krijgt over welke gevoelens en gedachten nu van je ik of ware Zelf zijn.Veel liefs en een (ver)lichte, zorgeloze tijd toegewenst!


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin