Transmissie - E-cursus met healing + satsang

Wat is satsang

Samenkomst met een (verlichte) leraar (satsanggever) voor eenheidsenergie-overdracht (darshan), een lezing hoe je daar komt, en vraag en antwoord-rondje over je ik in het dagelijks leven versus ziel en deel van Oneindig Bewustzijn/Liefde zijn. Hoe wordt dat één?

cursusruimte-028.JPGBij elke satsang is, onder de woorden, een sterke helende energieoverdracht voelbaar (Darshan) die je oorspronkelijke essentie, je ware Wezen-Oneindig Bewustzijn/Liefde, activeert

We leren te midden van (vervelende) werkzaamheden en (lastige) onderlinge gevoelens, vanuit onze oorspronkelijke essentie te functioneren. Aan de hand van dagelijkse praktijkvoorbeelden leren we hoe binnen de eenheid van essentie, onze ziel (groter en mooier "ik", meesterschap) , stemming (boos, blij), innerlijk kind en lichaam (moe, pijn) hun plek kunnen hebben. Hoe we vanuit Zijn kunnen functioneren zonder de persoonlijke wil, inzet en mind. De Divine en ons ik/ego zijn dan niet langer gescheiden waardoor we "zijn en doen" vanuit een Thuisgevoel-stilte- rust en onze Goddelijke oorspronkelijke Kern.

Door het beluisteren van een satsang opname ontvang je inzichten over het verschil tussen je ware Zelf en persoonlijk zelf. De situaties die anderen vertellen zijn vaak zeer herkenbaar waardoor je de inzichten die worden gegeven ook direct kunt toepassen op je eigen leven. Een satsang versterkt zelfrealistatie en helpt o.a. eigen blokkerende overtuigingen te doorzien. Dit doordat ieder standpunt en ervaring wordt belicht door iemand die vanuit het ware Zelf leeft. 

Wat is een transmissie, channeling of E-cursus met healing

Een transmissie-channeling of E-cursus met healing is een helende, multidimensionale energieoverdracht, een gechannelde healing +  kennisoverdracht welke je zelf mee kunt voelen tijdens het beluisteren.

Diamond_earth_grid.jpgTijdens een gechannelde transmissie via een audio opname of tijdens een E-cursus, activeren ons groter Bewustzijn en hogere aansluitingen rechtstreeks ons lichaam, cellen en DNA  zodat we onze oude groeven en de ego-gestuurde patronen verlaten om te worden wie we werkelijk Zijn in ons gevoel van Al-Eenheid, volledig potentieel, levensbestemming en gezondheid. We ontvangen zuiveringen, heling, satsang en inzichten.

Tijdens het beluisteren van een gechannelde transmissie word je voelbaar geopend in je verruimd Bewustzijn en Hart. Hierdoor laten blokkades los en kun je meer ontspanning voelen in je lichaam. Je geest wordt ruim en helder en de verbinding met je hart, buikgevoel, fysiek lichaam en Al-Eenheid versterkt. Iedere transmissie kan je weer een stap verder helpen in het groeien naar je grote en verruimde Zelf zowel als naar je volledig ziels-potentieel en je verlichte staat..


Klik hier om terug te gaan naar de satsang en transmissies opnames