Wat is een transmissie - e-cursus met healing en / of satsang

Wat is satsang

Samenkomst met een (verlichte) leraar (satsanggever) voor eenheidsenergie-overdracht (darshan), een lezing en vraag en antwoord-rondje.

cursusruimte-028.JPGBij elke satsang is, onder de woorden, een sterke helende energieoverdracht voelbaar (Darshan) die je oorspronkelijke essentie, het ware Wezen, activeert voorbij je ego-ik

We leren te midden van (vervelende) werkzaamheden en (lastige) onderlinge gevoelens, vanuit onze oorspronkelijke essentie te functioneren. Aan de hand van dagelijkse praktijkvoorbeelden leren we hoe binnen de eenheid van essentie, onze ziel (groter en mooier "ik", meesterschap) , stemming (boos, blij), innerlijk kind en lichaam (moe, pijn) hun plek kunnen hebben. Hoe we vanuit zijn kunnen functioneren zonder de persoonlijke wil, inzet en mind. De Divine en ons ik/ego zijn dan niet langer gescheiden waardoor we "zijn en doen" vanuit een Thuisgevoel-stilte- rust en onze Goddelijke oorspronkelijke Kern.

Door het beluisteren van een satsang opname ontvang je inzichten over het verschil tussen je ware Zelf en persoonlijk zelf. De situaties die anderen vertellen zijn vaak zeer herkenbaar waardoor je de inzichten die worden gegeven ook direct kunt toepassen op je eigen leven. Een satsang versterkt zelfrealistatie en helpt eigen blokkerende overtuigingen te doorzien. Dit doordat ieder standpunt en ervaring wordt belicht door iemand die verlicht is en vanuit het ware Zelf leeft. 

Wat is een transmissie of E-cursus met healing

Een transmissie of E-cursus met healing is een helende, multidimensionale energieoverdracht, een gechannelde healing met  kennis lessen.

Diamond_earth_grid.jpgOns groter Bewustzijn, hogere aansluitingen en zuiveringen gaan rechtstreeks naar lichaam, cellen en  DNA  zodat we onze oude groeven verlaten en inzichten krijgen om te worden wie we werkelijk Zijn in ons volledig potentieel, levensbestemming en gezondheid.

Tijdens het beluisteren van een transmissie word je geopend in je grotere bewustzijn. Hierdoor laten blokkades los en kun je meer ontspanning voelen in je lichaam. Je geest wordt ruim en helder en de verbinding met je hart en essentie raakt versterkt. Iedere transmissie kan je weer een stap verder helpen middels healing in het groeien naar je grote en veruimde Zelf.


Klik hier om terug te gaan naar de satsang en transmissies opnames