Zielsdeel vroegste kindertijd niet veilig op aarde en bij de ouders

Pasgeboren baby, kristallijn.jpgWereldwijd is de collectieve mannen- en vrouwenwond nu aan het openrijten. Dit werkt uit op relatiegebied, in het fysieke maar ook in het zielskinddeel dat we onderdrukt hadden. Over dat zielsdeel hebben we een ego-karakter heen gebouwd. We zullen de angst, kwetsbaarheid, het alleen voelen nu op een nog diepere wijze tegenkomen en moeten zien te healen. Het voelt alsof ons leven en wijzelf uit elkaar kunnen vallen. Het vertrouwde houvast aan ons ego-ik en onze routine identificatie lossen op! Ook wat we als baby en peuter allemaal hebben gevoeld en ervaren aan zware energie (tussen de ouders) komt in ons leven voorbij om uitgewerkt te worden, nu we kristallijn kwetsbaar worden door het uit elkaar vallen van ons ikje en we ziel en tenslotte ons oorspronkelijke (Goddelijke) Zelf worden. We hebben nu, doordat onze zieleleven meer naar voren komt, meer angst voor onze grofstoffelijke of duale omgeving. Echter onze oude neiging uit baby-peutertijd is nog aanwezig.

 

Ons gekwetste en onveilige kinddeel helen

Terugtrekken, niet kunnen opstaan of spreken voor ons dieperliggende gevoelservaring,
denken dat het aan ons ligt, direct in de verdediging gaan in plaats van overeenstemming te zoeken, liefig doen, ondergronds verzet of agressief reageren zijn op zielsniveau nog nauwelijks overschreven in onze volwassenheid. Zeker niet als we afgewezen of gekwetst worden. Nu mogen we gaan leren daar anders op te reageren als in onze baby-peutertijd zodat ons ware zelf ook in ons eerste en 2de chakra kan wonen en we dieper kunnen aarden met ons licht. Nu gaat het om het Heel maken van de eenheid tussen onze volwassen kracht, inzicht en de puurheid/kwetsbaarheid in onszelf, terwijl we tegelijkertijd in eenheid blijven met onze omgeving. Ook bij het grenzen aangeven of emotie laten blijken.

Zielsdeel van de kindertijd niet veilig op aarde en bij de ouders

Om het leven vanuit je Ziel, verlichting of Godrealisatie te voltooien is het nodig het kristallijnen zielsdeel van je kindertijd opnieuw mee te maken, het eerste koude gevoel opnieuw te ervaren, maar nu vanuit jou als volwassene zodat het slechtoffergevoel en eerste reactiepatroon worden overschreven. Vanuit je kwetsbare Liefdesoorsprong, dus zonder identificatie, ervaar je je gevoelens van destijds. Velen zijn hier nu mee bezig zonder dit te weten. Het is belangrijk dit kristallijnen zielsdeel van je babytijd nu te helen. Pas dan kan het Goddelijke door je buikchakra (emoties, innerlijk kind, relaties) heen geboren worden in jou, je keuzes, gezondheid en in je daden (basischakra). Je emoties zullen dan geen afgescheiden innerlijk kind reacties meer kennen. Je zult puur, naakt, open en kwetsbaar worden, net als de babyziel, maar nu vanuit (goddelijke) Kracht en verbondenheid. Je zult minder egohaakjes, emotionele reacties, terugtrekken of needings hebben aangaande relaties en seksualiteit. Ondanks dat je heel kwetsbaar en open bent, blijf je dan ook onafhankelijke Lichtkracht.
Verlichting

Door coaching en healing daarop, door healers die je op dit veel diepere niveau zijn voorgegaan, zullen niet alleen lastige en pijnlijke situaties zich oplossen maar bereik je ook de staat van verlichting. Van voleldige innerlijke vrede!
Je zult steeds zuiverder en opener worden in denken, gevoel en gedrag. Ook je karakter en patronen rondom geld, macht, autoriteiten en regelgeving laten dan los en maken plaats voor het verlichte ware Zelf die leeft vanuit alle zieledelen (de Pillar of Light), verlichting en Godrealisatie!


Het volledig kwetsbare en kristallijnen zielsdeel van de eerste kinderjaren 

baby, geboorte.jpegDit zit diep weggestopt achter het ontstane karakter dat is gevormd om mee te lopen en om daardoor nooit die enorme shock meer te hoeven voelen van de eerste babyjaren. Die baby die jij was had nog geen beschermende membraam en dacht dat de hele wereld uit engelen bestond, dat alles veilig was. Verwachtte dat er een enorm gevoel van welkom, aanvoelend begrip voor elkaar en vooral, overal en altijd, Liefde zou bestaan. Je was als kind enorm open om die Liefde, die hemel op aarde,  te ontvangen. Je ging er vanuit, je vertrouwde er volkomen op en was niet voorbereid op de koude(re) sfeer.


Ook wat je voelde tussen je ouders was soms bijna onverdraaglijk voor je

Je kinderziel wilde dat je ouders het niet zo moeilijk hadden, elkaar geen zielepijn deden. Het had daar alles voor over om hun problemen te voorkomen. Je was nog één met hun gedachten, hielp hen onbewust, met je hart en paste je steeds meer aan naar wat zij nodig hadden.

Je vergat wie je werkelijk was en bouwde zo je karakter

Je werd één van hen en dacht teleurgesteld in je opgroeiende jaren; “is dit het nou, zoals iedereen leeft en waarom het gaat?” Iets in je diepste kern bleef echter altijd zoeken en beter weten, ook al kreeg je een ego-ik... Nu is het de tijd om karaktertrekken, je ik-oppasser en aangepaste houdingen die uit die ervaringen zijn ontstaan, af te leggen om in die prachtige Goddelijke staat van je ware zelf, gehuld in je oorspronkelijk Liefdeslicht, gerealiseerd, weer verder te gaan!


Voel je dat de tijd komt weer te leven vanuit je Oorsprong?

Vraag een van de Elohim healer/readers wat je volgende stap kan zijn. Zij zijn daarin gespecialiseerd en hebben ervaring! Welke e-learning, workshop of sessie kan je verder helpen ”afpellen” en realiseren?

Bel voor een gratis 5 min. readingsadvies en geef daarbij je wens door. Samen met jou wordt dan afgestemd en gekeken naar jouw volgende ontwikkelingsstappen.

Bel ons op +31 (0)597 541 539.


Workshop 'Opnieuw geboren worden in Wie je werkelijk Bent en je incarnatieplan'

Heb je het gevoel steeds in dezelfde overtuigingen en patronen rond te blijven draaien, wil je het zo graag anders maar weet je niet hoe je hier uit moet stappen?

Oude patronen als (voor)ouder-kindervaringen, angst, onzekerheid, uitstellen, (werk-)verslaving, in het hoofd zitten en verdedigingsmuurtjes, kunnen worden opgelost tijdens deze workshop. Je haalt op Wie je Bent en wat je komt doen op aarde!

Elk jaar weer, laat deze succesvolle, nieuwe geboorte-workshop bij iedereen enorme doorbraken zien naar Vrijheid, geluk en Jezelf zijn. Vele honderden mensen volgden de workshop al.

Boek nu deze transformerende workshop


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin