Meer klanten en omzet nodig in je praktijk of bedrijf?

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

man aan het werk, ondernemer, eigen bedrijf.jpgMeer klanten en omzet nodig in je praktijk of bedrijf?
Ben je een healer, alternatief therapeut, spirituele coach?
Loopt je praktijk niet zodanig dat je er goed van kunt leven?
Raakt jouw agenda nooit vol, terwijl je zoveel moois te bieden hebt aan klanten?
Vraag je jezelf af waarom dat is en wil je dat veranderen?

Ik zie veel healers en therapeuten steeds dezelfde “fouten” maken en onbewust in dezelfde valkuilen terecht komen.

Vanuit mijn jarenlange eigen praktijkervaring en bedrijfsleiding zou ik hen zoveel kunnen adviseren. Zelf heb ik een zeer bloeiend spiritueel bedrijf vanaf 1989. Waaronder ook een therapeutische praktijkvoering. Ik heb al die jaren verschillende teamleden waaronder healers, in dienst of als ZZP-er werkzaam gehad. En nog steeds. Om mijn valkuilen en ervaring op het gebied van ondernemerschap te delen en over te dragen organiseer ik een opleiding bestaande uit 2 weekenden en gedurende 6 maand 1x p.m. een half uur coaching.
Tenslotte wil elke therapeut een bloeiende praktijk of organisatie en dat kan ook!!


E. kon zijn oude administratieve beroep niet langer volhouden

Na zijn opleiding als healer en coach had hij enorm zijn best gedaan om een eigen identiteit aan zijn visitekaartjes en flyers mee te geven. Drie maanden werkte hij met verfijnde precisie achter de schermen, aan het lanceren van zijn therapeutische praktijk. Hij overwon zijn bescheidenheid en onzekerheid en bezorgde, vol vertrouwen, zijn prachtige flyers waarin hij de buurt wijst op zijn consulten.  Toch leverde het al met al niet veel op. Nu wordt hij heen en weer geslingerd tussen moed, opnieuw vertrouwen, gevolgd door wanhoop.
Wat E niet weet is dat hij wel op koers zit maar dat hij zijn ware missie en doelgroep nog niet kent en dus niet kan aangaan. Deze hoogste missie en brandpuntverschuiving naar het ware Pillar of Light-Zelf, zal eerst in hemzelf voorbereid moeten worden om het daarna met steun van de Bovenwereld en vanuit het ware Zelf, in zijn praktijk te brengen!

I en G hebben ieder al een jaar een eigen praktijk maar het stroomt niet genoeg. Alles is goed voor elkaar, de praktijkruimte, site en visitekaartjes…

Ze denken dat het aan de crisis ligt en deels zal dat wel kloppen. Toch voelen ze ieder dat er meer aan de hand is. Ook al weten ze niet wat.  Wel dat ze zelf innerlijk door willen groeien. Samen met andere therapeuten hebben ze een groepje opgezet waarbij ze elkaar coachen en  healen .
Ze hebben heel wat hart, kennis en healingskwaliteiten in huis om hun klanten goed te begeleiden bij innerlijk kind werk, de psychologie van zelfrealisatie en op het gebied van relaties. Relatie- en innerlijk kindvragen komen dan ook wel, maar niet genoeg om van te leven. Het valt hun op dat sommigen anderen wel een goed stromende praktijk hebben ondanks de crisis. Waaraan ligt dat, zo vragen ze zich af … Ze kijken zoveel mogelijk de kunst af, nemen site-teksten over, kopiëren hier en daar, volgen op verschillende plaatsen cursussen en denken erover om toch maar een baan erbij te zoeken… 


Wil je je eigen praktijk of bedrijf laten bloeien en groeien?

Kom dan naar mijn 2 weekend workshops  waar ik je readings en tools zal geven om vanuit je hoogste missie, therapeutische vaardigheden en je ware Zelf als Pillar of Light, in je bedrijfsvoering te (blijven) staan. Zoals je tijdens het geven van je consulten als “kanaal” kunt werken zo kun je ook in je ondernemerschap  één worden (en blijven) met de Bovenwereld die je hoogste missie zal bekrachtigen. Mijn begeleiding en de aangereikte tools zullen je de noodzakelijke kosmische steun en de nieuwetijds flow of toestroom, brengen.  Gedurende een half jaar is er 1x p.m. een persoonlijke tel reading en coaching met mij van 30 min. nodig om dit proces goed te begeleiden.

Dubbel en dwars terug verdienen!

Velen denken dat ze er na een opleiding wel zijn en denken het verder wel zelf te kunnen rooien. Toch is juist een investering in praktische bedrijfsvoering versus jezelf, hetgeen wat nodig is om door te breken. Deze investering in jezelf en je praktijk/bedrijf is niet alleen aftrekbaar  maar zal zich ook dubbel en dwars  kunnen terug verdienen!


Zie: Opleiding bedrijfsreading en coaching . Breng je praktijk tot bloei!


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin