Meer info over Elohim workshops en opleiding

 

13 dimensionale Elohim opleidingen en (E-) workshops

Elohim opleidingen, e-cursussen, verblijf en workshops brengen nooit platte kennis maar dragen alle 13 dimensies in zich. Ze brengen healings- en transformatiekrachten mee voor je lichaam, ziel, geest en ware zelf.

Kosmisch Mens en Meester worden

De hogere dimensies (ook van de (gechannelde) helende Elohim producten) helpen je een kosmisch Mens en Meester te worden, die communiceert en functioneert in eenheid met de Bovenwereld en Moeder Natuur. Die “kanaal” is en heldere Gaven, geneeskracht en verruimd bewustzijn wil ontwikkelen en leren toepassen. De mens die op diepgaande, bezielde wijze leert omgaan met tincturen, edelstenen, relaties, gedrag en werk verkrijgt inzicht, liefde, scheppingskracht en geneeskracht tot in de hoogste geestelijke zowel als fysieke dimensies  en ontwikkelt het volledig potentieel. De Elohim Krachtplaats, het Elohim Centre, de satsangs en workshops helpen de nieuwetijds mens voorbij de ego-ik-ruis te Ontwaken in het Ware Zelf van de Goddelijke Vonk en een wij-maatschappij te vormen.

 

_______________________________________________________________________________________

Waarom bij het Elohim Centre op de Krachtplaats?

Naast de uitstekende docentkwaliteiten, jarenlange ervaring en goede kennisoverdracht van docente Joke ElZiam Nootebos, levert de Elohim Krachtplaats nog een extra toegevoegde waarde. Op de Elohim Krachtplaats en in de Helende Tuinen ervaar je reeds een stukje nieuwe Aarde en ontvouwen je ziel en Goddelijke essentie zich. De sluiers tussen dimensies zijn er dunner en je voelt de nieuwetijdsgeest. De sfeer opent je levensbestemming, je grote hart en multidimensionaliteit. Het Eenheidsbewustzijn, de krachten om je volledig potentieel, zelfrealisatie en je kristallijnen zelf te openen en kanaal te worden voor de Bovenwereld, zijn in het terrein van de Elohim Krachtplaats geankerd, hetgeen uniek in de wereld is. Daardoor kunnen vanzelf onbewuste egopatronen en/of sluimerende ziektepatronen en kleine zelf houdingen, getransformeerd worden. Zelfrealisatie en je ware Zelf, worden wakker tijdens verblijf en studie.

 


 

Op de Elohim Krachtplaats staat je ziel en bezieling meer open, voel je je innerlijk veilig en dieper geaard, kun je meer voelen en krijg je gemakkelijker diepere inzichten en toegang tot het Ontwakingsproces, dan in je eigen omgeving/matrix. Gaande weg zal zich dat ook thuis na je bezoeken en lessen, verdiepen.

 


 

Gaven openen zich op de Elohim Krachtplaats

Tijdens de workshops en transmissies op de Krachtplaats openen bepaalde begaafdheden en kwaliteiten die behoren tot je hoger Licht en ware zelf, vanzelf. Denk aan heldere intuïtie, helderweten, geneeskracht, heldervoelendheid en samenwerking met de natuur(lijke middelen) en engelenwereld. Ook de natuur opent zich op de Elohim krachtplaats in al haar schoonheid, bezieling en dimensies. De Krachtplaats en Helende Tuinen (die je kosteloos tijdens je verblijf kunt bezoeken) ondersteunen je diepgang, blijheid, stralendheid, tools en levensbestemming.

 

De energie (Sekinah) die omhoog komt uit de aarde van de Krachtplaats

Des te meer je ziel en licht zich, door workshops op de Krachtplaats, gaandeweg in je dagelijks leven uitdrukken, des te meer openen de hogere sferen, de Spirits en genezende krachten van de natuur, je Essentie, innerlijk kind, heldere intuïtie, gedrag, gezondheid en helend werk. Je innerlijke ontwikkeling zal zich tijdens iedere Elohim-workshop en transmissie verder verdiepen naar zelfrealisatie en je vakkennis zal bijzonder worden, mede door alle oefeningen! De energie (Sekinah) die omhoog komt uit de aarde van de Krachtplaats en de zelfrealisatie tuinen, brengen ultieme veiligheid, geborgenheid en liefde in je cellen waardoor je je als vanzelf verder durft te openen. 

 

De natuur spreekt bij het Elohim Centre door alle zintuigen

Leer de stralen, lijnen en het onmetelijke zachte Liefdeslicht kennen dat komt uit het Moeder Aarde-Lichaam van de Krachtplaats. Een universeel Liefdeslicht dat ook jij steeds meer zelf zult gaan worden tijdens verblijf en workshops. Het opent je eigen Ware Natuur. Daarin ben je gelukkig en ervaar je de eenheid met oneindig Bewustzijn-Liefde / je ware Zelf.

 

Liefde voor de natuur

Je zult merken hoe je aura steeds groter wordt, open staat, zo gauw je hart en ziel contact maken met de Elohim-natuur en hoe ook de natuur zelf hierop weer reageert. Er is geen afgescheidenheid, alleen maar verbondenheid. Je eigen natuurlijke omgeving harmoniseert en je innerlijk Wezen wordt steeds meer één met alles. De opleidingen, consulten en workshops brengen je nog dichter bij de Bron in jezelf.

 

Van hoofd naar buik, subtiel leren invoelen door de Kristallijnen Krachtplaats energie

Je ontwikkelt je geleidelijk aan van hoofd naar buik. Je blijft beter in je eigen kern, krijgt een diepere aarding, hogere aansluitingen en meer kennis, inzicht, overzicht en Gaven. Je leert meer invoelen en  aanvoelen zonder dat het je belast. Tot in het meest subtiele en kristallijnen niveau leer je leven en communiceren door de bijzondere kristallijnen energie van de Elohim Krachtplaats. De wereld wordt mooier. Jij wordt mooier! Maar ook komt je oude, lagere, kleine of schaduw zelf omhoog in de Eenheids sfeer van de Krachtplaats zodat jij het los kunt laten in vertrouwen.

 

Meer informatie

Wanneer instappen?

Elke 1-2 maanden kun je instappen. Je kunt je direct opgeven voor de gehele beroepsopleiding, maar je kunt de workshops ook los volgen. De meeste workshops zijn in of rond het weekend. Bijna alle workshops komen slechts 1 maal per jaar terug, houd de workshopagenda dus goed in de gaten.

Praktische informatie en kwaliteitsnorm

Workshopkorting & belasting teruggave

Bij het afnemen van meerdere workshops is er een mogelijkheid tot korting. Dit kan wel tot meer dan € 1000,- schelen.

Klik hier voor meer informatie

Reviews van studenten

Mijn leven is krachtiger geworden, ik voel me meer verbonden, blijer, gevulder, vitaler, kan  sneller binnensluipende oude patronen ondervangen en voel me veel minder onderuitgehaald als het wel even gebeurd, herstel ik mij veel sneller.

Het zijn vooral de channelings die me diep raken, me een warm, rustig, gelukkig gevoel geven door heel mijn lichaam....

Lees hier verder, ook voor meer feedbacks

Werken op de nieuwe flow....

De FLOW vergt een belichaamde bewustwording van het ware Zelf en werkelijke Eenheid. Deze ontwikkeling wordt meegenomen tijdens elke Elohim (beroeps)opleiding. Het ware Zelf en de staat van Eenheid worden in de Elohim workshops geactiveerd in gedrag, werk, materie en in de omgaan met de omgeving. Alleen vanuit het ware zelf, eenheid, kom je in deze tijd nog verder... Hier liggen ook de oplossingen en aansluitingen voor het nieuwe organisatie-, zorg- en educatie leven. Naast de Elohim opleidng en workshops is individuele, aanvullende opmaat coaching mogelijk. Het Elohim Centre is sterk gericht op nieuwetijds opleidingen, coaching, praktijk- en organisatievoering. Er wordt niet gewerkt met jaargroepen maar volgens een doorlopend rad van insteek waardoor je elke 2 maanden kunt instappen. De jaaragenda wordt 18-24 maanden vooruit gemaakt. Soms wordt er in de loop van een studiejaar een opleiding, workshop(s), opleidingsmodule aangepast aan de nieuwetijdsflow waardoor prijs en inhoud tijdens het studiejaar enigzins kunnen afwijken. Zie daarvoor de workshopagenda voor de laatste updates.

Overlapping tussen de opleiding

Als je 1 opleiding hebt gevolgd dan heb je al overlappende workshops gedaan voor andere opleidingen. De overlappende workshops zijn daarmee al een aardige hoeveelheid bouwstenen voor een andere Elohim opleiding. Vaak kun je met slechts een paar andere workshops een 2e of 3e gediplomeerde Elohim opleiding kunt afronden.

In onderstaand overzichtsschema zie je de overlapping voor 3 van onze meest bekende opleidingen.

Klik hier voor het overzichtsschema

 

 

 


 

Nieuwe tijdsgeest, kwaliteit opleiding en vrijwilliger

De grote lijnen van de inhoud van workshops en de (beroeps)opleiding liggen vast. De verdere invulling gebeurt in het moment - onder kosmische begeleiding. Dit is een grote meerwaarde doordat het precies aansluit bij de dingen die nu in jouw leven spelen. Naast alle inhoudelijke kennis, healing en transmissies, is er ruimte voor persoonlijke vragen en begeleiding. Visionair en docente Joke ElZiam Nootebos is altijd een pionier geweest voor de nieuwe Aarde en samenleving en trekt met haar ervaring en team veel mensen aan die daaraan ook dienstbaar (willen) zijn. De opleiding is een gelevelde, multidimensionale en holistische opleiding om je vaardigheden niet alleen voor anderen in te zetten, maar ook om jezelf tegelijkertijd verder te openen en ontwikkelen, ondanks dat je al heel veel "gedaan hebt"! Je zult zien bij Elohim leren is in je grote Zelf en ware natuur investeren!