Passie, gemak, genieten, zin van het bestaan!

innerlijk kind.jpegAardse blijheid, drive, passie en genieten komen en gaan altijd. Zorgen, stemmingen, zinloosheid van het bestaan, boosheid en neerslachtigheid komen daarvoor soms in de plaats. Toch bestaat er een geluk dat nooit verdwijnt;


Universele blijheid, geluk, zorgeloosheid, lichtvoetigheid en passie kunnen alleen in situaties iets meer op de achtergrond staan, maar blijven voortdurend voelbaar innerlijk aanwezig bij volledige zelfrealisatie. Het is geluk dat verbonden is aan het eeuwige, je kristallijnen Wezen, de Stralende in jezelf. Dit kun je in 1-2 intensieve jaren zelfonderzoek en stage of meewerk-participatie realiseren bij het Elohim Centre.

Zo gauw je ontwikkeling zover is dat je niet meer voortdurend in je mind en controle zit en geen ik-identificatie meer voedt, word je niets anders dan het universele, de essentie in jezelf en ervaar je het geluk dat nooit verdwijnt. Dan ben je veel meer in het hier en nu en richt je je meer op het halfvolle dan half lege glas. Dan ben je zorgeloosheid en voel je gemak; je kundalini en je aura stromen. Altijd. Omdat je niet vanuit afgescheidenheid, je eigen "ik" of dualiteit zult resoneren op je omgeving, zullen alle goede Stroming en toeval jouw kant op komen en ben je een open ruimte voor anderen. Ook zullen de natuur, de planten, dieren, kristallen en de spirits daarvan, in eenheid op je reageren. De meeste mensen ook, maar ook zul je mensen tegen komen die niet tegen zoveel joy, gemak, licht en levensvreugde kunnen en zich afwenden of zelfs kunnen afzetten hiertegen.

 

Wat vraagt het
Het vraagt in je ontwikkeling een voortdurende aansluiting met de Bovenwereld en een geopende Bewustzijn en kruinchakra zonder dat het grofstoffelijke, aardse, daadkracht, innerlijk kind, emotionele of kwetsbare buikleven worden verloochend. Daardoor, door zelfwerk, Elohim zelfrealisatie coaching en de Elohim Krachtplaats-energie zal de ik-identificatie versneld oplossen wat zal leiden tot een voortdurend helder Aanwezig, aandachtig zijn en een gelukservaring door Al-verbondenheid.  

 

Passie
Persoonlijke passie voor je werk of voor iemand verdwijnt vroeg of laat als het niet samengaat met je essentie. Universele passie ontstaat wanneer het Geestelijke in je en het onvoorwaardelijke Hart, voorgoed samenwerken met je menselijk gevoel. Er zal dan altijd sprake zijn v.e. win-win-win situatie met je omgeving.


Wat kan je helpen
In het Elohim Centre is deze stralende en zelfrealisatie-energie volop aanwezig in de sfeer waardoor het passief overgaat op jou tijdens een langere opleiding en/of stage, meewerkend participeren en leren zelfrealisatiecoaching. 


1) Verblijf, bezoekerstuinen en workshops.


2) De Beroepsopleiding Healer Reader Coach "Volledig potentieel, zelfrealisatie"
Dit opent je kruin, hogere "aansluitingen", je inspiratie. Licht stroomt dan beter door al je systemen, stemmingen, gedachten en fysieke body, waardoor gezondheid, positieve gevoelens en vitailiteit groeien.  

 
3) Ook persoonlijke healing sessies kunnen je helpen, openen en je aansluiten op je hoogste Licht.
Volledige zelfrealisatie, tot in de onderste chakra's, voltooien het naar de hoogste, permanente  vorm, de blijheid van het leven en de zingeving van het bestaan.

 

Contact
T: +31 (00 597 541539


 

Vragen en tips

1) Wil je de egoloze weg naar verlichting en Godrealisatie bewandelen en inzicht en healing krijgen bij je volgende stappen? Boek dan een Reconnection healing met Gaia, je Oorsprong en het Christusbewustzijn/Eenheidshart. T: +31 (0) 597 541 539 E: info@elohim-centre.org

2) Bezoek de Elohim Krachtplaats, de zelfrealisatie tuinen en het Lemurisch bos waar je de codes op kunt halen voor deze multidimensionale ontwikkelingsweg naar Overgave en Godrealisatie.

3) Luister de E-learning opnames voor thuis en volg regelmatig de online groepshealingen die je helpen om in de energie van je ware Zelf te blijven.

4) Als je de bio tincturen set van de krachttuinen in je huis neergezet, til je je huis (prakijk) op voorbij de ik-ruis en helpt het je naar Godrealisatie en Overgave. Je kunt de tincturen intuïtief ook innemen. De tincturen zijn ook los verkrijgbaar, niet alleen als set.

 


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin