Hoe de Krachtplaats kan helpen bij het permanent worden van je ware Zelf en Al-Eenheid

Nieuwe site foto campingDit vallen in eenheid, het worden van het ware Zelf  is het realisatie- of verlichtingsproces
Dat proces wordt versterkt door de multidimensionale Elohim Eenheids Krachtplaats
Op de Elohim Krachtplaats zijn alle blueprints die nodig zijn voor de hele ontwikkelingsweg van de nieuwe mens en aarde, geankerd.  

Voor wie de stuwing om te worden Wie je Bent, groter wordt
 De groene Elohim Krachtplaats wordt voelbaar gesteund door de Kosmische Intelligentie, engelen- en natuurdeva's en kent een 0-zone waardoor je ik-mind-persoonlijkheid vanzelf rustiger, ruimer, blijer, transparanter en meer één met heel je Wezen en de omgeving wordt. Je wordt er ontvankelijk, heel je organisme opent zich en de verschillen tussen binnen- en buitenwereld verdwijnen. Je realiseert je ten diepste Wie je eigenlijk Bent: niet de “ik” maar de Eenheid met Al(les) Je ware zelf wortelt dieper in je lichaam tijdens een langer verblijf op de Elohim Krachtplaats!

Deze staat geeft een ongekend heerlijk gevoel, voelt vertrouwt en verandert je voorgoed. Je hebt een grote kans in het ware Zelf en Al-Eenheid te blijven d.m.v. een langer verblijf bij het Elohim Centre om de energie in je cellen gaat zitten waardoor je het wordt.

 

Je kunt als betalende gast in onze accommodaties of op de minicamping een poos verblijven of als stagiaire/meewerkend participant met full time verblijfs mogelijkheid komen.
Bijzondere optie: de 4 of 8 daagse stilte-retreat, natuur retreat, in de helende tuinen. Blokhut pegasus bijna klaar.jpg

Op de camping of het vakantiehuis Pegasus!


Wil je jeZelf, de rust, stilte en natuur-éénheid vinden
Wil je jeZelf, de rust, stilte en éénheid vinden neem dan contact met ons op. 
Met onze verhuurmogelijkheden op de Krachtplaats  hopen we vele mensen meer kans te geven in het worden van "Wie we Werkelijk zijn"; de Eenheid met de Bron en de natuur die je uiteindelijk ook zult belichamen in het dagelijks leven van de ware Natuur.

Contact


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin