Wie zijn de Elohim Master Healer-Reader-Coaches

 

De Elohim Master Healer-Reader-Coaches belichamen multidimensionale zelfrealisatie en non-dualiteit. Zij hebben hiervoor een jarenlange interne opleiding gehad, en zijn daardoor in staat op vele lagen van diepgang tegelijk te werken. Dat maakt dat ze zoveel bereiken met de sessies.

Therapeuten, healers, coaches, spirituele leraren en leidinggevenden die hulpvragen hebben kloppen regelmatig bij de Elohim praktijk aan voor de kernachtige kracht en diepgang aan advies, healing en begeleiding. 

Sommigen van de healers werken op afstand zowel als live en spreken ook Engels.

 


Marlisa Hof

Marlisa 2017-klein.jpgIn mijn healing-reading sessies voor jou stem ik me af op alle hoge en aardse dimensies van je persoonlijkheid, ziel en Goddelijke essentie. Je wordt geopend en verbonden met je hoger Bewustzijn, zieledelen, oorspronkelijkheid en diep geankerd in je basis- en tweede chakra. Ik ga direct naar de kern en je ontvangt praktische en heldere informatie voor jouw ontwikkelingsweg en vragen. Trauma’s, onzekerheid, onveiligheid en karmisch weefsel laten tijdens mijn sessies voelbaar los uit je, cellen, DNA en genen. Als je zover bent gaat dit zelfs tot aan je Oorsprong. Integratie tussen het mannelijke en vrouwelijke en je vele incarnatielijnen vindt plaats, waardoor je meer heelheid, balans en eenheid in je lichaam, gevoel en psyche gaat ervaren.

Ik coach ook bij je ontwakingsproces, de schoonheid van je kristallijnen ware Zelf en intuïtieve gevoeligheid.  Ik begeleid tevens hooggevoelige volwassenen en kinderen die niet kunnen aansluiten bij het oude aarde systeem. Ook geef ik ouders tips hoe ze hun (nieuwetijds) kind kunnen ondersteunen.
Ik hoor terug van cliënten dat mijn sessies to the point zijn en krachtige resultaten opleveren.

 

Reading and healing in English is available on request.

 


Willeke Ananda Jansen

Willeke 2017-klein.jpg [1]Als professionele satsanggever en docente kan ik je begeleiden bij "Ontwaken, Verlichting en de Inwijdingsweg naar Godrealisatie".

In de workshops en essentiehealing sessies word je verbonden met je multidimensionale zielendelen en de diepe, warme éénheidsverbinding met de Gouden Moeder Aarde, de Oermoeder en de Bron.

Vele Lichtwezens, Elohims, Engelen, Aartsengelen, Divine Beings, Merlin, Pan e.a. Natuurspirits openen je heelheid, zachtheid, een eenheidsliefdesveld, creatiekracht en je hart met liefde en respect voor jezelf. Goddelijke Scheppingskrachten activeren je cellen en DNA met de hulp van Hemelse en Aardse Drakenkrachten, de 4 Windrichtingen, de 5 Elementen, de Natuurspirits en de Wezens van Kristallen. In deze Pure Energie word je bevrijd van oude beklemmende verbindingen, karmische banden en knopen en innerlijk kind patronen. Herhalingslussen, relationele en fysieke problemen, negatieve astrale beïnvloedingen en programmaknoppen, zowel als die van je zielengroep, worden, waar mogelijk, tot aan hun oorsprong getransmuteerd en met Eenheids-Liefdeslicht opgevuld. Dit brengt een grote Doorbraak, activeert je levensrichting, Ontwakingsproces en de Gouden Reconnectie met je Ware Oorsprong en het leven vanuit je buikgevoel.

 

Reading and healing in English is available on request.

 


Luuc van Vuuren

Luuc 2019 klein.jpgGekomen voor de nieuwe tijd help ik, vanuit mijn eigen helderheid en Hart, graag volwassenen en nieuwetijdskinderen anders om te gaan met situatie(s) en de levenskoers. Vanuit het aardse plan ziet alles er anders uit dan vanuit je ziel en het hoger bewustzijn. Tijdens een consult stem ik me af op jouw essentie en zielsbestemming. Moeilijkheden en twijfels kaart ik aan en laat je hierin de groeistappen zien. Vanuit non-dualiteit geef ik je coaching, praktische tips en adviezen mee. Wil jij ook leven vanuit non-dualiteit, hooggevoeligheid en je ziel? Wil je heldere adviezen over groeistappen en vraagstukken? Dan zie ik je graag.

Naast dat ik ervaren Elohim Master Healer-Reader ben, ben ik ook satsanggever. Als professionele satsanggever kan ik je ook begeleiden bij "Ontwaken, Verlichting en de Inwijdingsweg naar Godrealisatie".

 

Reading, healing and coaching in English is available.

 


Ingrid EerkensIngrid 2018.jpg

In afstemming met de Bron werken engelen, lichtmeesters, natuurspirits en Gaia door mij heen. Je ontvangt inzicht en heling op de lagen van je persoonlijkheid, ziel en essentie. Door mijn eigen ontwikkeling op het pad van zelfrealisatie weet ik hoe het is om de stap te zetten om een dieper innerlijk weten te volgen waardoor ik jou hier ook in kan begeleiden.

Tijdens een consult met mij kun je je (levens)vraag of situatie inbrengen en ontvang je inzicht of healing en tips hoe nu verder. Meer Liefde, een diepere aarding en Bewustzijn ontstaan in jou. Je voelt je na afloop vaak blijer, lichter en ervaart meer rust en veiligheid.

 

Reading and healing in English is available on request.

 


Yvonne Pelerine Pancras12050-Yvonne 2019.jpg

Als healer-reader stem ik mij af op jouw essentie om bewustzijn en inzichten mee te geven. Ik help je herinneren wie je Bent in al je kwaliteiten en Gaven. Zachtheid, speelsheid, wijsheid, hoger licht en natuur spirits stromen als vanzelf door mij heen waarmee al jouw gevoelslagen veiligheid en bedding krijgen. Je gaat meer open en komt met vreugde in het leven te staan. Het leven wordt een spel en je leert te dansen met wat zich aandient in je leven. Heb je vragen over je ontwikkeling, stagnaties en zelfrealisatie? Dan kun je heel goed bij mij terecht. Graag help ik je de stroom in je leven weer te vinden en dat je je beseft wie je Bent!

 


Reading and healing in English is available on request.

 


René de Quastenit

René 2019.jpgEssentieel op het pad van zelfrealisatie naar inzicht, groei en ontwikkeling is gaan ervaren wie het ikwezen in jou is. Ervaren dat je meer bent dan je ego of ‘persoonlijkheid’ en groeien naar een verbinding op alle lagen. Buik, hart en hoofd verbinden in eenheid en uiteindelijk dat worden wat je in feite altijd al geweest bent, je Zelf.

Door middel van coaching gesprekken en als satsanggever begeleid en ondersteun ik jou in je zoektocht naar je ware Zelf. Je leert uit te zoomen op ikzelf, te ontdekken wie je bent, wat je gevoelslagen zijn en hoe de ‘persoonlijkheid’ werkt. Door dieper in te gaan op je eigen vraagstukken en praktische levenssituaties worden de adviezen persoonlijk en toepasbaar zodat je dit in je eigen omgeving kunt gaan oefenen en inzetten om zo je ware Zelf te worden.

Door deze praktische zaken krijg je inzicht op onbewuste patronen, leer je de spiegels herkennen in je buitenwereld en ga je op een bewuste wijze je leerstukken aan. Je wordt krachtiger in je houding, gaat voor jezelf staan en leert hoe je vanuit de Goddelijke Kracht en ware Zelf op praktische wijze kunt functioneren.

Ben je bereid om de zoektocht naar jezelf te gaan ervaren en wil je het proces van ontwaken aangaan dan zie ik je graag voor een gesprek.

 

Coaching in English is available on request.