Feedback "Pleiadische healers helen duidelijk voelbaar onze rug, seksualiteit en chakra’s"

"Ik voelde tranen naar boven komen. Ik voelde mijn derde oog en mijn slapen. Ik voelde tinteling in mijn benen. Ik begon erg te gapen en ontladen.

Afgelopen weken heb ik een aantal persoonlijke sessies gedaan bij jullie en ik gaf daarin aan dat ik merkte dat er wat bij mijn hersenen gebeurde. Ik had het idee dat er verschillende, niet gebruikte delen, in gebruik worden genomen. Ik vond het fijn om de uitleg hierover te horen. Dat komt overeen, weliswaar in ander bewoordingen, met wat ik de afgelopen weken heb ervaren en nog steeds doe. Vandaag heb ik het ook ervaren toen ik een wandeling in het park aan het maken was. Verder roept het bij mij een gevoel/weten van herkenning op."

Met vriendelijke groet, Hanneke Stam

 

"Op het moment van de transmissie zelf voelde het alsof mijn lichaamspantser werd afgebroken. Ook werd mijn rug, nek en hoofd helemaal uitgelijnd. Letterlijk ruggengraat gekregen. Er kwam ook veel warmte bij die zich vooral verzamelde in het 3e chakra. Dat bleef ook zo in de dagen erna. Alsof daar een kerncentrale was geïnstalleerd. Ik voelde me voortdurend uitgenodigd in een diepe staat van ontspanning en zijn. Het is een soort intimiteit met het eigen zijn zonder afstand of afscheiding. Een uitnodiging om daarin te rusten."

Hartengroet, Jan

 


Naar aanleiding van de online channeling reageren de deelnemers direct met dankbare berichtjes: Ik voel me fantastisch, de enorme rust die ik nu voel, mijn bekkengebied voelt helemaal vrij en open nu, mijn rugpijn is weg, mijn voorhoofdchakra voelt open en alles schijnt in het licht, mijn hart voelt zo krachtig en helemaal bevrijd! Ik voel dat mijn seksualiteit nu echter kan stromen en ik zelfverzekerder ben over mezelf. Allemaal verschillende mensen met verschillende ervaringen.

 

"Ik wil mijn feedback met jullie delen van de channeling, die zó intens en diepgaand was.. soms is het niet in woorden te vatten, maar was het zo intens echt..Zó voelbaar heb ik de Pleiadiers bezig gevoeld in mijn hoofd en gezicht en zag nadat ze klaar waren, dat Eeuwige, vredige veld van stilte..één veld van Zijn, zonder gedachten. En er welde een intens liefdesgevoel in mij op, toen Joke sprak over verbinding met moeder Aarde, ze is zo aanwezig.

Toen de healing en zuivering ingezet werd, persoonlijk maar ook collectief en de overkoepelende ziel vd dieren, ging dit zó diep...  Vanuit mijn lichaam ontstond er een soort kramp, die diep vanuit de kern naar boven kwam en mij in grote golven, denkbeeldig liet braken.
In slowmotion, golfde het verdriet en de ellende, die moeder Aarde opgeslagen had, eruit... en denkbeeldig moest ik intens schreeuwen zonder geluid, de geluiden van angst en ellende van zovelen.

Ik heb zo gevoeld hoe de angsten konden zijn, zoveel leed wat opgeslagen was dat de aarde doordrenkt had..En het golfde maar door....en toen kwam het langzaam tot bedaren en was het zó stil..Vrede, innige kalmte en Zijn. Een enorme diepe opkomende Goddelijke mannelijke kracht, kwam omhoog en stuwde door mijn lichaam heen...wat een power is dat! Wat een diepgaande healing op de organen, zo krachtig, maar zo zacht..

Na afloop, was het intens stil en Vredig of er niets in beroering was geweest..wat ik al zei, soms niet te verwoorden dit alles. Joke, een enorm dank je wel!"

 Bewustzijn verhogen, hersenen.jpgKlik hieronder om naar de online channeling, healing te gaan;
"Pleiadische healers helen duidelijk voelbaar onze rug, seksualiteit en chakra’s"