Persoonlijk of collectief gevoel van chaos, schaduwgedachten, stemmingen, vermoeidheid?

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

onbegrip.jpgWe horen van steeds meer klanten dat er zoveel schaduwgedachten en gevoelens in hen omhoog komen. Het lijkt oncontroleerbaar en niet gewoon. Boosheid, verdriet, hoofdpijn, moe, zwaarmoedig, misselijk, donkere sferen, enorm veel gedachten, verward en overprikkeld zijn, voeren de boventoon. De klant denkt dat het aan zichzelf ligt, maar dat is maar deels waar. Het is voornamelijk de duale geschiedenis van de Aarde. Astrale velden van pijn, miskenning, relatieverdriet, onmacht, lust, verslaving, in te korten geloven, trauma's, verkrachtingen en oorlogsgeweld komen als grauwe, karmische, soms demonische,  energiewolken uit de Aarde omhoog om voorgoed op te lossen! Mensen, dieren en planten worden daardoor beïnvloed in stemming, psyche, denken, gedrag en vitaliteit.

Het haakt in op onze overeenkomstige, eigen ongeheelde, duale geschiedenis dat opgeslagen ligt in onze cellen, DNA en (voorouder-) genen. We voelen ons zwaar, down of moe als  eeuwenlange inzet, strijd, pijn, karmische en duale gevoelens loskomen om te transformeren uit onze eigen cellen. De hele mensheid moet hier nog doorheen. Het kan dus wel enkele jaren duren voordat de collectieve astrale velden lichter worden!


Lees meer

Des te groter het bewustzijn, des te groter de zwaarte

Aanvankelijk reiken we in onze ontwikkeling op bijzonder momenten uit naar de hogere sferen maar gaan vervolgens door met het gewone leven vanuit onze mind, wil en inzet (3-4D). Tijdens verdergaande ontwikkeling worden onze hogere zielelichamen geïntegreerd in onze persoonlijkheid waardoor onze mind, inzichten, hart en gedrag gaan veranderen in dat van onze grotere ziel en Pillar of Light (5-9D). Meer openheid, kwetsbaarheid, heldere gaven en bezield leven ontstaan.

 dna-1903318_640.jpg12 Strengen DNA en Meesterschap worden actief, vermoeidheid en zwaarte nemen toe

Als onze heldere en subtiele gaven, verbindingen met engelen en bovenwereld, met Gaia en natuurwezens, permanent ankeren in ons gedrag, denkwijze en lichaam, zuiveren DNA strengen (12) zich steeds diepgaander. Als tenslotte steeds meer zielelichamen en onze Goddelijke essentie ankeren in gedrag, de diverse chakra's, en ook het lichaam, beginnen onze cellen, de genen en het DNA grotere velden van onze oude geschiedenis aan duale informatie los te laten. Meer dan alleen op persoonlijk niveau spelen onze stemmingen en vermoeidheid zich dan ook af.

Des te meer hogere dimensies en bewustzijn er in ons lichaam (bloed, organen, botten, zenuwen, enz) ankeren, des te collectiever transformeren we de oude geschiedenis. Dus ook de geschiedenis van alle levens met bijbehorende gevoelens en karma van geheel onze zielengroep en voorouders. Ook het leed dat we individueel en als volk de natuur en sterrenvolkeren aangedaan hebben. Zo resoneren we op de collectieve geschiedenis van de mensheid in het loslaten. Immers we hebben in zovele levens duaal geleefd in zoveel zielengroepen, landen en tijdperiodes. Het goede bericht is dat dit nu voorgoed loslaat omdat de nieuwe Mens en Aarde aan het ontstaan zijn!


Ondersteuning voor thuis

Met het ondersteunend "Elohim DNA Healing set van kleine zelf naar Ware Zelf" dat op al deze dimensies werkzaam is, kun je verder en wordt het makkelijker. Gun jezelf dat als voorloper!
Ook een gratis product of workshop advies op readingsniveau (telefonisch) is mogelijk.

Contact en route

T: +31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org

Klik hier voor openingstijden, route en vakanties


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin