Gratis: Onzekerheid, Psychische toestanden, entiteiten en angstaanvallen

Geschatte leestijd: 2 min - Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

hemel.jpgOnzekerheid, psychische toestanden, entiteiten en angstaanvallen

De Aarde heeft haar uitlijning met het Galactisch centrum bereikt waardoor ze haar hogere energie nu steeds dieper ankert. Een nieuwe Aarde en tijd ziet Licht. Er is duidelijk beweging! Geld, wereldhandel en verbondenheid transformeren maar ook grote chaos komt door het Licht van de Bovenwereld en galactische uitlijning, steeds meer omhoog. Net als bij een individuele healing. Vanaf december 2013 verdiepten we ook de Christ-Kracht/Waarheid in ons lichaam en de Gouden Kosmische Straal van ons volledig potentieel en stralend kristallijn Liefdeslicht/Bewustzijn. Ook dat brengt onzekerheid, psychische toestanden en zelfs angstaanvallen met zich mee. We krijgen op dat gebied meer cliëntverzoeken voor sessies.

Het hele netwerk van door Eenheid verbonden mensen overal ter wereld, resoneert, activeert en zuivert nu mee. Collectieve angsten, entiteiten, geweld, heel onze aardse en galactische geschiedenis, alle gevoelens en drama, het komt allemaal omhoog uit ons lichaam en dat van Gaia door de enorme Christ-Kracht die ons nu activeert en naar Overgave en Eenheid dwingt.

Ons houvast is niet langer ons ik, de denker, ons drama en "verhaal"
Wanneer we keuzes, onze groeiweg, healing en het zuiveren van onze karmische (voor)ouder patronen in ons Gen en DNA uitstellen door angst en onzekerheid, dan stagneren we en worden we vroeg of laat geveld. We krijgen met onszelf, op het werk en met elkaar steeds grotere moeilijkheden. Ons houvast is niet langer ons ik, de denker, het drama en de ik-oppasser of het alleen op onszelf vertrouwen en niet open zijn!

Het belichamen van de Overgave (aan onze Goddelijkheid) kan ons nog redden
Het is de Gouden Liefde, Eenheid en Essentie die we allen zijn. Het belichamen daarvan kan ons alleen nog redden. We worden gedwongen over de Brug te gaan door deze kosmische Liefdeskrachten! Een tijd van grote mogelijkheden en potentieel breekt aan als we Vrij en over de Brug zijn!

Richt je op het half volle, i.p.v. half lege glas, in jezelf en in de wereld. Richt je op je innerlijk Pad, je Licht en zie de mogelijkheden i.p.v. de onmogelijkheden. Vertrouw, wees open en bereid voor de volgende groeifase naar nog meer Overgave en scheppingskracht. Zie de nieuwe Aarde en geef geen gevoelens- en gedachtevoeding aan wat niet goed gaat met jezelf of daar buiten. Vergroot wat je wel wilt, voor jezelf en de wereld, met je gedachtekracht!

Boek een Master healing reading en coaching.
Val door je drama en basisonveiligheid, naar dat wat je Bent!
Kies dit niet vanuit nood maar vanuit Kracht en eigen Vrijheid/Keuze!


Vragen en tips

1) Wil je de egoloze weg naar verlichting en Godrealisatie bewandelen en inzicht en healing krijgen bij je volgende stappen? Boek dan een Reconnection healing met Gaia, je Oorsprong en het Christusbewustzijn/Eenheidshart. T: +31 (0) 597 541 539 E: info@elohim-centre.org

2) Bezoek de Elohim Krachtplaats, de zelfrealisatie tuinen en het Lemurisch bos waar je de codes op kunt halen voor deze multidimensionale ontwikkelingsweg naar Overgave en Godrealisatie.

3) Luister de E-learning opnames voor thuis en volg regelmatig de online groepshealingen die je helpen om in de energie van je ware Zelf te blijven.

4) Als je de bio tincturen set van de krachttuinen in je huis neergezet, til je je huis (prakijk) op voorbij de ik-ruis en helpt het je naar Godrealisatie en Overgave. Je kunt de tincturen intuïtief ook innemen. De tincturen zijn ook los verkrijgbaar, niet alleen als set.

Contact en route

T: +31 (0) 597 541 539
E: info@elohim-centre.org

Klik hier voor openingstijden, route en vakanties


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin