Een nieuwe stap in je ontwikkeling

Kosmisch zelf, universum.jpgGeschreven door Marlisa Hof

Nu de nieuwe tijd op aarde is aangebroken worden velen geprikkeld een nieuwe stap te zetten. Voel jij ook dat er een drive in je wakker wordt een nieuwe ontwikkeling aan te gaan? Of hoe je zachtjes wordt geduwd een nieuwe stap te zetten? Door onze sluiers en angsten van zekerheid kunnen we dit soms remmen, tegenhouden of onduidelijk hebben. Tot overgave gaan en de stap zetten is ook nieuw en spannend.

Het is als een baby die nog moet leren lopen

Juist daardoor is die nieuwe stap zo lastig. Door de sluiers is het lastig te weten wat te doen maar de gevoelens die het teweeg brengen zijn er wel degelijk zoals onrust, ontevredenheid, stemmingswisselingen, een vaag gevoel van dat het anders kan en je het anders wilt. Het positieve aan dit verhaal is, dat dit nu juist de bedoeling is.

Onthechting oude conditionering

Door onze oude geschiedenis en conditionering zoeken we het vaak nog buiten onszelf. We hopen dat het naar ons toekomt en alles duidelijk wordt. Echter gaat deze deur steeds meer dicht waarbij er enkel de eigen innerlijke weg, stap overblijft.

De nieuwe stap van ontwikkeling zit juist in ons zelf

Het gaat om wat onbewust is, bewust te maken en van daaruit stappen te zetten. Wij zijn zelf de inspiratiebron van het leven, de grote Magiërs! Maar weten wij dit nog? Voelen we dit nog? Voelen we dat alles mogelijk is en wij het zijn die alles creëren. Het leven overkomt ons niet, wij creëren het zelf. De tijd van onafhankelijkheid en op eigen benen staan breekt aan.

Vanuit eigen ervaring

Als nieuwetijdskind heb ik zelf ook deze onrust ervaren. Voelen dat het ergens naar toe gaat, dat er een andere bedoeling is, maar niet duidelijk hebben. Van jongs af voelde het altijd dat ik anders was maar ook was er een geloofsovertuiging ingeslopen wel te willen zijn zoals anderen. Dit wrong continu, gaf onrust, pijn en gevoelens van afgescheidenheid. Door het ontmoeten van gelijkgestemden, lezen van boeken, volgen van workshops en healingen ben ik gaan doorzien welke overtuigingen mijn persoonlijkheid als waar is gaan geloven en daarmee juist verdeeldheid in mij bracht. Op geheel nieuwe wijze leerde ik mijzelf kennen en multidimensionaal ervaren. Onderscheidingsvermogen werd duidelijker, niet meer alles persoonlijk maken of van mezelf. Het werd duidelijk voor mij wie ik ben in mijn kristallijnen en gevoelige zelf. Ik voelde hierdoor veel duidelijker wat ik wilde en durfde keuzes te maken.

Nieuwe woonplek en baan

Voor mij betekende dit een nieuwe woonplek en baan. Als healer-reader ben ik bij het Elohim Centre gaan werken. In mijn praktijk ontmoette ik al snel mensen met levensvragen en wat ze nu het beste kunnen doen. Vanuit eigen ervaring en in samenwerking met de Bron probeer ik de eerste stappen weer inzichtelijk en praktisch te maken. Voor vele klanten betekende dit direct positieve veranderingen in hun leven. Lees hier klant ervaringen

Via ondersteuning de snelweg?

Via intuïtieve ontwikkeling middels healing, reading, coaching ga je jezelf verdiepend leren kennen en begrijpen. Je ontvangt praktische tools en tips om eigen illusies te doorzien waardoor je leert te vertrouwen op het Zijn en je grote Zelf. Je ziele lichtlichamen worden bekrachtigt en je essentie komt naar voren. Hierdoor ga je het onware ‘zelf’ doorzien en kun je niet anders dan te luisteren wat er van binnen in jou leeft. Je luistert naar je divine hart en essentie en juist daardoor word je weer je eigen Magiër en meester over alle lagen in jezelf.

Magiër worden over je eigen leven

Wil jij ook weer die Magiër worden die zelf bewust keuzes maakt, stappen zet en het leven leeft zoals het bedoeld is? Je bewustzijn vergroten en meester zijn over je eigen leven? Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw innerlijke wereld? Heel graag ontmoet ik je dan tijdens een persoonlijk healing-reading-coaching consult.

Lieve groet,
Marlisa Hof Elohim Master Healer Reader Coach

Contact:
Tel: +31 (0) 597 54 1539
Email: info@elohim-centre.org


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin