Je werk sluit niet meer aan bij wie je bent of je hebt geen werk

Je werk sluit niet meer aan bij je essentie, je loopt vast of hebt geen werk, maar wat dan?

Meewerken [2]Steeds meer mensen voelen zich niet meer aansluiten bij het bedrijf en de mensen waarmee ze werken. Ze zoeken bewust of onbewust naar werk dat hun innerlijke groei en ontwikkeling spiegelt, versterkt en een kans geeft. Velen gaan toch maar door in de oude omgeving en knappen af. Vermoeidheid, burns-outs zijn het gevolg als we onze ziel verloochenen. We kunnen niet langer alléén vanuit onze mind  functioneren.  We voelen héél goed dat het niet meer bevredigd.. maar wat dan wel.. toch maar weer doorgaan of…? Anderen denken er over om zelfstandig te worden, maar ...

Master readers en coachen die je ziel, essentie en de levensweg kunnen readen, brengen uitkomst

Zie bij Elohim Master Reader en Healer


Sommigen Elohim cliënten  ervaren dat ze gevoeliger, zuiverder en bewuster keuzes mogen maken
Maar eerst is er meer druk, emoties, moeten... het is niet meer leuk, vertwijfeling, steeds meer gedachtentreinen erover. Moeheid is het gevolg en sneller en vaker geprikkeld zijn. Het lontje wordt korter naar jezelf en naar de ander(en) Maar wat je ziel eigenlijk wil is een omgeving met meer natuur, minder drukte of werkdruk, collega's of anderen om je heen die net als jij opener, zachter, invoelender zijn. Ook die meer betrokken en minder reactief, ondergronds of duaal zijn en die niet alleen vanuit het hoofd, geld of emoties functioneren.

Inkomsten, hypotheek, gezin, verhuizen, zoveel komt voorbij voordat het werk van je hart zich laat zien
Zicht op de daadwerkelijke stappen en soms ook bij het omgaan met UWV of afkoopsommen zijn nodig. Pas als de ene deur van je oude omgeving en werk dicht gaat opent een nieuwe deur. Dat vraag om zonder garanties je ziel te volgen. Het universum daarmee vertrouwen is waar het om gaat!

Persoonlijke readingsadviezen op afstand of op de Elohim Krachtplaats
Nadat de keuze en richting van je ziel duidelijker en praktischer zijn geworden  door b.v. een readingsadvies of een live-workshop met Joke ElZiam Nootebos in het Elohim Centre, wordt het belangrijk je creatiekracht en zelfvertrouwen te versterken. Daarbij worden enkele healing-begeleiding en coachings sessies ingezet als mogelijkheid. Het is goed daarbij live te komen tenzij het niet anders kan. De hogere trilling en bewustzijn van de Elohim Krachtplaats maken dat jij je Droom en Essentie nog krachtiger en dieper kunt neerzetten.

Joke ElZiam Nootebos

 

Wil je in de natuur en woon-werk-gemeenschap van het Elohim Centre wonen en werken?

Kijk bij de vacatures.
Wil je bij het Elohim Centre vrijwilliger en bewoner worden, als klussenman/schoonmaker er werken of als Elohim Healer Reader Coach?


Aanmelden als vrijwillige participant en bewoner

Stuur je motivatie, cv, iets over jezelf + foto naar info@elohim-centre.org.  We zijn op zoek naar een gelijkgestemde vrijwilliger (of stel) met liefde voor de Krachtplaats, eenheidsbewust, de natuur en helende tuinen en het pad van zelfrealisatie. Iemand die eigen inkomsten heeft en daardoor de huur en eigen kosten kan betalen. De grote van de korting op de huur zal zich na 1 maand laten zien (dan hebben we een gesprek) en hangt af van je bijdrage aan werkzaamheden, verantwoordelijkheidsgevoel en je betrokken omgang met Joke, de medewerkers/bewoners en gasten. 

 

Na jan t/m maart 2023 komt er mogelijk weer een betaalde baan van 32 uur p.w. vrij voor een kantoormedewerker /docent / healer.

 

___________________________________________________________________

Auteursrechten
Deze tekst mag gebruikt worden mits in zijn geheel geplaatst en met de volgende bronvermelding:
Joke ElZiam Nootebos, www.elohim-centre.org tel +31 (0)597 541539

_______________________________________________________________________________________

Tips

Kies voor de CRKBO erkende Elohim jaaropleiding

1) Wil je de egoloze weg naar verlichting en Godrealisatie bewandelen en inzicht en healing krijgen bij je volgende stappen? 

2) Bezoek de Elohim Krachtplaats, de zelfrealisatie tuinen en het Lemurisch bos waar je de codes op kunt halen voor deze multidimensionale ontwikkelingsweg naar Overgave en Godrealisatie.

3) Luister de E-learning opnames voor thuis en volg regelmatig de online groepshealingen die je helpen om in de energie van je ware Zelf te blijven en je verder te ontwikkelen.

4) Als je de bio tincturen set van de krachttuinen in je huis neergezet, zet je alle dimensies van de Krachtplaats in je omgeving!  Je tilt je huis (praktijk) op voorbij de ik-ruis naar Eenheid en helpt het bewustzijn en hart van je omgeving en jezelf te verruimen naar de multidimensionale Ontwaakte staat en het potentieel van alle hogere zieledelen. Je kunt de bio tincturen van de Krachttuinen ook intuïtief innemen. De tincturen zijn ook los verkrijgbaar, niet alleen als set.

T:
+31 (0) 597 541 539 E: info@elohim-centre.org

Contact, route info en afspraak
E: info@elohim-centre.org
T: +31 (0)597 541539


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Linkedin