Je werk sluit niet meer aan bij wie je bent of je hebt geen werk

Je werk sluit niet meer aan bij je essentie, je loopt vast of hebt geen werk, maar wat dan?

Meewerken [2]Steeds meer mensen voelen zich niet meer aansluiten bij het bedrijf en de mensen waarmee ze werken. Velen gaan toch maar door en knappen af. Vermoeidheid, burns-outs nemen ongelofelijk toe nu we onszelf niet meer kunnen verloochenen. We kunnen niet langer alléén vanuit onze mind  functioneren.  Mannen hebben de neiging nog harder te moeten werken, nog intensiever, nog meer uren. Vrouwen zoeken het vaak in de verzorging al of niet gecombineerd met werk. Ze voelen héél goed dat het niet meer bevredigd.. maar wat dan wel.. toch maar weer doorgaan of…? Anderen denken er over om zelfstandig te worden, maar ...

Master readers en coachen die je ziel, essentie en de levensweg kunnen readen, brengen uitkomst

Zie bij Elohim Master Reader en Healer


 

Sommigen cliënten  ervaren dat ze gevoeliger, zuiverder en bewuster keuzes mogen maken
Maar eerst is er meer druk, emoties, moeten... het is niet meer leuk, vertwijfeling, steeds meer gedachten. Moeheid is het gevolg en sneller en vaker geprikkeld zijn. Het lontje wordt korter naar jezelf en naar de ander(en)

 

Inkomsten, hypotheek, gezin, verhuizen, zoveel komt voorbij voordat het werk van je hart zich laat zien
Zicht op de daadwerkelijke stappen en soms ook bij het omgaan met UWV of afkoopsommen zijn nodig.

Persoonlijke readingsadviezen op afstand of op de Elohim Krachtplaats
Nadat de keuze en richting van je ziel duidelijker en praktischer zijn geworden  door het readingsadvies wordt het belangrijk je creatiekracht en zelfvertrouwen te versterken. Daarbij worden enkele healing-begeleiding en coachings sessies ingezet als mogelijkheid. Het is goed daarbij live te komen tenzij het niet anders kan. De hogere trilling en bewustzijn van de Elohim krachtplaats maken dat jij je Droom en Essentie nog krachtiger en dieper kunt neerzetten.

Joke ElZiam Nootebos

_______________________________________________________________________________________

Auteursrechten
Deze tekst mag gebruikt worden mits in zijn geheel geplaatst en met de volgende bronvermelding:
Joke ElZiam Nootebos, www.elohim-centre.org tel +31 (0)597 541539

_______________________________________________________________________________________

 

Vragen en tips

1) Wil je de egoloze weg naar verlichting en Godrealisatie bewandelen en inzicht en healing krijgen bij je volgende stappen? Boek dan een Reconnection healing met Gaia, je Oorsprong en het Christusbewustzijn/Eenheidshart. T: +31 (0) 597 541 539 E: info@elohim-centre.org

2) Bezoek de Elohim Krachtplaats, de zelfrealisatie tuinen en het Lemurisch bos waar je de codes op kunt halen voor deze multidimensionale ontwikkelingsweg naar Overgave en Godrealisatie.

3) Luister de E-learning opnames voor thuis en volg regelmatig de online groepshealingen die je helpen om in de energie van je ware Zelf te blijven.

4) Als je de bio tincturen set van de krachttuinen in je huis neergezet, til je je huis (prakijk) op voorbij de ik-ruis en helpt het je naar Godrealisatie en Overgave. Je kunt de tincturen intuïtief ook innemen. De tincturen zijn ook los verkrijgbaar, niet alleen als set.

 

Contact, route info en afspraak
E: info@elohim-centre.org
T: +31 (0)597 541539


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin