Hoogtepunt ascension en Pillar of Light golf rond 2017

Geschreven door Joke ElZiam Nootebos

Hoogtepunt ascension en Pillar of Light golf rond 2017

Diamond_earth_grid.jpg Rond 2017 zal het hoogtepunt zijn van een kans om mee te liften op een golf van multidimensionale Pillar of Light ascension die geactiveert is in 2012 en zal afronden in 2022.

De eindevolutie van de mensheid is bedoeld om alle 12 dimensies met elk 12 tussentonen, weer te belichamen onder de overvleugelende Kracht van Godrealisatie (Goddelijke Vonk belichamen). Oftewel het 13de principe onder de Wet van Een.  De 12 dimensies (met onze 144 zielelichamen) brengen ook onze eigen Deva engel, Natuurkracht en sterrenvolk assimilatie. Onze krachten, liefde en vaardigheden in de andere sterrenstelsels en Natuur.  (Wet van Een en Al-verbondenheid) Dan voert het naar een minder grofstoffelijk lichaam, dat voorbij aan veroudering en ziekte, in Liefde zal zijn. Dat overal naar toe kan reizen in het etherisch dubbel.  Onsterfelijkheid ligt dus in onze verdere toekomst mits 8% Aardehoeders Pillars of Light alle dimensies en Godrealisatie in het fysieke lichaam kunnen leven.

 Behoor je net als ik tot de 8% wereldbevolking?
Voel jij je aangetrokken tot de Elohim workshops, siteteksten, vakopleidingen, zelfrealisatietuinen en diens tincturen; dan behoor je waarschijnlijk tot de 8% van de wereldbevolking die gekomen is voor deze totaal vorm van ascension. Want dat is waarvoor het Elohim Centre (de Krachtplaats en mijn missie) door de Bovenwereld en Elohims zijn geactiveerd. Als onze info jouw DNA informatie prikkelt dan ligt jouw kans als eerste mogelijkheid tot (multidimensionale) ascension ook tussen 2012 en 2022.

De grote aarde hoeders en aarde beschermers in de Melkweg
Mijn Werk en de Krachtplaats activeren deze mogelijkheid voor de wereld en voor de Pillars of Lights die bedoeld zijn voor het belichamen van meer dimensies dan de 5de en voor ascension. Deze Pillar of Light groep zijn de grote aarde hoeders en aarde beschermers in de Melkweg. Echter in ons (12 strengig sterren-) DNA is voor hen nog veel geheugen uitgewist en zijn lijnen nog niet aangesloten en actief, door genetische en karmische invloeden van duizenden levens, die we allen nog moeten transformeren.  Dat laatste gebeurt op natuurlijke en actieve (healing ) wijze op de Elohim Krachtplaats die ook een wereld powerpoint hiervoor is. Het zuivert mede het collectief (on)bewustzijn en verhoogt de helderheid en aansluitingen.

Geascendeerde Pillars of Light groep en de 5de dimensie groep
Het grootse deel van de bevolking dat zal blijven leven zal de 5de dimensie, ook met alle 12 vijfdimensionale lichtlichamen, onder de Wet van Een, belichamen! Wat dat inhoud onderwijs ik in de workshops. Dat neemt hier teveel plaats in. Hun waarde, kwaliteit, doel en belangrijkheid voor de wereldevolutie is even zo groot als dat van de aardehoeders en geascendeerde Pillars of Light. Het Elohim werk en de Krachtplaats dienen ook deze belangrijke groep die de nieuwe samenleving handen en voeten zal geven!

_______________________________________________________________________________________

Auteursrechten
Deze tekst mag gebruikt worden mits in zijn geheel geplaatst en met de volgende bronvermelding:
Joke ElZiam Nootebos, www.elohim-centre.org tel 0597 541539_____________________________________________________________________________________


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin