Inwijdingspoorten, dimensie poorten, sterrenpoorten

Je kunt op de Elohim Krachtplaats wandelen in de helende bezoekerstuinen, verblijven op de camping, in de vakantiewoning, B&B - hostellerie. Overal voel je de hogere dimensies en zachte liefdessfeer.

De Krachtplaats ankert en activeert je hele ontwikkelingsweg tot en met je volledig potentieel en verlichte staat. Steeds ga je door Inwijdingspoorten en je eigen hogere dimensies of sterrenpoorten, des te dieper en verder je op het Elohim terrein komt. Thuis zal je multidimensionale heling verder gaan. Vaker en langer aanwezig zijn op de Krachtplaats versnelt je Weg en zielsontwikkeling.


Inwijdingspoorten, hogere dimensies van het Elohim Centre na elkaar voelbaar

 

1.      Parkeerplaats: De hogere energie van de Elohim Krachtplaats is duidelijk voelbaar maar ook de matrix van het gewone 3 dimensionale (eigen en dorps-) leven is nog voelbaar op de parkeerplaats aanwezig

2.     Bij het vakantiehuis Joy’s Place en de B&B / hostellerie Happiness ga je door een energiepoort.
Het gewone leven, je werkzaamheden doen vanuit je wil en hoofd; je dagelijkse matrix komt meer op de achtergrond. Als je doorloopt, voel je de mooie zachte energie van de krachtplaats, Sekinah en de Lemurische engelen al op je afkomen, je hart opent zich voelbaar in dit liefdevolle warme bad! Het licht van je zielelichamen wordt voelbaar ruimer in je aura, onder je voeten en ook je kruin gaat het meer open. Het voelt alsof je groter wordt .(Omdat er in je thuisomgeving vaak minder appel wordt gedaan op je zielelicht, gevoeligheid en hoger bewustzijn, resoneert het daar minder met je omgeving. Daardoor voel je je eigen licht er minder sterk en raak je meer in het ik-bewustzijn en je mind dan op de Elohim Krachtplaats).

3.     Enkele meters na de gebouwen: Happiness en Joys Place:
Zachte hogere liefdesenergie komt binnen en stroomt via je hart naar je benen en naar je verbinding met de aarde. Je voelt je lichter en dieper geaard.

4.     Richting hoofdgebouw:
Je 3-5 dimensionale ik bewustzijn raakt nog meer op de achtergrond. Je zonnevlecht resoneert nu met je hart en ziel(elichamen) wat maakt dat je je blijer en ruimer gaat voelen. De lasten van je dagelijks leven vallen voelbaar van je rug en schouders. Je voelt je meer thuiskomen in jezelf. Meer happy.

5.     Dichterbij het hoofdgebouw en de kristalwinkel:
Je subtiele gevoelslagen openen zich, engelen komen je met blijdschap tegemoet. Ze verwachten je en herkennen je ziel. Je wordt nog lichter, meer geaard en blijer.

6.     Bij het hek:
Hier komt  je hoger zelf, je levensdoel en zieleopdracht, in je lichaam. De erkenning van de engelen raken de onzekerheid en de kwetsbaarheid van je kleine zelf aan dat verbonden is met je ego-ik. Het oplossen van oude patronen, jeugdervaringen, fysieke en geestelijke problemen, vermoeidheid en gekwetstheid begint zodat je grote Zelf kan binnenkomen.

7.     Tien meter na het hek:
Oneindig Bewustzijn tezamen met je God-Godinnenkracht raakt je hier aan. Je ziel en persoonlijkheid verruimen zich naar je authentieke zelf, dat wat je in je ware natuur en essentie bent. Maar ook je persoonlijkheid blijf je nog voelen.

8.     Energiepoort bij het zijpad naar de elfentuin en het 2de chakra:
Moeder Aarde, elfen en andere natuurwezens komen je tegemoet en verwelkomen je. Hier voel je de blijdschap en zorgeloosheid van je ziel en hogere lichtlichamen actief worden. (je lichtlichamen zijn de elektromagnetische velden om je aura, waarin o.a. je heldere en genezende gaven, je bezieling en verleden levensherinneringen zijn opgeslagen) Je wordt nog meer je ware zelf.

9.     Vijf meter na het elfen zijpad:
Je eigen subiele gevoeligheid, je ziel en lichtlichamen integreren in je innerlijk kind, je buikgevoel en lichaamsbewustzijn gaan open. Nu ga je verder vanuit je ziel en lost het kleine en persoonlijke zelf op in de eenheid daarmee.

10.   Tien meter na het elfenzijpad:
Een mentale shift wordt voelbaar op je voorhoofdchakra. Het Ik-denken verruimt naar ziel-wij-denken en je geestelijk hart opent zich voelbaar verder. Je keel chakra opent zich in de hogere lagen van je krachtige autonome of authentieke Zelf en misschien wordt er onzekerheid, “niet uiten” aangeraakt om los te laten. Allerlei chakra’s en gevoelens worden geheeld, ook tijdens dromen. Heldere inzichten en ideeën komen tot je waaronder die voor je eigen toekomst.

11.  Waar het trollenbos ophoud:
Inmiddels ben je geopend en aanwezig in je ziel. De paradijselijke energie is ondertussen sterk toegenomen in je lichaam. Nu ervaar je hoe je jezelf zult voelen in je volgende ontwikkelingsfase. Je leeft dan permanent vanuit je ziel, je kristallijnen zelf en lichtlichamen i.p.v. uit je kleine en persoonlijke zelf.

 

12.  Na het trollenbos, nog voor het sanitair gebouw op de camping:
Hier maakt je systeem contact met je levensbestemming en oorspronkelijke, authentieke Zelf en komen de Lemurische Engelen en hun kosmische Liefde sterk binnen om je naar Overgave te brengen en je veilig te doen voelen. Maar ook angsten, projecties of weerstanden kunnen hier omhoog komen die je ik-controle, je oppasser, niet willen verliezen aan je Overgave aan de grotere Leiding in jezelf.

13.   Na het sanitair gebouw:
Je kruin opent zich verder, je Boeddhageest, je ware Zelf en Mededogen verenigen zich met je persoonlijkheid.

14.  Even verderop sluiten vele engelen en Deva’s zich bij je aan, evenals andere hogere spirits die komen samenwerken met je. Ze komen binnen via je hoger zelf en kruinchakra en kunnen integreren en samenwerken met je lichtlichamen, persoonlijkheid en verstand. Dit zal permanent zijn zo gauw er genoeg oude (genetische, collectieve) patronen opgelost zijn. (advies: Elohim reading, healing, workshops)

15.   Energetische toegangspoort:
Zeg je “ja” tegen het oplossen van je afgescheiden ego, inclusief haar bescherming, gedrag, houding en overtuigingen? Zeg je ja tegen het loslaten van het houvast hoe je jezelf kent als persoonlijkheid?  Is er genoeg autonomie, transparantie, fundering voor het grote Zelf in je? Heb je geen bevestiging, steun en aandacht van anderen meer nodig, ook al mag dat er wel zijn? Projecteer je je vader of moeder niet meer op bepaalde persoonlijkheden of leiders? Zijn je innerlijke zekerheden en gevuldheid voldoende in de plaats gekomen van uiterlijke zekerheden? Je wordt dan, na deze onzichtbare Poort, geactiveerd in je kristallijnen Zelf. Kristallijn zuiver, bewust, zacht, kwetsbaar en de multidimensionale Pillar of Light die je Bent!

16.   Op het grote achterveld:
Je wordt uitgenodigd tot het oplossen van elk restant aan onwaar ego. Ook van het oude weggestopte en collectieve. Dit kan verwarring brengen door het loslaten van oude identificaties daarmee. Je gaat leven vanuit je authentieke Divine Zelf, de engel en Goddelijke Kracht in je, je gaat voor je hoogste levensbestemming en je hogere dimensies worden hier aangezet tot integratie in je persoonlijkheid en lichaam. Ook kunnen weerstanden of angsten omhoog komen zo gauw je toe bent aan de geankerde energie, in je leven.

17.   Midden gedeelte achterveld:
Na voldoende zuiverend voorwerk en de overgaven van je ego-ik-gevoel aan je grote Zelf en ware natuur, verdwijnen ook je laatste restanten mannelijke en vrouwelijke, seksuele en relationele blokkades.

18.  Achterveld achteraan:
Metatronisch bewustzijn, activatie authentieke Zelf, Kosmische Taak op aarde, je plaats in het grotere geheel aanvoelen, overgave, dienstbaarheid, gevuld zijn met oneindige liefde en bewustzijn, bevrijding, aanvaarden nieuwe toekomst zonder voorkennis, fundamentele innerlijke veiligheid die onafhankelijk is van uiterlijke situaties en mensen. Alle hogere dimensies en gaven worden in de persoonlijkheid geïntegreerd als alles los is gelaten dat ego-gebonden was. Altijd hier en nu Aanwezig zijn. Alles is goed, ook wat niet goed is. 

19. Terug naar de basis, de eenvoud van het gewone leven maar vanuit je Godrealisatie en Zijnsstaat
Doen vanuit basisrust en "Zijn". Hierbij ontstaat daadkracht, accuraatheid, scheppingskracht, dienstbaarheid, Vrijheid, Vreugde en je maatschappelijke egoloze bijdrage.


De Helende Tuinen, Elohim Krachtplaats en Inwijdingspoorten zijn in de loop der jaren gecreëerd volgens het Universele Plan dat bedoeld is voor individuele en planetaire verlichting van de gevoelige en bewuste mens. Ook jouw verbondenheid of aanwezigheid kan deel zijn van dit Plan en van je taak op Aarde en integreert in het wereldwijde Eenheidsnetwerk!
De Krachtplaats ankert de Weg voor de bewuste, gevoelige mens of Pillar of Light
Steeds diepere bewustzijnstaten gaan open, ook zonder dat je er erg in hebt. Je voelt je heerlijk, gelukkig en ruim. Vanaf je 3-5 dimensionale bewustzijn, welke ankert bij de weg/parkeerplaats, ga je verder tot achterin de zelfrealisatie tuinen en camping waar je je volledige Zelf voelt. Je scheppende, creatieve daadkracht, die niet meer ontstaat vanuit je mind en wilsinspanning maar vanuit de Bron, de lichtheid, het verlichte, in je wordt achterin de tuin en camping geactiveerd. Doen vanuit "Zijn" ervaar je als je teruggaat vanaf de kruin- naar de basischakra tuin. Je volledig potentieel ervaar je daarna als één met je persoonlijkheid en het in je Kracht en Hart staan vanuit lichtvoetigheid, blijheid en gemak.

In welke gebouw je verblijft of waar je kampeert; overal bevindt zich een ander liefdes/bewustzijns niveau, een andere dimensionale Poort

Een aanvullend deel van je innerlijke ontwikkelingsweg (van maanden of jaren) op weg naar volledigheid wordt daar aangeraakt. Intuïtief kies je meestal wat passend is bij je huidige ontwikkelings fase. Je merkt dat aan dat je daar, op die plek, je gelukkig voelt. Daar wil je zijn of verblijven.Dank je wel voor je verbinding en bezoek!
Joke ElZiam Nootebos


 

Vragen en tips

1) Wil je de egoloze weg naar verlichting en Godrealisatie bewandelen en inzicht en healing krijgen bij je volgende stappen? Boek dan een Reconnection healing met Gaia, je Oorsprong en het Christusbewustzijn/Eenheidshart. T: +31 (0) 597 541 539 E: info@elohim-centre.org

2) Bezoek de Elohim Krachtplaats, de zelfrealisatie tuinen en het Lemurisch bos waar je de codes op kunt halen voor deze multidimensionale ontwikkelingsweg naar Overgave en Godrealisatie.

3) Luister de E-learning opnames voor thuis en volg regelmatig de online groepshealingen die je helpen om in de energie van je ware Zelf te blijven.

4) Als je de bio tincturen set van de krachttuinen in je huis neergezet, til je je huis (prakijk) op voorbij de ik-ruis en helpt het je naar Godrealisatie en Overgave. Je kunt de tincturen intuïtief ook innemen. De tincturen zijn ook los verkrijgbaar, niet alleen als set.


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Twitter  Linkedin